дякую Мартіні, що предав прапора і наклейки. дякую. ЕНЕРДЖІ, що доставив. Дякую Тарасу і його дружині Оксані за дуже гарно проведений час і відпочинок. За чудову компанію!!!!!!!!!! Дякую всім, хто прибув нв Світязь - ЕНЕРДЖІ, ЙУРК, Володя на Шкоді
Дякую Коту, який мені сьогодні має віддати балванку з фотками останнього з"їзду!!! пи.си. я їх собі закину на бук, а балванку можу передати дальше, кому цікаво, наприклад Фасту-друзяці чи ще може там хтось засвітився... зацікавлені - свистіть
дякую ярику за вітровики!!!!!!!!!!!! тепер можна і в дощ покурити!!!!!! пі.ся. може то собі зробити блог по пассату............
Дякую клубу що на форумі знайшов тюнінг-ручки до Джетти,я думаю що в цій машині для народу це єдина проблема.І дякую krilov за допомогу в придбанні цих ручок.
Величезне ДЯКУЮ Славіку і Юрі Гольф 2 у допомозі з вентиляцією на з"їзді!!! вода в салон вже не попадає, і торпеду не прийшлось розбирати!!! велике вам ДЯКУЮ!
А я в свою чергу висловлюю подяку RomanoProddi за перевезення мого КПК (у стані клінічної) смерті зі Львова до Луцька на подальшу реанімацію... І ще клубу подяка ( бо ше ніразу не дякував ) за те що обєднав стільки хороших людей...