Причини ДТП

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Golf 2, 13 жов 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    во потвори, як можна бабки заробляти, брешучи шо твоя дитина хвора... так і наврочити можна. Ше би сказали шо він вмер взагалі...

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    що? на мою дтп ніяких дописів і переживань?

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Та ти так всіх налякав своїми фотками аля франкенштайн шо всі безмолвно тобі співчувають.
    Якшо серйозно то прикро шо так сталося шо тут ще скажеш.

4. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    А можна я напишу не про ДТП, а про те як треба уникнути ДТП . В мене випадок був в Зимній Воді там дорога є асфальтована і з лежачими поліцейськими тому як-правило їдеш 20-30. Так ось їду я собі і в ліве дзеркало бачу що ззаду доганяє мене мопедист на свому хрустику, спочатку бала мисля дати чуть правіше від біди по дальше, але якось не дав. Коли бах справа мене обїзжає хрустик, я навіть не міг зрозуміти як я помітив в лівому дзеркалі хрустика що доганяв мене справа, во думаю галюни!!! Коли зліва ще один мене обїхав!!! Аж тоді я зрозумів що їх два були і перехрестився що я не давав правіше і не збив того ждигіта що справа їхав!!

• Подобається Подобається x 1
  5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Шось мусолили мусолили на рахунок того шо мопеди і скутера тепер потребуватимуть реєстрації а водії повинні мати права і шось так нічого не домусолили. А треба. Бо то вже починає бути катастрофою люди(в основному підлітки) калічаться і гинуть бо не знають правил і нічого не бояться, а ще дуже часто фокуси чудять на пяну голову.

6. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    На рахунок скутерів і їх наїздників давно пора,щоб влада прийняла міри!Це дійсно велике зло,особливо коли вони виїзжають за місто на трасу,і частенько пяні,або діти,або жінки,які не знають навіть елементарних ПДР!
    Особистий приклад:їде по трасі з правої сторони скутером дві дури(інакше їх не назву),я заздалегіть вмикаю лівий поворот і приймаю якнайлівіше і тут вони розпочинають розворот(напевно про вказівник повороту вони і не знають),щастя що відстань дозволила і тормоза були в порядку,вдалось уникнути ДТП!Мене ще довго трусило,а вони собі розвернулись і поїхали з таким видом,що все ОК,не розуміючи що могло бути!
    пи.си.до речі в європі не бачив жодного водія скутера без шолома,на автобанах їх взагалі нема,але вони мають інше зло:мотоциклістів на потужних аппаратах,і саме їх водії-далекобійники називають "хрустіками"!

Останнє редагування: 15 жов 2008
  7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Смішно коли про когось читаєш хто попадав в таку ситуацію, а коли сам попадаєш в таку ситуацію тоді зовсім не смішно, я ще коли в школі вчився їхав на мотоциклі мені також корова вибігла на дорогу я виїхав на зустрічну а потім в рів, перелетів з куверком в повітрі через руль полетів на обочину але дуже повезло лише поцарапав спину і голова дуже боліла. Ну і мотоцикл добре побив. То бабуля ще й мені притензії виставляла що це нібито я винен.

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    то явище там постійне я тою дорогою кожен день до дому їду.
    один з тих хрустиків мені прямо в колесо заїхав - виявилося шо в нього взагалі тормозів немає.
    вот так і їздять.

9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    А от цікаво чи хтось напише про ДТП винуватцем якого став сам ? бо всі пишуть тільки про ДТП коли вони були невинними жертвами.

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    :D:D:D
    Ставлю +

У Львові на вул Патона, чуть хрустика не збив. Хрустик сміливо поїхав на червоний сигнал. Слава Богу, що я вспів зреагувати а він поїнав начеб-то все ок!

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    1. Я відірвав маршрутці бампер коли обганяв і підрізав

я ципанув його бампер задньою аркою (колісною аркою чи як воно там називається) і відірвав йому бампер причому моїй машині небуло нічого навіть царапини. - розійшлись по доброму ніхто нікому нічого неплатив

2. Заїхав в 190 мерседес коли перестроювався в 2 ряд. моїй машині знову нічого а у мерса фара і крило - 100 баків.

