Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    :haha: все вертається на шляхи свої.Ти тоді до них не підійшов коли порушив і тепер воно вернулося,але нафіга стільки порушень на одному місці:facepalm: (треба ДІЗЕЛЯ на курси відправити від клубу:haha: ХТО ЗА

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Аксакал

a 100
    Фіг то првда... Коло мене як іздили так їздять.
    Але таки з них більше толку ніж з старих. У звязку з книжним форумом Коперніка перекрита. Відповідно весь цей обїзд з Коперніка до Пекарської в пробках особливо в тих частинах де трамваї. Всюда розрулюють ситуації. Не зовсім впевнено але стараються.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    я теж про те, і їх робота мені подобається, ну але всеодно, десь в глибині закралось, що то обман. Ну чому тільки реформа міліції, і то 1-2 департаментів. Вимагаю глобальної реформи.
    :uanew::bandera:
    та к сі стало, то фсьо, через тих довгоногих перукарок, тай добре, що поліція мене стримала...... хоть в чуство привела та вернула на світ обітований.
    п/с/ десь люди-як-люди, а я, як не жолудком думаю, то чимось іншим. :crazy:

4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Не треба, в мене поверхом вище автошкола, тай я сам проводжу інколи занняття в класах автопідготовки.
    Приходьте уж ви краще до мене на курси :drinks:, як то кажуть - ВЕЛКАМ!

5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ромку, курча, я розумію же ти хлоп нормальний, але схаменисі!!! Як жінка прочитає на форумі про тих довгоногих перукарок...то будуть тобі курси "як делать мазгі мужу"diablo::suicide::crazy:

6. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Рома!Все добре. Нова поліція рулить. Перестань бухати...

• Подобається Подобається x 2
  7. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Особисто нічого не мав спільного з полісменами, але мав можливість поспілкуватись з ними, коли оформляли ДТП, в яке попали добрі люди :)
    Загалом оформили все адекватно - приїхали дуже швидко і в першу чергу, до речі запитали, чи всі цілі і чи потрібна комусь допомога... Дечим нагадала ситуація з американськими копами) з якими не раз стикався.
    Одним словом поки що їм +1 :)

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Підтримую.
    Вчора був присутній при оформленні ДТП на Сихівському мості, молодий хлопчина в стані алкогольного сп'яніння, злетів з дороги і ледь не "пігнав у прірву", так от, після того, зробив висновок, що наші люди не всі і не зовсім мудрі.
    Були провокації, були погрози, і були дибільні питання від прохожих (які закінчили 8 класів, а так вели себе, ніби мають три вищих освіти), намагались повчати. Полісмени гідно тримались, гідно вели себе, хоча, якби я був на їх місці, то би невтримався, взяв би собі ланцюга і почав би то всьо матлошити.

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Від себе скажу: реально бачу їх всюди, куди не поїдеш. Дайців можна було побачити лише в кущах з феном в руках)) Тобто превентивну функцію виконують на 5+
    Особисто в неділю мав назначену зустріч з клієнтом - зупинився на аварійці ось тут
    https://www.google.com.ua/maps/@49....scY4g0ESpT4XSv34sA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
    парканувся замість славути приблизно.
    Клієнт був не місцевий + всі поруч місця ближче Арсеналу були класично забиті. Одним словом, стою ніби по правилах, хоча розумію, що краще змінити місце дислокації пошвидше - зустріч триватиме мах 5хв, тому я навіть двигун не глушив))
    Підходить полісмен з пасажирської сторони - питається чи не поламався ТЗ. Кажу все ок. Він просить відїхати, щоб зменшити корки в тому місці. Кажу без проблем 5хв і мене тут не буде, бо тільки маю передати людині документи і все. І..... полісмен лояльно згодився за умови такої короткої зупинки.
    Висновок: полісмени адекватні, неконфліктні і вміють йти на зустріч і зрозуміти ситуацію водія, навіть коли останній трохи порушує)) а не як ДАІшники - хамлять, відразу забирають права і починають на ходу придумувати штрафи зі стелі.
    Тому однозначно поліції +100 рівень довіри зі сторони громадян величезний і бажаю всім полісменам здоров`я і так тримати :)

10. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    скажу як жаба з розумом - в косокривій країні все через ЖО.. після 2 місячного краш тесту нереально зробити з рагуля(більшість їх - з сіл) крутого веслі снайпса.. можна зато зробити з них ще більших рагулів - надівши на них окуляри з аліекспресу і давши їм білі гранати в руки аля пріуси..

11. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Звідки така інформація, чи це просто, щоб в усіх темах відмітитися (...)?

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ну як звідки? їх ж перед тим як відправити на вулицю 2 місяці вчили.. результат того всього - відео дор контролю з києва про відміну протоколу.
    рагулятник ще той, "на підвіконнику".

13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    доречі, всі гордилися, що їх вчили викладачі зі штатів, но у меня вопрос: чому навчання на копа в штатах триває 2 роки в академії, а в укр. - 2 місяці? напевно укр.хлопці зі села набагато мудріші за дурних піндосів..

14. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А хто сказав що їх навчання закінчилось?

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    коли їх "навчали" - то про це на всіх аналах трубили. зараз не трублять, значить не навчають.. і як це взагалі працювати і навчати?
    Прікінь, приходиш на операцію до лікаря, він тобі пів живота розпотрохав, а зшити не знає як, бо ще навчається в медунівері і то вони ще не проходили..

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";

17. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    На рахунок часу навчання, що це замало погоджуюся, але мене більше цікавило звідки інформація, що їх бліьшість з села понабирали (вислів про рагулів), з ними особисто не спілкувався, але по відгуках знайомих, то вони ввічливі і виховані і поводять себе культурно?

18. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009

Жесть,хлопе візьмись за голову і перестань брєд нести.Так все не настільки гарно як по аналах показують,але це не означає,що понабирали "РАГУЛІВ ІЗ СЕЛА".Основна маса це міщани,оскільки є потреба швидкого реагування,а отже і швидкого доїзду на базу дислокації,і чому якщо людина з села то зразу рагуль.Дядько ти явно минулим живеш,тупого рагуля невізьмуть по причині неможливості як мінімум сформолювати свою законну думку,як мін йому невистачить словникового запасу

19. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Все в правильному напрямку рухається з нашою поліцією - не треба на них наганяти і прискіпуватися за їхнє паркування і т д... і буде нам добро ... і ніякі вони не рагулі, можливо тебе не взяли туда і @Sebastian del Maar і маєш якусь злобу на них )?

Спілкувався з декількома з них про їхнє ставлення до своєї роботи і про рівень задоволення нею - всі без винятку задоволені і кажуть, що прийшли в поліс через те, що хочуть боротися з бидлом і рагулями...

20. kym

kym Аксакал

a 100
    А який тебе поніс у таку країну . Вертайся назад в Україну

• Подобається Подобається x 4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)