Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    я от не розумію одного, нахера воно то співає у формі ? вона під час виконання службових обов"язків ? Якщо ні - хай зніме форму і хоч в порнусі знімається, якщо та - то податки їй не за то платять!

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    а вірно, хлопці! а діло, каже!
    а якщо по суті, то всі ми розуміємо, що то "окозамилювання".... йой, нема на них Володьки....

• Подобається Подобається x 1
  3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    лайкнути не забудь, Володька ))))

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer

ато щось тема запала.. всі страуси голови в пісок поховали.. Ееей, вилазьте, тролі!

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нормальок, з бидлом поліцай балакає його ж мовою . Чи їм перекладача на бидлячу треба було кликати?

6. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Розслабтесь, не будьте такі злі, ось вам відосік.
    (а щось таке в ньому є)

7. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    відосік такий як тре :)))

аля вітчизняна 'Поліцейська Академія' )

8. dragger85

dragger85 Місцевий

VW

Як вам такий варіант поставити за оперним або на пл. Митній в години пік :)?

9. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Яку ж зарплату треба дати людині, щоб вона біля оперного таке чудила?

10. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Тут 2 варіанти ) або дати хорошу зп професіоналу, який таке вміє, або вар'ята знайти, який для свого задоволення і реклами буде таке витворяти) а людям буде на що подивитися :)

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Вчора накрилась зарядка АКБ - полетвла "таблетка".При чому чомусь червона лямпка зарядки не горіла. коротше їхала доки АКБ мав електрику. Не дотягнув до дому метрів 400. . Сам немав шнурка тай народ оказався таким як я - теж без шнурків. Зупинив поліцаїв - теж шнурка не мали. Але довезли до дому разом з АКБ. Зарядив і з сусідом доставив до машини. Хлопці досить приємні не задирають носа. І що цікаво провірили документи - чи часом з їх допомогою не краду АКБ)))))

• Подобається Подобається x 5
  13. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
  14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чувак, вот ти не розумієш що це не їх робота кота з дерева знімати, їм не за то платять, щоб вони тебе таксували.. ((
    і всі ватніки тут лайкають, а як круто, поліцейське таксі..
    всі радієте їх "крутизні", нічо он штрафи вже підняти хочуть, поліцаїв ж треба кормити - тоді порадієте. Тоді буде поліцейське таксі : за ваші бабки(з штрафів) - любой капріз

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Чувак то ти не розумієш що робиться в Україні. Поліцаям платять за те щоб вони допомагали людям в любій ситуаціїї чи кота зняти чи бандита злапати - Було задекларовано що нова поліція не каральний орган а сервісний.
    В моїй конкретній ситуації я не просив мене таксувати я просив допомогти.... вони спочатку зупинили пару авто і питали в шоферів чи можуть мені помогти. Я перед тим теж зупиняв проїжджі машини. Але ніїхто не мав "шнурка". Крім того то уже була десь перша години ночі.
    І поліцаї попередили що як тільки мають якийсь виклик то зразу мене висаджують.
    В принципі мене така нова поліція влаштовує і я згідний щоб їм платили з моїх податків

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мені от цікаво, скільки ті пріуси проживуть в такому режимі? Вони постійно в русі, напевно шалені кілометри накручують.

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    повторяю: поліція повинна займатись своїми справами, пожежники своїми, лікарі своїми.. тобі не здається що тому і бардак повний в країні бо кожен робить що хоче. Згідно з твоєю логікою якщо лікар прийде тобі хати поприбирати - ну а чо ні? сервіс ж, все для тебе любимого..

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти спеціаліст по визначенню якими справами має зйматись поліція - то нах....той дурний спор. Що в законі про поліцію українці запишуть то тим і буде поліція займатись

19. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    а чому ти вже говориш все в майбутньому часі? давай розберемо що там зараз заптсано)) ставлю що таксування там не передбачено ))

20. kym

kym Аксакал

a 100
    термін таксування ти сам придумав... тепер хочеш цей придуманий тобою термін побачити в законі про поліцію. Іди в депутати і тоді будеш говорити про якісь визначення термінів.
    Я говорив про допомогу - от і шукай в законі про це . Гарантую що найдеш... а мені просто лінь шукати

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)