diesel757 і wanted, приймайте благодарочку за поломаний склопідйомник! (як би саркастично це не звучало )
приймаємо! П/С/ кому треба щось поламати? - завжди готові... Звертайтесь, номер в підписі. Наш дивіз: "ламать - не строить!"
Клієнт СК Брокбізнес, потрапив у ДТП з вини ТЗ, яке теж застраховане в Брокбізнесі =) По факту: тролейбус заїхав у Гольфа і розвалив трохи задню частину (збиток до 1000$) Олег потім сам відпише, якщо матиме бажання. Проблем не буде, але за саму ДТП шкода...гольфик тільки зроблений і як новий був(
ситуація вкрай неприємна, афішувати якось не хочеться, обідно дуже + ше відходжу потихеньку від тих всіх м"ятин, складок і т.д. в двох словах: я в лівому ряді навпроти Південного, з правого виїжає тролейбус, який явно не дивився чи є хтось в лівому ряді! підрізає мене конкретно, я сигналю і тікаю від нього за суцільну, чуть не на зустрічку; вже об"їхавши його мушу приторможувати, бо на зустріч машини стоять, тільки дивлюсь в праве дзеркало, бо не знаю шо там робиться в той момент, як він влупасився мені в праву задню частину скажу від себе, він навіть не тормозив! і скоріш за все, білети видавав, бо мене не побачити було просто нереально! і порушував правила по кількох пунктах, а вини своєї не визнає... і правил він ніфіга не знає, бо як стали з ним говорити, казки мені розказував! пару раз своє бачення ситуації міняв...
Про завдані збитки говорити зарано. А що до одноклубника то теба ще й моральну шкоду заплатити і саме головне треба це все як найшвидше позитивно вирішити на користь Олега. Звичайно якщо це залежить від страхової.
ДЯКУЮ: - Shpuganichу (Андрію) - за таку штуку (планку встановлених розмірів), за допомогою котрої виставив кулісу КПП; - Керміту (Sebastian del Maar) - за "гру в гольф", ну і звісно - за пиво.
Теж дякую Керміту за велодеталі і .... сорі за той коврик (( Як відчував, не хотів грати той гольф ((
Курва, порвали мій коврик:ireful: Дякую Дельмару за пиво, сумку, каврики і гру в гольф. Пиво - бомба. Було приємно познайомитись. Очікував побачити якогось неадекватного малалєтку но побачив нормальну адекватну людину. З чого роблю висновок що ти собі просто гонеш тут на форумі.
Доречі, Якщо хтось має бажання допомогти мені зробити підігрів сидіння (зняти крісло, обшивку і запаяти 1 дріт) - то буду вдачним..
Та ти шо????? :shok: Курчє... Казав фотіки не брати, бо його не буде...Збрехав, нігодзяй! Зря об"єктив на партрєтнік міняла такий момент проморгала