Так точно @Zh@riK , погоджуюсь і це мав на увазі. Навіть моя бухгалтерша сказала, що спрощено, але могли б і краще зробити, щоб не гонити з одного вікна в інше. І то людина, котра теоретично далека від тих двіжів. Але вже добре, шо хоть не фиркають і нах не посилають. )))) Можливо з часом вдосконалять.... надіюсь застати.
в Житомирі за день не вийшло на юр.особу...Тільки після дзвінка в мрео з автосалону - в результаті 2 комплекта номерів і 2 техпаспорта за 40хв.
Це добре,що прискорення вже сьогодні)Якраз думаю VITO знімати в Дрогобичі і ставити в Пустомити,може в районі теж так швидко буде?
Думаю, шо швидко буде також. Єдина вам порада - таке робіть в ЧТ або ПТ. Бо ПН - вихідний, а та як багато хто купує по СБ (базарний автодень у Львові) чи НД, то з початку тижня всі вони щімляться переоформляти.
На жаль, в Україні процедура постановки автомобіля на облік після його зняття з обліку в МРЕВ ДАІ є досить жорстко регульованою. Зазвичай для постановки автомобіля на облік необхідно мати певні документи, включаючи оригінал технічного паспорту, страховий поліс, документи, які підтверджують право власності (наприклад, договір купівлі-продажу). Як варіант, якщо ви не можете ставити автомобіль на своє ім'я напряму, одним із способів може бути переоформлення через процедуру купівлі-продажу на іншу особу, наприклад, на вашу дружину або на іншого родича чи близьку особу. Після того, як автомобіль буде зареєстровано на іншу особу, ви можете бути внесені в технічний паспорт як друга особа (наприклад, співвласник). Проте, важливо враховувати, що така схема може мати юридичні та фінансові наслідки, тому рекомендується консультуватися з юристом або фахівцем у сфері авто права, щоб уникнути будь-яких правових проблем у майбутньому.