Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я не весь
    Я писав не весь текст великими буквами а основний мескдж, тому не вважаю що це порушення правил. Хлопців я бакланив лише за те що не з дотриманням законів поставили знаки але вимагають щоб люди зупинялись і робили що їм накажуть. Я вже писав вище. Я ЗА перевірки будь-кого і будь-де, але в даному випадку не працівник ГАЇ чи поліції зупиняв, та й не зупиняв, а лупнув по машині бо мужик не став біля того "знаку". Це нормально? Та постав ти знак нормально, та постав біля себе гаїшника щоб зупиняв, та сам на свою машину повішай номера, та поясни людині за що його тримають і склади протокол затримання. Так ні, все чеоез задницю а як блатувати ксівами і калашами з статусом "с передка" то швиденько. Було б все правильно і законодавчо затверджено - питань нема. Я б тому мужику ще й 15 суток впаяв... А поки... вибачте. Мужик себе і свої права відстоював, чим показав те що їх робота результат приносить мінімаььний...

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    піду понятим, номер в підписі....

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    О-о-о-о, це вже жменька щебню в мій город.....!!! Жартую!
    Щоправда, так получається, що вони мене "послали", причому тактично.
    Хоча, цьому є виправдання. Була ніч, я був в режимі "таксі", забирав клієнтів, виходячи з цього не мав змоги добити справу до кінця. Але, це ісправімо....

Виберу вільний від роботи час, найду припаркованих оленів, і буду змушувати поліцію працювати в прямому розумінні. Це все хочу зробити для експерименту. Все буде фіксуватись на відео. Хто зі мною? Потрібно одну людину в режимі репартьора-оператора.

• Подобається Подобається x 1
  4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    я так само, але це потрібно узаконити, чи прописати в якомусь нормативному акті. А поки того немає, на нехай ідуть нах., тому Carlsson'а підтримую на плюсстовідсотків.
    Невже, ті срані-депутати, і же їм подібні зі своїми, по штату роздутими, міністерствами та хєровою кількістю радників, не можуть накаляти якусь бумагу де буде чітко визначено коли, як і де. От ч/з відсутність букви закону твориться такий тріпер.

5. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Я не проти до такого флешмобу приєднатись )

Давайте зберемось для доброго діла... Хто ще? Пропоную або вечорами, або а вихідних :)
    *принаймні найбільш проблемні 'засмічені' проїзди.

6. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Корисна інфа, в кого 'задуплені' вікна:

windows_tint.png

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а хто подасть корисну інфу за порушення правил встановлення освітлення як штатного так і додаткового

8. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    поки ви тут бздите, в поліції діло робиться..

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      87,7 КБ
      Переглядів:
      197
  9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Якщо будеш їх пиздити то готовий таке дійство зафільмувати :))).

10. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Був би час - то із задоволенням приєднався, але не пищдити, а заганяти їх в кут для виконання своїх обовязків...

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    дай свій номер в ПП і виберемо собі час і будемо мати реальну картинку.
    хіба би м був в бейді..... а так, стараюсь не зловживати, навіть не вживати (десь-колись 25-50 гр коньячка чи пляшечка пива не в счьот). По причині: 1) два місяці предстоїть жити самому, 2) маю роботу і її ціную.

Останнє редагування: 11 лис 2015
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Я ще в перших постах цієї теми писав, що захоплююсь новою поліцією, але, блін, тєрзають смутниє сомнєнія.... десь тут глобальний обман.
    П/С/ ну і як завжди доповню: я платник податків, поліція - утриманці платників податків..... ненравіцццца?, - рапорт на стіл...., вас таких дохєра енд досвіданія.
    Закони не я писав, але я їх стараюсь дотримуватись, а коль не дотримуюсь, мене б'ють по кишені...

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Мені цікаво чи міліція наша б займалася такими людьми на вулиці?? Всі б забили... отак алкашня з псами центром гуляє...

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Менти скоріш за все того пса тупо пристрелили б

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Шег, ти прав, мусара би хєр забили на то дійство.
    Але тут ситуація двояка.
    Знаєш заповідь психолога? А вона звучить так: "ненашкодь!".
    З цього відео я зрозумів, що поліція, своїми діями наражала на небезпеку перехожих.
    Згоден, чувак бухий, чувака треба утилізувати, але ж він з псом, і в той же час, він хазяїн бойцовського!!!! пса.
    Якщо вже тварина несе суспільну небезпеку, то її треба ліквідувати, адже там скупчення людей.....
    .... та, мля, можна багато про то розсосолювати.
    (згадав, про статтю "використання зброї і спец.засобів", вона забороняє її використовувати у "....місцях скупчення людей, проти інвалідів, дітей, та людей похилого віку...", але там є якесь НО!!!).

І що на виході? Законодавство храмає, у зв'язку з цим поліція тупить, бо ніхто з них не бажає давати відповідь (свідчень) на суддівські (прокурорські) питання. Алкашня, творить бєспрєдєл.... Живемо, як Аліса в странє чудєс.

п/с/ шкода пса, що має хазяїна дибіла-піяка. Але, як колись казав мій ком.бат, що батьків і командірів не обирають.
    Най би той пес їх покусав для профілактики, пса би, відповідно, - застрілили... І він би потім не мучився з мудаками, а попав би в собачий рай чи пекло, но йому, там би, вєрняково було краще, ніж ві Львові.

16. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Полісмени якісь "недальокі" попались,нащо собачку провокувати,ще й такої спокійної породи),сам являюсь власником амстафа.

17. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    З Варти 1 в ФБ
    З 7 листопада вступив у силу Закон України «Про національну поліцію»

Тепер громадянину України потрібно постійно носити з собою паспорт чи інші підтверджуючі його особу документи, адже поліцейський може їх вимагати просто, якщо ви йому не сподобались. В Розділі V про Поліцейські заходи, статті 32 під назвою «Перевірка документів особи», 1.Поліцейський має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу, та/або документів, що підтверджують відповідне право особи, у таких випадках:

Найцікавішим з підпунктів щодо випадків вимоги документів є 2 та 5.

2) якщо існує достатньо підстав вважати, що особа вчинила або має намір вчинити правопорушення;

5) якщо особа перебуває в місці вчинення правопорушення або дорожньо-транспортної пригоди, іншої надзвичайної події;

Саме в цих пунктах заховані відкриті можливості для поліцейських. Адже яким чином поліцейський має визначати, що ви хочете вчинити правопорушення чи як визначається «надзвичайність» події, ніде не роз’яснюється.

Тут скоренько все зробили, а чому на дорозі не дадуть їм таких повноважень??? Причому ці питання вже давно їм ставляться. Де собака зарита?

18. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    нашо когось бити... за паркування то не бити, а слідкувати за дотриманням процесуального флову, бо бити - то вже кримінал...

професійні бійці навіть присягають на кодексі честі, шо не будуть застосовувати силу в несправедливих намірах :)

а припасти проблемні ділянки, викликати поліціянтів і сприяти їм у оформленні будь яких протоколів - то може бути хвайна пригода ) як мінімум кільком таким допоможемо, які і вузьких проїздах стараються весь свій капот розгледіти )))

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Є інфа шо поки шо не штрафують без присутності водія. При тому шо відповідні зміни в законодавство вже набули чинності з 7 числа. Але нема якогось там нового зразка протоколів. :facepalm::facepalm::facepalm:

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    як не одне - то друге.. (

хай пишуть від руки на А4 :) + підпис інспектора = цілком юридично вагомий документ :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)