3. Збив пішохода причому я їхав під кірпіч на світлофорі і в мене було червоне моя машина як завжди ціла і неушкодженна пішоход отримав - 20 Євро.

4. Догнав Форда скопріо в мене відвалився бампер і в вього але на місці все було чіплено на зад і ні в кого ніяких притензій.

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Travel Чемпіон! :), після мене :)

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    5 перед кільцем що біля метро в моє переднє ліве колесо мене обігнало і заїхало в машину працівників ДАЇ.
    Але його відпустили.

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Согодні спішив на пари, та заднім ходом штовхнув чоловіка, сонечко засліпило, хоча він теж міг по сторонам подивитись. Синяки в нього є але на асвальт не впав. Розійшлись нормально, 50 за моральні та фізичні збитки йому давав, він не взяв.

15. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Водії VW клубу їздять обережно і винуватцями аварій стають рідше, ніж жертвами!:):):)

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    а я давав задню зимою ( заднє вікно замерзше ) і вїхав в трактора яким чистять сніг:p
    Трактору нічого:) а в мене задній знак фольксваген вгнуло на сантиметрів 15

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    1) 1996 рік, Львів, зима, купа білого снігу, здаю назад. бац, удар!. готово! На фоні білого снігу став сніжно-білий Форд-Ескорт. -$250
    2) 1997 рік, Київ, бульвар Шевченка (вниз), заїла касета, почав тицькати, піднімаю голову перед очима Волга! Бац! удар! готово! -$200
    3) 1998 рік, Київ, виїжджаю заднім ходом з двору бачу ТАЗ 2109 (новий), призупинився, щоб пропустити, мужик з переляку право руля і в дерево. Посперечавшись розійшлися.
    4) 2000 рік, Львів, біля памятника Міцкевича, ззаду бах! Готово! Виходжу, дивлюся у ТАЗа 2109 вся морда розбита, Scirocco молодець - відмазався малими царапинами.
    5) 1999 рік, Київ. Рухаїсь по лівій смузі, УАЗ (швидка) повертає з правої смуги на ліво. Результат у Scirocco правого дзеркала як не було, права дверка - заміна, крило - рихтовка. Весь ремонт $350 з повною покраскою автомобіля. Страхова компанія УАЗа виплатила біля $600. Мій заробіток склав 250 долярів
    6) 2008 рік. Сургут, зима -35 морозу, перехресття, ззаду бах! готово! Виходжу, дивлюся у ТАЗа 2110 ліва фара, крило, капот і бампер (розсипався при такому морзі) Passat B5 молодець відмазався царапинами. +$150 (мені :) )

Останнє редагування: 15 жов 2008
  18. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В мене також були аварії по моїй вині

1. Входив в поворот з ручніком на великій швидкості і занесло поміняв задню балку і салінблоки та диск відкатав датчик ABS поміняв і ше шось вже не памятаю ТОТАЛ 500 у.о.
    2. Виїжав з дискотеки зачіпив задом машину яка стояла за мною, ніхо не підійшов от я і поїхав пошкодження мінімальні (царапина) як в мене так і внього.
    3. На тій самій дискотеці майже на тому самому місці в такій самій ситуації таксіст заїхав мені в бік, знайшов його на наступний день виявилось домовились що він відремонтує.
    4. Зачіпив обочину на трасі і мене занесло побив перід об відбійник ремонт 1500 у.о.
    5. Тільки зробив машину після ситуації "4" як на стоянці що на роботі мені вїхали в дверку і чуть загнули.
    1,2,4 - сам винен так мені і треба
    3 і 4 - не моя вина

19. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

О ше згадав 2005 рік перший сніг а я на літній резині цілий день їздив (а точніше скользив) потім в вечері всетаки заїха у клумбу поцірапав бампер надбив заглушку та яка біля поворота (заклеїв стару бо в мене якісь особливі тут таких не знайшов), і загубив нижню заглушку

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    яка несподіванка :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)