купив машину,поставив її на облік,машина з іншої області і тому дали тимчасовий техпаспорт(на 3 місяці),термін підбігаю кінцю....треба міняти на постійний,планую на днях їхати в ДАЇ(як зарплату дадуть ))) ),хтось підкаже скільки то приблизно мені винесе і чи багато часу часу то займе,як воно хоч в двох словах все відбувається?????
Знайомому ставили машину на облік, та сама ситуація була, але ми на початку все домовились, через 3 місяці просто під'їхали і забрали техпаспорт, без грошей. Можна було відразу отримати техпаспорт, але дорожче виходило і не було в ньому необхідності...
Приїджаеш, береш страховку, тимчасовий тех паспорт і копію квитанції про збір(вже не пам"ятаю точно але він десь 17 грн має бути), якщо загубив то йдеш в касу і просиш щоб дали копію квитанції (скажеш дату і фамілію, повторно платити ненада). В Мрео дивляться чи прийшла відповідь, чи немаєш штрафів(чи оплачені) якщо гуд то платиш за тех паспорт 350грн+-, чекаєш пів годинки годину і отримуєш пластик. Ніяких осмотрів, перевірок авто бути не повинно. Паспорт теж не потрібен але я брав на всяк випадок. Якщо відповідь не прийшла то продовжують ще на місяць, потім ще, ще....
дякую,зрозумів!Ще одне питання,в тимчасовому талоні пише : " дійсний до такого то такого то" в мене вже вийшов вроді термінЮпару днів назад(нерозберу чи там до 3 чи до 8 лютого,число і місяць постирались так що нерозбереш шо там написано) за це якісь штрафні санкції мені будуть????
Неможу сказати! Але якщо будуть щось виписувати то кажи що авто було на ремонті, а краще на всяк випадок візьми справку з СТО, а ще краще лікарняний лист в якому булоб сказано що ти з 1го по ... був хворий і неміг приїхати в МРЕО (без авто можна отримати постійний тех.паспорт). Але для гайців лікарняний сили не матиме і штраф випишуть за їзду без доків. Краще не пропускай останнього терміну, доречі дізнатися про дату можна просто подивившись на квитанцію про сплату податку(писав вище) + 90 днів = кінцева дата дії тимчасового. Успіху!!!
був зранку в МРЕВ,приїхав кажуть що немає постійних техпаспортів(бланків) каже з віконечка підійдіть до начальника він вам продовжить,пішов,заходжу в кабінет,кажу так то так,він взяв талон там навіть нічого не дивився написав на ньому до такого то такого то (ще на 2 місяці) витягнув печатку з внутрішньої кишені ,штампанув от і вся процедура,30 сек. тривало)))),мені таке вирішення справ сподобалось...,+ нашій доблесній автоінспекції!)
я так їздив майже рік, "козли" :хотіли на лапу, а я їм "хєр":P..... талон був списаний і проштампований просто піпець, живого місця не було. Вже коли останні рази зупиняли, то дайці не могли знайти до якого терміну він дійсний. І коли останній раз знову поїхав продовжувати, то сказав начальнику, що всі хто мене зупиняє сміються з Вас(тіпа) і почав розказувати, як вони говорять і шо думають про нього, то він "бідося" аж застидався, почервонів і о "алілуя" виписав пластиковий.
Всім привіт! Хочу брати машинку, але мене мучать деякі нюанси: 1, машина на київських номерах 2, людина, яка мені продає машину (мій знайомий), має генеральну довіренність до 2014року, хоче продавати по довіреності. Питання: 1,Чи варто брати мені по 2 довіреності, які можуть бути проблеми при продажі? 2, Чи можна зняти машину з обліку не їхавши в Київ? Буду вдячний за коментарі...
можеш брати, але та генералка закінчиться в 2014 році також, по ній ти вже передовірити неможеш - хіба зняти з обліку. твій знайомий знімає з обліку, чіпляє транзит і їдеш до Львіва, тут вже ставиш на облік на себе. правда перестановка на обілк зараз "трошки" дорожче ніж по дорученню, зато на всі 100% знаєш, що то твоє
Підкажіть, будь ласка, як зробити з вантажного буса вантажно-пасажирський і кіко то коштує. :english_en: ПиСи. Мене цікавлять документи, а не технічний бік.
Колеги, хочу завтра їхати в Львівський МРЕВ ДАІ з метою перереєстрації авта - чув, що недавно (місяць \ два тому) там щось знову помінялось в процедурно процесуальному плані. Хто недавно там був і знає як довго займає ця процедура і скільки фінансово сьогодні воно обійдеться?
Ось їхня офіційна сторінка: http://hsc.gov.ua/poslugi/poslugi-s...ku-z-vidacheyu-oblikovoyi-kartki-ta-nomernih/ На веб сторінці вказана вартість перереєстрації 490.09 грн. Цікавить, чи не виникає там на місці якигось сьрпризів, які видовжують час самого переоформлення машинки, і чи вартість відповідає вказаній на сайті.
490 це здається ціна реєстрації з оглядом авто. До цього її треба зняти з обліку. Якщо номера залишаєш, то буде ціна ще меньша. В нашому МРЕО тепер не так як було. Зараз там столики, ти приходиш, отримуєш талончик і тебе викликають до столу з спеціалістом... Казали по новинах що така процедура займає десь пів год часу... А я пів року тому знімав з обліку пассата з 9 ранку до 18 вечора.... http://lvv.hsc.gov.ua/poslugi/poslu...ku-z-vidacheyu-oblikovoyi-kartki-ta-nomernih/ Там збоку навіть є веб камери
зняття не обовязково робити, якщо є покупець то робите пряму перереєстрацію і все. на рахунок пів години це з області фантастики. сам пластик друкується більше часу. щоб реально встигнути за 3 години потрібно приїжати в четвер або в пятницю до обіду. в решту днів щоб встигнути до обіду потрібно пів девятої вже бути на огляді в експертів. якщо пізніше то зависаєте на огляді. по грошах зняття 200, перереєстрація без номерів 400 з номерами 500. огляд авто експертами безкоштовний(тобто входить у вартість реєстраційної послуги), якщо потрібно робити екпертизу ще +200 грн.