Протокол

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем peGas, 26 бер 2007.

1. zoma

zoma Початківець

Skoda Fabia 1.4 2002
    Відповідь: Протокол

Мене зупинили 1 січня 2006 року, я довго відбивався, але він мене переміг. Протокол склали(обгін на перехрестку:) ). Ще досі не прийшов.

2. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Протоколи приходять із смішними штрафами 3,50 - 17 грн тому краще хай вони підуть в казну через штраф а не іншим способом...

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

А при знятті машини з обліку в разі продажі як ці протоколи будуть впливати?
    а) коли пройшло більше 2х місяців;
    б) коли ти продав машину, а через пів року до тебе прийша повістка, клеїти дурня що ти давно на новій машині і взагалі стара була поламана і ніколи не виїздила з рідного подвір*я?

4. zoma

zoma Початківець

Skoda Fabia 1.4 2002

Там чітко стоять дати порушення і зняття з реєстрації/переоформлення машини

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Напишиши пліз популярніше, а то я слабо "рубаю"

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Протокол оформляють на водія а не на власника. Тому він прийде порушнику незалежно від того кому і коли належала машина. І в якому стані вона була чи є. Десь так.

7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

мені сьогодні прийшов штраф, я навіть не знаю за шо то, пише дата 20.04
    то вже пройшло 2 місяців, шо мені робити? то мені як мені їм доказати шо строки вже пройшли

8. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

В даному випадку пропущений строк накладення адміністративного стягнення, який складає 2 місяці і в судовому засіданні ти можеш посилатися на цей факт, який є нормативно закріплений в Кодексі України про адміністративні правопорушення в ст.38!
    Також варто сказати ще про одну "важливу" статтю 22, яка передбачає можливість звільнення від адміністративної відповідальності у випадку малозначимості правопорушення і застосування до порушника лише усного попередження.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ти б міг ясніше писати? А то хрєн поймеш, може тобі штраф прийшов за то шо ти аліменти не платиш.
    І 2 міс. після чого пройшло? Після вчинення правопорушення, після розгляду справи судом, між вчиненням порушення і розглядом справи в суді?
    А то, блін, мені незнаю шо прийшло, а то вже пройшло, а ви мені підкажіть, як їм доказати, шо воно пройшло.

• Подобається Подобається x 2
  10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

на штрафі нічо такого не писало.
    за той час коли я був на морі тао пішов і заплатив, каротче то було за то шо я поїхав ід кірпіч на проспекті свободи, там де колись його не було, і там де той знак нікому не потрібен... ітд

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)