можеш викласти ті варіанти, що Борман тобі підкинув у свою тему про вибір дисків, мене також це питання цікавить...
... а я би не мав задньої балки від GTI дякую, Slavik дякую Solaris за цікаву команду дякую mixonoff за корисні поради дякую Drapula за влаштування домашнього кінотеатру під Парком дякую Львівському Фольксваген Клубу за те, що я тут познайомився з цікавими людьми
Щиро дякую Солярісу за приборку!!! Ціни тобі нема! +1 П.С. Вибач що заставив тебе побігати, але це на користь трохи...
І я їм дякую і ше тобі Yur за те що закинув за мене бабло і передасиш мені ті ручки... і всім вам хлопаки як завжди ріспект-уважуха і +1
Дякую Солярісу.................................................................Багато за шо))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а ше драпулі за диск і за модний новий аватарчєг :dance2: сцуко спалив "новий фолькс клуб" про який стільки розмов
дякую твоїй супутниці за те, що прикрасила мої рікари симпатичними ніжками в міні за час поїздки :wacko1:
Раз така жара, то дякую Solaris'у за спільну поїздку за "жирами" в сталіцу, а особливо за навігацію по сталіце :wacko1: