пртоколи ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем turboopel, 7 жов 2014.

1. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    що стосується випадку із перевищенням швидкості, якщо ти їхав з дійсно перевищеною швидкість (всяке буває, деколи не вслідкуєш за знаком, його дією і тд.), і тебе не зупинили (встиг зменшити швидкість наприклад або інше), а зупинили машину яка їхала попереду тебе, то тобі повезло і не більше, а коли навпаки зупинили тебе, і інспектор вирішив не обмежуватися попередження, а вирішив скласти протокол, то тут не варто відкошувати, розказувати байки про оскарження, роботу в суді і тд.

2. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Навіть в місті, де не потрібно слідкувати за знаками, їхати 60 мене "вбиває"...

Теж варіант )))))))
    Кожному - своє... Шкода тільки що тих грошей ніде не видно, які ти платиш в "державу", а середній клас вимирає - є бідні і багаті...

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    всерівно варто, щоб а)пси не розслаблялись; б)щоб вчились працювати по процедурі і закону, а не так як зараз.

я про чіпляння до процедури і замахування, а не про ксіви. за останнє треба четвертовувати блатних

• Подобається Подобається x 1
  4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    зі всією повагою - 5-ть балів по 5-тибальній...!

5. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    За що четвертувати блатних? Блатними роблять їх ті, хто їх боїться. Я, як НЕПРАЦЮЮЧИЙ В СУДІ, порушивший ПДД, на мене склали протокол, але почувши що я "працюю в суді" - протокол викинули. Може за таке потрібно четвертувати ДАІшника?!?!?!

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Вважаю всі ці спори та репости недоречні, по простій причині, що відсутнє чітке законодавство.
    п/с/ успіхів.

7. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Законодавство завжди як дишло - куди повернеш - туди і їдеш... В законодавстві завжди були, є і будуть дири, якими одні будуть користуватись, другі будуть користуватись але мовчати, розказуючи що потрібно бути чесним і платити за все і будуть такі які будуть за все платити, бо або не знають про дири, або бояться полосату палку.

Сьогодні мене пост ДАЇ зауважив на Луганській біля заправки, поки я обїжджав по кругу, вони з мігалками виїхали з другої сторони, через подвійну сплошну почали за мною їхати і зупинили аж біля ЛАЗу. Причина зупинки була - ситуація в країні а в мене номера АО... І стандарт - відкрий капот, я провірю по базі, правда я спішив, тому все виконав, АЛЕ ЦЕ Ж НЕЗАКОННІ ДІЇ! 1) зупинки "ситуація в країні" не існує; 2) ніде не вказано що я зобовязаний відкрити йому капот для звірки агрегатів; 3) сама вказівка відкрити капот незаконна, бо нема рішення суду, нема протоколу огляду, нема свідків.

Я ТАК РОЗУМІЮ ЩО ТІЛЬКИ ВОДІЇ ЗОБОВЯЗАНІ ДОТРИМУВАТИСЬ ЗАКОНУ. А якщо ні, то йди плати щоб вони за тобою їздили через сплошні і розказували про ситуацію в країні.

Вже 3 сторінка, а ТС так і не отримав відповіді на своє запитання! Всім успіхів на дорогах!!!

8. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    при зарплаті 1800 він тобі буде працювати по закону...))

+100

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Не подобається зп в 1800, то ніхто не тримає, існують більш прибуткові професії.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Законодавство дуже навіть чітке, просто ніхто не виконує
    але сама ситуація існує і мені не влом без зайвих розмов зупинитися і показати документи

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я б з тобою провів експеримент. Покатайся зі мною тиждень. За мною з мігалками їздили вже разів 5. Спішиш ти, не спішиш. Якби тільки показав документи і поїхав, але відкрий капот, почекай я пробю по базі і хвилин 15 стоїш... Бо ситуація в країі, а в тебе номера не львівські. Вище пишуть що зп 1800. Ситуація в країні така - давайте з магазинів виносити продукти безплатно, давайте за квартиру не платити - НУ СИТУАЦІЯ ТАКА... Я думаю що яка б ситуація не була - потрібно по закону, а якщо закон обходять - робити якісь висновки і зміни до цього закону. Якщо б в них було повне право мене просто так зупинити і перевірити що я вчора їв - нема питань. Зараз такого права в них нема.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Carlsson, я тобі пораджу таке, - все з чим не згідний, пиши бумаги і гайда в Сихівський суд, озброюйся адвокатом за потреби та в путь лахматити тих неуків.
    Судячи з того, що тебе дуже часто зупиняють, то пересудишся зі всіма дорожніми мусарами в Львові та області. Тому, вони тебе будуть знати вже в лице, та більше не ображатимуть своїми діями.

П/С/ часто буваю в інших областях з Львівськими бляхами, але чомусь за мною не ганяються. Були випадки, коли сам провокував (викликав до себе підозру), щоби зупинили (це коли на дальняк десь їду сам), бо скучно.

