Відповідь: Протокол Мене зупинили 1 січня 2006 року, я довго відбивався, але він мене переміг. Протокол склали(обгін на перехрестку ). Ще досі не прийшов.
Відповідь: Протокол Протоколи приходять із смішними штрафами 3,50 - 17 грн тому краще хай вони підуть в казну через штраф а не іншим способом...
Відповідь: Протокол А при знятті машини з обліку в разі продажі як ці протоколи будуть впливати? а) коли пройшло більше 2х місяців; б) коли ти продав машину, а через пів року до тебе прийша повістка, клеїти дурня що ти давно на новій машині і взагалі стара була поламана і ніколи не виїздила з рідного подвір*я?
Відповідь: Протокол Протокол оформляють на водія а не на власника. Тому він прийде порушнику незалежно від того кому і коли належала машина. І в якому стані вона була чи є. Десь так.
Відповідь: Протокол мені сьогодні прийшов штраф, я навіть не знаю за шо то, пише дата 20.04 то вже пройшло 2 місяців, шо мені робити? то мені як мені їм доказати шо строки вже пройшли
Відповідь: Протокол В даному випадку пропущений строк накладення адміністративного стягнення, який складає 2 місяці і в судовому засіданні ти можеш посилатися на цей факт, який є нормативно закріплений в Кодексі України про адміністративні правопорушення в ст.38! Також варто сказати ще про одну "важливу" статтю 22, яка передбачає можливість звільнення від адміністративної відповідальності у випадку малозначимості правопорушення і застосування до порушника лише усного попередження.
Відповідь: Протокол Ти б міг ясніше писати? А то хрєн поймеш, може тобі штраф прийшов за то шо ти аліменти не платиш. І 2 міс. після чого пройшло? Після вчинення правопорушення, після розгляду справи судом, між вчиненням порушення і розглядом справи в суді? А то, блін, мені незнаю шо прийшло, а то вже пройшло, а ви мені підкажіть, як їм доказати, шо воно пройшло.
Відповідь: Протокол на штрафі нічо такого не писало. за той час коли я був на морі тао пішов і заплатив, каротче то було за то шо я поїхав ід кірпіч на проспекті свободи, там де колись його не було, і там де той знак нікому не потрібен... ітд