Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду А на квитанції в мене написано 112 грн чи то крім того ше шось платити треба?
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду дякую за докладну відповідь. ви всі дуже уважні, я майже все зрозумів.
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду ясно шо треба, думаєш хтось за дякую буде робити!!!!!!
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду ти шо прікалуєшся чи шо ???? або я шось не доганяю!
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду Треба платити податки. В кожній країні порядні люди платять податки.
Відповідь: Розкажіть про процедуру проходження техогляду для peGas...А на квитанції в мене написано 112 грн чи то крім того ше шось платити треба?... Ця квитанція є оплата податку яка відповідає об'єму двигуна. Ще проводиться оплата по других квитанціях: за проведення техогляду *-для автомобіля, автобуса - 7,50 грн.; Якщо технічний стан транспортного засобу при техогляді перевірявся з використанням діагностичного обладнання та приладів, то стягується плата у розмірі - 34 грн. Вартість талона про проходження техогляду становить 9 грн. . Крім того, вініловий утримувач забезпечує безперешкодне виймання та вкладання талону. Вартість такого утримувача становить 11 грн. 23 коп. Ось таке, а решта за сервіс.
Що нового нас чекає цього року? Кажуть строго дуже. Хтось десь проходив вже? Зокрема цікавить медогляд як пройти і де і за скільки...
Нема нічого складного. Зробив ТО 2012 за пів дня. Що потрібно мати: 1. страхівка (мав) 2. медична довідка (150грн. за дві години зробили) 3. висновок з СТО (130грн. пів години) 4. Квитанція про сплату податку з власників ТЗ (в мому випадку 286грн. на два роки). 5. На каву ДАЇшнику, бо не було в машині вогнегасника та аптечки - 50грн. Разом 150+130+286+50=616грн.
А де так швидко можна довідку медичну зробити? Ти мабуть повністю здорова людина Невже і аналізи не брали?
По в.з. схемі пройшов Т.О. за 0,5 год, маючи страхівку і техпаспорт. Авто могло і не бути присутнім... Ціну вже не памятаю, десь до 500 грив. (1,3 л)
Проходив ТО на початку 2010 року. Обійшлось в 350 грн. до 2011 року так як машина випущена в непарний рік. При слбі мав медичну довідку, страхівку і техпаспорт. Машина навіть не була присутня
мед довідка для водіїв, в якій є твоя фотка та прізвище + пару печаток і підписів від таких лікарів як окуліст, психіатр, нарколог і тд і тп, тобто висновок, шо ти є здоровий і можеш керувати ТЗ
сьогодні зробив ТО(Львів, Данила Апостола), П_д_рази зняли 900грн(з прискоренням),пассат 1.8. В шоці.......