Останнє редагування: 10 жов 2014
  13. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Ти мене не правильно зрозумів. Я не збараюсь з ними судитись. Я з ними на місці спорю і вже багато хто мене знає. Один вже мені раз сказав: "аааа, ви нам вже мозок ви носили"... Я говорю про те, що якщо ДАІшники відходять від закону прикриваючтсь "ситуацією в країні", то ми повинні їм вказувати де вони не праві, щоб з їхньої сторони це не переростало в беспрєдєл. І якщо вони знають де в законодавстві є дири якими водії користуються (наприклад обгін через сплошну, якщо ТЗ що попереду їде "меньше" 30 км), нехай вносять поправки до законодавства, а не чекають лоха, який буде кивати гривою на все що він скаже і або поповнить йому кишеню, або на ньому виконають план по протоколах...

Запрошую тебе зі мною покататись - побачиш, жодного поста ми не проїдемо, навіть не викликаючи на себе підозру, а на всіх тратити свій час, бо "ситуація в країні така і мені не важко" - в мене нема.

Одна ситуація, щоб не говорили про блатних з суду. Луганська, під мостом з візиром, я перевищую - пиняють. Показують візир. Екран наполовину розбитий і темний. Видно моя машина, видно іншу машину яка піднімається на сихівський міст і видно що швидкість зменшується. Моя позиція - швидкість не моя, швидкість машини яка йде на підйом і тому швидкість зменшується. Вони - нєєєє, то ти. Я витягую права, кидаю на капот машини, кажу складай протокол і йду в машину. Через дві хвилини приносять права і бажають щасливої дороги.
    Друга ситуація, коли заїхав під знак "рух заборонений". На зустріч ДАІшники, пиняють, питають що за знак, відповідаю "права купив, знаків не знаю". Нагинається до вікна і питає "де працюєш? Гроші є штраф платити?" Відповів де працюю, послав писати протокол. Завершення аналогічне - щасливої дороги, більше не порушуйте!

• Подобається Подобається x 1
  14. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    мають право

таких машин як в тебе є дуже багато в орієнтуванні ,в розшуку , в угонах , переварені , номерні знаки не ті ітд...

я вважаю що правильно роблять...

я б тебе позбавив права керування , а потім ти би оскаржував в сихівському судді чого тебе позбавили права керування.

15. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    хтось мусить працювати .. не ?

16. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant

Ану процитуй мені ПДД, КпАП де вказано що вони мають право вимагати відкрити капот і я це зобовязаний зробити.
    Орієнтування просив багато раз (це одна з причин частих зупинок), лише 1 раз принесли, останнім дописом в журналі було написано Пассат сірого кольору, навіть не Б5. Те що переварені, перебиті і т.д. - не моя справа. Слідкуйте за людьми які це роблять, або вносіть поправки в закон щоб огляд був законний. Якщо в людини крадуть автомобіль - то ти собі не уявляєш скільки мінінгіту бюрократичного, щоб почати проводити ОРЗ. А скільки випадків є коли ДАІшнику показували техпаспорти іншої машини, той уважно дивився, просив перевернути і відпускав. "Смотрю в книгу - вижу фигу". От так і працюють. Як я вище писав - тільки і чекають лоха, в якого руки почнуть трястись - це їх клієнт, і давай його розкручувати...

http://forum.benzua.com/viewtopic.php?f=116&t=59263 прочитай випадок з кражою автомобіля і про дії доблесних захисників. http://roadcontrol.org.ua/node/1266 - і це прочитай - буде корисно!
    На рахунок позбавив права керування - прочитай в яких випадках це робиться!

17. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    От таким і користуютсья... Хтось їсть ікру, а хтось сухарі гризе. Про бідолах ніхто не думає, що з такою зп не життя а виживання, та з такою зп - мало хто її буде виконувати з інтузазмом і якістю. А від того і маємо безлад в країні. "Чо бідний? - Бо дурний! - Чо дурний? - Бо бідний!"

18. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    2.4
    На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:

б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;

19. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    А де тут вказано що ЗОБОВЯЗАНИЙ відкрити капот??!??!?!?! Нехай бере дзеркальце, ліхтарик, килимок і лізе під машину та й перевіряє собі. Я зупинився з дотриманням, і даю можливість звірити тим що заглуши в мотор і поставив авто або на передачу або ручнік. Фільм "Бумер" дивився? Памятаєш в них там капот не відкривався (тросик тріснувший був), а масло заливали з бензином в бак.... Поломка тросика відкривання капоту - це не повід щоб не експлуатувати автомобіль!!!
    Давай інші посилання на законодавство!!!
    Крім цього знайди мені взаконодавстві визначення "АГРЕГАТ"...
    Ось що про АГРЕГАТ пише Вікіпедія: http://uk.wikipedia.org/wiki/Агрегат_(техніка)

20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А що тут ще непанятного?
    Законодовство - не вікіпедія.
    А в Вікіпедії по твоїй ссилці про агрегат чітко вказано що:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)