Ну раз тут аварії всі викладають свої то і я напишу, які сталися за 3 роки їзди по Львові. 1) На київській, виїхав з повороту, аж потім побачив підступний трамвай, колія іде там по центрі дороги. Трамвай зухвало не зупинився і тернув крило. Гольф відбувся царапиною. 2) Здавав корадою взад, концув шоху чуток в бампер. 3) Дав попробувати брату двойорідному взад-вперед рушити - ломака дав взад, і об камінь "підрихтував" бампер. Які уроки я з того зробив. 1. Дивіться не тільки на свою полосу коли виїзжаєте - але і на зустрічну. 2. Взад їдьте завжди обережно і повільно. 3. НЕ ДАВАЙТЕ НІКОМУ КЕРМО СВОЄЇ ЛАСТІВКИ!!!! І додатково, мої основні правила: 1. При їзді по Львові завжди будьте готові що машина з сусідньої полоси може перестроїтись швидко і без повороту у вашу. 2. Дистанція. 3. Збавити до 20 км за годину якщо якийсь придурок іде ззаді бампер в бампер.
1.Головне правило трьох Д (Дай довбодятлу Дорогу) 2.Їдь так ніби тобі належить твоя машина, а не вся дорога 3.Памятай, що "права" купив не тільки ти, і талон техогляду 4.Як шпівау В.Цой "Слєді за сабой, будь астарожен" 5. Не пий не кури не колися не нюхай хоча б перед їздою 6.Дистанція, швидкість, увага, і менше понтів бо ремонт С..УКА ето дорого Визнаю, що всі мої приключенія були з власної вини, хіба коли швагро дзеркало розбив
Це взагалі кабздец... Як тільки почав дивитись то хотів цю ссилку в сміх та й годі поставити , але в кінці вийшло зовсім не смішно!!! http://smiimg.dt00.net/smi/2008/09/american_parking.gif
сцуко вчора ганявся з сівіком і він мені запакувався в зад на 400 у.о. :ireful: тому не ганяйте якщо машина не підготовленна.. восновному це резина..
заплатив він.. бампер цілий кришка багажника тоже зовні трошки погнуто на вихлопною.. головна травма пішла на кузов він попав якраз в то місце де бампер заходить в нього і чуть диформувало в районі запаски.. в понеділок їду на робот.. чесно не парюся бо машина не втратила вигляду по большому шчьоту але є нагода дешо затюнити в задній частині машини..
і правильно-нашо паритись...головне шо бампер цілий і кришка, то шо повело кузов-куйня. Двері потім можна буде підрихтувати, шоб закривались нормально, головне шоб балка не стояла під кутом до бампера.
то не я з дуба впав то програма деколи з дуба падає. Допис реально ж не твій а Соляріса а вона взяла(програма) і Олег М втулила. Я вже це не перший раз бачу...
а ти хотів, шоб я сказав, шо типу всьо ніштяк, головне шо бампер цілий? я просто знаю шо таке витягувати кузов, які від того наслідки і шанси на успіх. І бачив гольф, який лупнули в фаркоп, чувак поїхав без дєнєг бо нічого не було видно, а через тиждень попав в яму і в нього задні праві двері перестали відкриватись. До того гольф реально був не битий. Так шо хай в твому випадку все буде гут і без наслідків, але повір, поломаний бампер без деформацій по несучому металу це набагато краще.
Вчора в білий день по Коперніка ближче до перехрестку Коперніка- Сахарова їхав хрустик десь зі швидкістю 50-60 км/год і тупо послизнувся і гепнувся до асвальту, я чесно кажучи настрашився думав забився він .Перший раз на власні очі бачив таке ДТП. Бідолага родився в сорочці трохи побився але живий, і якось не було дуже машин що ні на нього ніхто не наїхав, ні він не вїхав в нікого. Я сам маю таку чудо-техніку і стараюсь лишній раз не кататись. То хочу попередити всіх хто інколи катається - на біду багато не треба, думаю без зайвої потреби краще не катайтесь по місту і не швидше 40 км їдьте!!!
І не тільки Гольфи , то всі машини удару в зад бояться , в Хундая Гетц , якого я догнав ззаду лівий ланжерон на 2.5 см пішов вперед, а в мене , тфу-тфу , всі рівнесенькі . Хоча зразу , дійсно і не виглядало що в нього щось страшне там , а потім виявилось що дверка ліва вже не так сидить і т.д. Видно кузови розраховують більше на удар спереду і захисти додаткові в основному там роблять , ну і метал в мене значно грубший як в того Гетца , тому він ніби замортизував удар.
Ну, ти тоже порівняв.... З корадо та її "танковою" ходовою і могутнім кузовом можна бетеерам лонжерони рівняти не то що якимось гетсам. Все ж таки машинка маленька, низенька, а важить 1200. Радий за тебе, що все ціле! Бо кожен раз коли бачу її на стоянці - серце плаче. Роби і не ганяй більше, гонсчєг.