Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    так поясни ось нам для чого вони там стоять? бо я от догадуюсь для чого, але спочатку ти...

2. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    поки ти там думаєш для чого вони там стоять, я тобі свою версію скажу. Ось для того що й ці добоесні захисники...

3. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Так саме ДК пояснював їм тоді, що зупинки без причини не законні, що огляд ТЗ не законний, і в час коли в державі ситуація воєнна - ніхто ніяких законодавчих кроків не зробив, нафіга паритись, лохи ітак зроблять що їм скажуть. Зінкевичу задавав питання, чи питав в керівників ДАЇ та МВС чому не вносяться відповідні зміни, відповідь копчиків та дупутатів була шокуюча - НЕ НА ЧАСІ... Цука, який ще час має бути щоб законодавчо затвердити те що потрібно і те що вони намагаютсяь робити!!! Я, ти покажем автомобіль, бо розумієм ситуацію, розумієм чого вони стоять і в наших автомобілях нічого нема з того що вони шукають, а якась блядь яка буде везти в школу чи тролейбус вибухівку не покаже, і ніхто нічого не зможе зробити. Та й повір зброя возиться не через КПП, є безліч доріг якими такі бЛОХ пости можна оминути... Розумієш в чому різниця, розумієш що я намагаюсь тобі пояснити, чи все таки потрібен лікар?

4. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Я хуєю!!! Да гранату вам в хату яку ті "уроди" не затримали бо не мали права.

• Подобається Подобається x 2
  5. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    А ЧОМУ ВОНИ НЕ МАЮТЬ ПРАВА ОГЛЯДАТИ ВСІ МАШИНИ?!?!?!?! Тому і гранати в наших "хатах", тому і такі "умніки" є, які відстоюють свої права, показуючи ЇМ недоліки і пробіли в ЇХ роботі, ЯКІ ПОТРІБНО МІНЯТИ ЩОБ БУВ ЕФЕКТ!!!!!!!!! А поки цього не буде - будем всі хуїти!!!!

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    заєпісь я тєму підняв ))

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Всі розмови протиріячять один одному... Не меліть все підряд - притримайтесь однієї думки, а не просто стати в "опозицію".

Чому через проблеми з законодавством, яке забороняє огляд багажника, хлопців, які намагаються попередити правопорушення, ввіз зброї тощо, називають оленями і рагулями???

Чим більше включаєш задню і починаєш "качати права" тим більше викликаєш підозру в місцях гарячих точок особливо. Тим більше їм хочеться відкрити багажник. Не маєш нічого забороненого - відкрив, поїхав далі. Таким чином і ймовірність зловити кого треба збільшується.

• Подобається Подобається x 3
  8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    а вот і нє, ти справді думаєш що зброю возять по тих каналах? )))
    може і якісь малолітки і возять, але то все боротьба з вітряками!

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Бля ну до чого тут де її возять. Нахрєна тут говорити про одне, на кожну не згоду з"їжджати на інше.
    Хай собі возять де возять. Я говорю про пост який є і його діяльність - все. Ми обговорюємо цей пост і діяльність на ньому.

З твоїх відповідей можна дойти до того шо "америка ва всьом вінавата"...

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не возять, тому що стоять отакі блокпости
    на інших каналах може ще якийсь контроль є
    всі заходи разом підвищують безпеку громадян
    але деякі громадяни замість цьому сприяти, включають бика і влаштовують цирки

• Подобається Подобається x 4
  11. kym

kym Аксакал

a 100
    Блін ...хлопці ви про що. За 100км від Харкова війна. І абсолютно нормально що провіряють все що здається підозріле Ті хлопці на блок посту ще золоті - могли сказати що підозрюють у перевозці зброї, почіпити кайданки і відправити у райвідділ. Вся ця дискусія тільки через те що у нової поліції ще немає досвіду. попробував би той баран поспорити з німецькою або американською поліцією.
    Ми як завжди впадаєм у різні крайнощі, а нормально з поліцією не спорять - собі дорожче. І не треба забувати що робота поліції лізти під кулі і поведінка поліції теж повинна відповідати степенню ризику

• Подобається Подобається x 3
  12. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Цирки - це примушування до вчинення дій по законодавчому затвердженні можливості БЕЗПЕРЕШКОДНО зупинити будь-кого просто так і оглянути авто на факт перевозки незаконних предметів. А не нічого не робити і казати що всі хто не виконав незаконних вимог - циркачі і бики - це якось не по дорослому та ще в такий час...

13. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    ТОМУ ЩО ВОНИ МАЮТЬ ПРАВО ЗУПИНИТИ БУДЬ-КОГО ПРОСТО ТАК І ПРОВІРИТИ ВСЮ МАШИНУ, що я і намагаюсь донести сюди. Я за провірки і зупинки без причини, але якщо вони законодавчо затверджені, а так, то поліцаю просять зробити їм послугу - дати документи, показати багажник. Той хто знає як це не робити - возить зброю, а ми називаємо його биком. БИКИ ТО ТІ В ВРУ що не роблять зміни в законодавстві!!!

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Зараз тобі законодавчо бан на деньок випишу шоб остиг і перестав писати прописними літерами, раз не дотримуєшся встановлених правил форуму! (п.п. 2.6.5)
    ;)

15. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Прописними написав основний меседж, бо я пишу одне, а ви про друге... Я не закипів, не переживай, а як тобі потрібні люди в списку банів - то не стримуй себе.

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    [​IMG] [​IMG]

18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Будеш в бані - маяч ))))

• Подобається Подобається x 2
  19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

ти все плутаєш, ми пишем одне, а ти читаєш по другому))
    Я не питав чо ти прописними пишеш, я прекрасно читаю тво повідомлення і звичайними літерами, а от правила форуму ти не читав))) нікого банити не збираюся, просто легенько провів порівння, що борешся шоб то всьо було по закону а правил сам не дотримуєшся. Такоє...

Ви почали з жабою бакланити пацанів на пункті пропуску, а закінчив ти тим шо винне законодавство. Законодавство винне, я з тим згоден і не сперечаюсь, просто бакланити пацанів поліцаїв, казати шо вони не знають законів і шо вони там нехароші люді не треба... В мене наразі все ж приємне до них відношення. Вони бояться ще, бояться бо в них прав дуже насправді мало...

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)