Смертельний номер Витягнув із кладовки старий Асер, включив, його одразу в мережі побачили і десктоп і лаптоп, і можуть зайти у його відкриті папки. Тепер в мережі 3 компа, але один із них все ще не доступний...
ігор, згадав таку штуку - вай фай може працювати в двох режимах - брідж і реоутер(чи то ресівер... ну точно два режима).. так вот. тому він в тебе на комп іде, а ти на нього через свіч не можеш попасти. проблема не в налаштуваннях пк/лептопу, а в налаштуваннях вайфай/езернет модема. думаю там собака зарита. і перестань мучити компи сильно не критикуйте, бо можу помилятись (вже давно з мережами не мав справи..) пиСИ. ше читнув уважніше - якшо ацера бачать компи, тоді вай фай бука того другого в неправильно межимі працює....
не виставлені потрібні права для розшареної папки. через це і не може зайти. думаю це єдине пояснення. навіть в оффлайні в розшарені папки через мережеве оточення ти повинен мати доступ. спробуй скористатись майстром налаштування локальної мережі та загального доступу, він може поправити. якщо ні, тоді переглянь права тут перевір також на обох компах якими юзерами заходиш. якщо обидва юзери типу "Администратор" то чи збігаються паролі. простіше видалити з списку доступу усіх лишніх і поставити повний доступ для групи "Все"