Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    сказав той, що за кончіту вурст смску посилав ))

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Sebastian del Maar та сі вже вспокоїш чи нє?
    дай, ліпше, пожертву на "Миколая" для діток.

П/С/ не можеш сі вспокояти, йди в депутати....
    Я, за тебе буду голосувати, щоби потім, спитати за обіцяне.... а як ні, то відпиZдити.
    У Т О Ч Н Е Н Н Я : пиZдитиму не сам, підтягну тіпочків з району (тих, що "сухаріка" ганяють по пластіку)!

3. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Шо за дитячий садок? Ти там був? Відповідаєш... Ти смайлики в кінці бачиш? Попробуй зрозуміти навіщо вони там.... 52pk5p.jpg

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    що ти куриш???

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    сірий ротманс демі

• Подобається Подобається x 1
  6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    а я вже подумав що епсель-мопсель )

7. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Темі ап! На днях удостоїлася честі поспілкуватися з новою поліцією м.Львова. Назву її міліпоція (стара-нова міліція). Свято вірила,що у нашій державі може щось змінитися, навіть система...зрозуміла, що це все байки про честь, справедливість і т.д....Ніяк не виправдовую себе, бо дійсно порушила, і визнала свою вину,але ситуацію можна оскаржувати. Була трошки в шоці від наглої манери спілкування того молодого поліцая, навіть не зважаючи на те, що я баришня. Ну але він не на ту попав... Населений пункт за межами міста, вечір, пішоходний перехід який зовсім не освічується, їду я, за мною поліцаї. Свідомо їх бачу. З лівого боку вискакує пішохід і я майже не встигаю затормозити, бо знаходжуся вже за метер від пішохідного переходу, якщо гальмувати, то екстренним гальмуванням. Проїжджаю відповідно і розумію що попала. Ну включили пацани сирену, зупиняюся, опускаю вікно, дістаю документи. Підходить один :патрульна поліція міста Львова, ваші документи. Кажу, представтеся будь-ласка і скажіть причину зупинки. Він мені, я ж вам сказав, патрульна поліція, ваші документи. Ну я відповідно йому, мол, то що він поліцай я і так розумію, кажу, скажіть своє прізвище так як і має бути і причину зупинки. Починає мене грузити, мол я не покоряюся працівнику поліції і не хочу показувати документи. За мене заступається пасажир який їхав зі мною, мол треба представлятися нормально і тд., на що поліцай починає хамити і йому...Причину зупинки він не називає. Ну а я документи відповідно не даю. Підходить його напарник. Кажу, скажіть нормально причину зупинки, раз ми йдемо всі так до тоє Європи, вас там понабирали таких чесних і правильних, то відповідно ведіть себе, а не наглійте. Ну насилу в тому спорі зі словами "а типу, ви не знаєте причину зупинки" сказав. Даю йому документи, щось там їх довго колупав і розказував який він принциповий, а ми всі злосні порушники і тд.....Кажу я теж принципова, у мене є реєстратор і ми можемо ще посперечатися про цю ситуацію. Так, я винувата, визнаю. Пишіть штаф. Він мені " ну мені не принципово вас штрафувати, просто...бла-бла-бла..." Кажу, не мороч мені яйця, або пиши штраф, або йди лєсом...Він поняв, що я ще теж зілля...щось вони переглянулися між собою, тіпа "штрафуєм чи ха їде?"...подивилися на мене, я на них, віддав документи і дуже просив не порушувати, на що я йому побажала повчитися ввічливості. Нічого не маю проти них, тільки б навчити їх говорити по людськи ще...Але у мене таке враження, що це будуть такі самі менти як і попередні. Ну але, може не всі вони такі

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    )) говорити гарно (і ввічливо) треба ще вміти, і для того, бажано, десь трохи вчитись (окрім школи). А вони далеко не всі мали таку "розкіш"... Парадокс: з новою поліцією ще не спілкувався, але і зі старих мав справу тільки з "нормальними". Везло? ))

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Аналогічно!!! що мене дуже і засмутило...Вони теж були наглі, та...але якось нормально і представлялися і все нормально казали...а тут "ви не покоряєтеся поліції.." тю...

10. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Elza , ти шо заміж вийшла, чи сі жинила?

11. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Гм...з чого виникли такі підозри???

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    не підозри, а - припущення,
    і тому, що тебе шось давно не читав.
    п/с/ ..... сірий ротманс демі!

Щоби не флудити..... Як вам наша нова поліція? Вони вже майже півроку працюють. Чи всі задоволені?

13. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    В мене були вже три випадки спілкування з новими, два рази з яких були досить ввічливі. Третій пробували гнути свою лінію згідно закону про поліцію, та не врахували закон про страхування, який прийнятий скоріше і відповідно має прерогативу... Проте і третій раз спілкувались досить коректно...
    Твоїм треба було доказувати, що пішеход не переконався в тому що не ствоює аварійної ситуації, трупа на зебрі нема, тому ти не винувата. І тим більше документи не передавати... Тоді велися б по іншому.

14. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    Ну вже і я напишу свій досвід спілкування з поліціянтами). До речі теж, стара міліція, якось попадалась адекватна. Хоча ні, 1 випадок був, що розводили, але то такое.
    Ну так от, вперше пересікся з ними, коли приїхав на жд вокзал і став нагло на зебрі. 2 хв, і вже тут як тут. Представились, запитались чи знаю я, що саме порушую, сказав що знаю, тут він побачив жінку з 2 дітьми і торбенціями більшими за тих дітей, попросив не порушувати і відпустив.
    Другий раз, знову парковка. Їхав вниз по Личаківській, терміново потрібно було зробити пару дзвінків і смсок, став біля Винниківського, вже на вул. Солодовій. Приїхали, представились. Тут я вже не шарив що саме порушую, так як скільки себе памятаю, там вічно була парковка, пояснили, показали куди перепаркуватись.
    Третій раз, мене донав неадекватодебілодід на 126 мерсі. Ситуація доволі цікава, так як знайомий комісар, який не один рік займається дтп, сказав що такого кадра ще не бачив. Пробував ше мене намахати і зробити з мене винного, але то такое, не по-темі. Приїхав перший екіпаж, не мав чи балончика чи бланків. Викликали другий екіпаж, ше там чогось не мали. Викликали третій екіпаж, бо не знали шо робити з тим дідом. По-закону, в нього мали вилучити права і дати чи то довідку чи що, а він права тупо не давав і вони не знали шо з ним робити. В результаті, я проторчав там з 20 майже до першої ночі. Патрулів наїхало, ніби зловили якогось злодія в законі. В загальному, мабуть більше плюсів, ніж мінусів. Але досвіду їм не хватає і толерантності забагато.
    п.с. А дід, неадекват повний, буквально на днях, він рухаючись від медінституту в сторону личаківської, обїхав всіх, хто стояв на червоне світло, посигналив, розігнав людей на переході, повернув праворуч, там теж розігнав людей і далі собі поїхав:crazy:

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А мені збс) Мигалки мигають - їдем повільно. Мигалок нема можна брити)) Сьодня з Києва за 4,5год заїхав додому)) А раніше їхав і не знав чи будуть за кущем дайці стояти)

Ну це так, юмарок. Вже декілька разів спілкувався з поліцією безпроблемно. Показували мені відео де я порушував і т.д. Я погоджувався зі всім казав шоб писали протокол, але порушення типу не значні то відпускали.
    А щодо мигалок що фіг коли порушиш то дурне. Востаннє я поліцію вночі на пішохідному переході обганяв. Отак тупо прямо їх, як би це банально не звучало. Провтикав.

16. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Ггггг. Я тиждень тому перед перехрестком Стрийська-Наукова, не доїжджаючи з сихова до перехрестку, хотів повернути наліво, типу до Броньової. Там дві сплошних. Підїжджав - дивився. Притормозив - всі дзеркала обдивився... Рушив. І джекпот!!! Дискотека... Правда були культурні. Я провину визнав, вони склали протокол (ше й плюс відсутність трахівки). Коли почали мені його зачитувати, почали пояснювати права, і коли я сказав що знаю ці права краще них, то сказали, що все одно мені їх зачитають... Тобто ще не все так погано у нашому домі... Основне не давати їм спуску, поводитись аналогічно з ними культурно, не бикувати як Свєта, але й не давати вилазити на голову...
    ЗІ. У випадку Ельзи - вони б мені нічого не доказали і документів моїх не побачили б...

17. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    В нас потрібно таке. Поліція на "цивільних" автомобілях )))

• Подобається Подобається x 3
  18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та я думаю скоро все буде)) Мене так чехи пиняли на автобані. Там 120 чи 140 обмеження, я як всі валив 160) Але домахались чогось до мене.

19. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Мене вже давно ніхто не читав :)))
    Ну от я і не хотіла бути Свєтою, хотіла якось культурно ту всю ситуацію розрулити, тим більше я не віднєкувалася і не виправдовувалася, визнала вину. Мене заїла їх манера спілкування, отака якась "гопотняцка з лівандовки". І не так їх хамство до мене, як до людини яка їхала збоку і заступилася. Я водій - я несу відповідальність і нєфіг хамити іншим. І я більше ніж впевнена, що той поліцай був молодшим за мене, в ср..ці був, гі..но бачив...а от йому причіпили значок і йому все можна. Ну одним словом якось так - мені було просто не приємно. Я дуже надіюся, що це одиничний випадок і решту нових поліцаїв не такі

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Допишу і я свою історію :)

Їхав по Степана Бандери, в мене не світило на лівій фарі ближнє світло - лише габарит (я про це знав)...
    Поліціянти їхали собі в лівому ряді за трамваєм, а я в правому...
    Не знаю як вони побачили, що у мене то щось не світить, але перелаштувались і догнали мене на новорічній ялинці )
    Текст був передбачуваний: 'у вас не світить ліва фара, чи ви про це знаєте'.. ) - я зі свого боку кажу, що не знав про цеі кажу, що сьогодні це полагоджу...

Вони мені запропонували 3 варіанти:
    1. міняєте лампочки місцями
    2. їдете на аварійці 40 км\год додому )
    3. ми виписуємо мандат на 380 грн

Я вибрав 1-й варіант... але знаючи, що це не допоможе - мені було цікаво, що буде далі )
    Вони мені навіть світили ліхтариком, оскільки це сталось ввечері.
    Поміняв лампочки - ліва не світить (тоді я ще не знав в чому справа, але знав, що не буде світити, бо пробував раніше і старався ввечері не виїжджати, але так вийшло).

Після того, як вони побачили, що заміна лампочки не допомогла - кажуть: 'оскільки несправність не буула усунута на місці - ми змушені виписати реквізити на 380 грн...
    А я кажу: 'а як же варіант 40 км\год і додому ))) ?? Вони вперто кажуть - протокол і все...

Сперечатись не збирався, бо маю повагу до людей при виконанні службових обов'язків - тому з делікатним домішком емоцій кинув свої документи на капот і кажу 'пишіть, що хочете, але так не чесно з вашого боку' )))

Вони взяли ті доки - простягнули в мій бік і кажуть 'ми вас будемо супроводжувати додому 40 км\год' :)
    Їхали хлопчина з дівчинкою за мною аж до самого Галицького базару, позаду мене з маячками в кращих традиціях супроводу :)
    Штрафу я так і не заплатив :)

Мене часто не зупиняють :) але той раз - то була цікава і адекватна зустріч з ними :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)