Дорогі учасники клубу, можливо хтось стикався з проблемою регулювання водійського сидіння - конкретно положення висоти сидіння (на малюнку #3). Регулює висоту сидіння важіль під лівою рукою внизу сидіння - саме воно перестало фіксувати і періодично можна газуючи \ гальмуючи качатися Хто стикався - порадьте, де ремонтували або поділіться порадами як то поправити жеби всьо знову було люкс. *Сидіння знімав, але явної проблеми не вгледів.. <наперед дякую>
тобто всі регулятори як на малюнку, крім №5 ? яку фінансову вагу такі крісла мають (два передні, якщо я правильно зрозумів)?
є і задні дивани ,на вихідних фото скину, вони з пассата Б4,тому немає регулятора ,котрий на малюнку показаний як номер "5",але є ще регулятор заломлення площини крісла під кут нахилу колінних суставів,прошу недостьогуватись до слів, як розумію так і описав доречі ФА-ФА блим блим тобі сьогодні від грандіса в післяробочий час на Липинського
Вольф, пшепрашам... не бачив Грандіса на Липинського... але приємно, що добрі люди минаються час від часу) стосовно фотелів від Пейса #4, чесно зізнаюся - не знаю які там розклади по кріпленнях... мені в Б3 щось треба доштуковувати або болгаркою підпилювати? ***я про передні сидіння... задні можливо би під шумок теж забрав. Sincerely Yours, dragger85
стають один до одного, я на Б4 перед продажем ставив з Б3 а ці залишились,мріяв поставити авто крісла і стіл з блока циліндрів, а тепер передумав про крісла і інші хочу
Мені теж в гаражі такі фотелі гарно впишуться в інтер'єр ) Яка вартість всіх і передніх? А поза тим, що ми тут з @MrWolf777 купуємо \ продаємо, може хтось все таки стикався з ремонтом таких сидінь і знає той секрет, як його зафіксувати ? *зафіксувати потрібно важіль №3 на малюнку у першому повідомленні.
Блін на вихідних зфоткати забув крісла,і сидів же на одному з них Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
Пане Вольфе, СФОТКАЙТЕ будь ласка ті крісла я буду нагадувати ... і приблизну винагорожу за них - саме водійське + весь комплект - мені в гаражі такі фотелі пригодяться
до речі, колєги клубу, може хтосб все таки розбирав такі сидіння ? знамав на вихідних повторно водійське крісло, воно знизу як нове виглядає, сам механізм працює нормально - лише не фіксує нахил (вперід \ назад)... може хто стикався - відгукніться