Я знімаю своє зацікавлення в даному приладі. На жаль, в мене не 2109. Хоча мені цей факт дуже подобається
А ти попробуй з аккума зняти массу і поставити в коло ампер метр, один провід на "-" акума другий на корпус авто. Якщо 1-2 мА, то все GOOD, 20-30мА, то машина простоїть на стоянці при вкл сигналці близько 3тиж літом і 10 днів зимою, <30мА - ПРОБЛЕМА, щось десь підкорочує... Р.S. в мене 30мА, не знаю де і як шукати....
ставили подібні прилади вже комусь з форуму.... Там є питання з перехідником на датчик тиску масла... бо заводський викидувати не можна. З вольтметром не проблема. А звідки бере температуру масла... мається на увазі з канала чи з ГБЦ. Ну і дійсно є проблема куди поставити... ми поставили на панель ближче до переднього пасажира... робили з дерева фігурну оправку під дуб ... і всяке таке інше... А взагалі в нас є Роман з левандівки він з шкловолокна і епоксидки робить всілякі прибамбаси до музики в салон... міг би і щось до таких приборів придумати.
гм... якби ти продавав з підключенням (без встановлення в салон). я б забрав, думаю мені в бороду під мафон гарно ляжуть
Це такі бувають VDO 0-5 бар, що ставились на Ауді купе (може ще десь) Ще VDO бувають з одним контактом суто під покажчик тиску Нагадаю що комплект VDO суттєво дорожче коштуватимуть, напр новий датчик тиску (бочка) коштує біля 100євро А в даному випадку написано чітко: "доп прилади(Auto Gauge аля VDO)"
Якби ти уважно читав, то зрозумів би, про який період йшла мова. Спеціально для тебе - мова йшла про літо, початок червня, коли я був у відпусці. Тоді акумуляторові було якраз десь півроку плюс-мінус місяць. Але для тебе то нічого не міняє. Кому зараз до чужих проблем є діло
Так в мене такі стоять, супер допоміжна штука, постійно на них дивлюся, щоб мати картину що відбувається з двигуном, якщо музика заголосно рубає і не чути мотора!
Дякую за пораду, замірялося і так, все добре. Масу треба зачистити якось, але ще не настільки критично.
Вкотре уважно перечитав попереднє повідомлення та не побачив зв'язку з червнем, липнем чи іншим місяцем.
Звертати увагу на якісь бздури заради чого? Щоб потім ти написав чого ви галичани такі злі і недобрі? Не хочеться засмічувати тему дурницями. Вдалого продажу.
Олег, а для чого мені "сваритись" з людиною, котра не розуміє гумору? зі По темі: відправ у приват діаметр та висоту приладів, якщо не важко.