Відповідь: Техогляд та паходу техогляд можна зробити коли хочеш просто коли невклався в той термін то там якісь мінімальні штрафи нараховують
Відповідь: Техогляд Квитанції платиш в будь-якій ощадкасі в межах свого району, з ними йдеш до мене. Саме так і пропоную. Для всіх власників майбутніх карток. Постав пікалку на свому телефоні, якщо нема - слідкуй за котами. Літом просто наступає дедлайн. Техогляд проходиться протягом року, вказаного у попередньому талоні, але до серпня. Ну, про менталітет не буду, сам здогадайся, чому всі то роблять в останній день серпня ... Ні, їх можна викинути. Щоправда, наше даї настільки корумповане, що там завжди можуть шукаюти причину вимагання хабаря (так кажуть). Тому найкраще ті квитанції тримати в себе вдома. Якщо вимагають на дорозі - просиш в мента посвідчення і звертаєшся на телефон довіри. Не поплутай з телефоном до Віри і правильно робиш. Ніде не передбачено відповідальності за неприкріплення талону. Лобове скло носить виключно рекомендаційних характер. Відповідальність існує тільки за непроходження ТО. А це різні речі. Я особисто, щоби довго не тріпати нерви кажу що талон в бардачку тому що я планую замінити лобовуху. Він питає чому, я кажу, що посічена і стара, сліплять зустрічні вночі - відчіпаються.
Відповідь: Техогляд Слухай сюди. Техогляд для акуратних ваговодів. Дзвони 238-40-24 ,п. Михайло, він розтолкує і все пояснить.
Відповідь: Техогляд для scirocco п.Михайло працює інженером-зв'язківцем в даі. Дзвониш, говориш що цікавить процедура проходження ТО і рахунки на оплату. Домовляєшся про зустріч, при зустрічі все виясняєш Щасливо.
Відповідь: Техогляд Думаю, більшість тут присутніх будуть вдячні за інформацію про вартість послуг п. Михайла. Дякую.
Відповідь: Техогляд я особисто скористаюся послугами Орка. Хоч знаю що совя людина, а хто такий Михайло я незнаю.
Відповідь: Техогляд Дякую за довіру, але це не мої послуги, просто я можу допомогти, я на цьому не заробляю. Тому, думаю, що варто буде робити в того, в кого дешевше. Правда, щось довго не чути про ціни від п. Михайла. Мабуть треба буде задзвонити ближче до справи.
Відповідь: Техогляд to Scirocco...Правда, щось не довго не чути про ціни від п. Михайла. Мабуть треба буде задзвонити ближче до справи. Вітаю. Прально, тре звонити. якщо орієнтовно, то наприклад було так: Об'єм 1,8 - податок -180 і +(120 решта квитанції і послуги). Ітого -300.
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду сам ти надурили - я наприклад заплатив 300 грн за техогляд без посередників всяких...