Полювання на дівчат!

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем svistun, 31 тра 2007.

1. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Відповідь: Полювання на дівчат!

Дівчат треба любити, а не класифікувувати...:grin: :grin: :grin:

• Подобається Подобається x 1
  2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: 2 Мілка - Іванка

Шановні наші дівчатка, дівчата, жіночки, зокрема Іванка.
    скільки мабуть існує людство стільки є стосунків як "кішка з собакою" :mrgreen:
    Але задаю собі питання чи чоловіки з жінками знайдуть в наш вік спільну мову чи ні, думаю що ні, але пропоную наблизитися близько до того.

Невже всі сюди люди прийшли на цей сайт і в клуб тільки щоб поговорити про ходову, мотори і поганятися між собою? Особисто я прийшов знайти друзів, знайомих, однодумців, поговорити про машинки, знайти якихось партнерів по роботі, мати хороше хоббі яким можна пишатися (хоча я і вже пишаюся, що в клубі) і так далі.

Кохані наші дівчата! Чого створювати клуб по поняттях в якому мають були лише мальчікі? Ми Вас любимо і поважаємо... Давайте не будемо один одного осуджувати.
    просто якщо є бажання приїздіть, немає то не приїздіть, але приїхавши в досить великий чоловічий колектив Ви можете щось "внести" чи придумати своє і поміняти в іншу сторону, щоб було цікавим і дівчатам і хлопцям і тоді цей клуб зацвіте і залунає :idea:

Якщо я був не правий - тисніть мені мінус в рейтингу.:-(

• Подобається Подобається x 3
  3. Ihor'

Ihor' Новачок

Golf III Diesel

2405954

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

У фільмі "Мой кузен Винни" My Cousin Vinny (1992), памятаю, дівчина гол. героя дуже навіть непогано розбиралась в автомобілях :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)