Ну як приклад, щоб написати в протоколі про його відсутність і можливо взагалі уникнути його складання при правильних аргументах.
А тебе там на фен чи на фотоапарат. Я бачу, що вони там інколи з машини знімають камерою, а інколи один зупиняє, а другий фотографує зховавшись за деревом. Хоча нерозумію, що вони фотоапаратом можуть доказати, обгін на ділянці з обмеженою швидкістю(знак 30 км), як для мене то брєд. Розвод на лоха.
Чернетка: [FONT="]Комсомольський[/FONT][FONT="] районний суд м. [/FONT][FONT="]Комсомольська[/FONT][FONT="] м. [/FONT][FONT="]Комсомольськ[/FONT][FONT="], вул. [/FONT][FONT="]Гірників[/FONT][FONT="], 2 Позивач:[/FONT] [FONT="]Victorlas [/FONT][FONT="] м. [/FONT][FONT="]Украъна[/FONT][FONT="] Відповідач1:[/FONT] [FONT="]ВДАI УМВС України в Житомирськiй областi 10031, м. Житомир, вул. Щорса, 96 Відповідач2:[/FONT] [FONT="]Порозінський Ігор Людвигович, м. Житомир, вул. Щорса, 96[/FONT] [FONT="]Скарга на постанову[/FONT][FONT="] [FONT="]про адміністративне правопорушення[/FONT][/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]24.10.2010р. керуючи автомобілем «[/FONT]Mitsubishi[FONT="] [/FONT][FONT="]Lancer[/FONT][FONT="]» д/н В[/FONT][FONT="]І[/FONT][FONT="]0000АМ[/FONT][FONT="] я рухався трассою Київ- Одеса в напрямку Киева [/FONT][FONT="]о[/FONT][FONT="] 17.05 год. Приблизно за 110 км від Одеси мене було [/FONT][FONT="]мене було зупинено працівником ДАІ та продемонстровано мені вимірювальний прилад[/FONT][FONT="] «Беркут»[/FONT][FONT="], на якому було зафіксовано швидкість 134 км/год та повідомлено, що я перевищив допустиму швидкість на даный д[/FONT][FONT="]і[/FONT][FONT="]лянц[/FONT][FONT="]і шляху[/FONT][FONT="]. Проте, на моє запитання, яким чином співробітник ДАІ ідентифікував показання свого приладу з моїм автомобілем, останній не зміг нічого пояснити.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Незважаючи на це, інспектором дорожньо-патрульної служби[/FONT][FONT="] Смебньон Олег Миколайович, було складено [/FONT][FONT="]протокол про адміністративне правопорушення [/FONT][FONT="]ВН1№210000, [/FONT][FONT="]та [/FONT][FONT="]на місці [/FONT][FONT="]винесено постанову по справі про адміністративне правопорушення [/FONT][FONT="]ВН№440000[/FONT][FONT="] від [/FONT][FONT="]24.10.2010р[/FONT][FONT="]., [/FONT][FONT="]мене обвинувачено в порушенні порушенні вимог 12.6 Правил дорожнього руху, та[/FONT][FONT="] визнано винним [/FONT][FONT="]у [/FONT][FONT="]вчинені адміністративного правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 122 КУпАП.[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Вважаю, що вказана постанова винесена незаконно та підлягає скасуванню з наступних підстав.[/FONT][FONT="] На[/FONT][FONT="] даному [/FONT][FONT="]відрізку[/FONT][FONT="] до зупинки мого т/з інспектором ДПС я рухався із швидкістю допустимою [/FONT][FONT="]95-100[/FONT][FONT="] км/год, оскільки, рухаючись [/FONT][FONT="]на затяжний підньом, враховуючи, що я рухався на підйом розвинути швидкість 134 км/год дуже складно, [/FONT][FONT="] періодично звіряв свою швидкість із показами спідометра автомобіля[/FONT][FONT="], бо швидкість постійно падала[/FONT][FONT="]. Рух мого автомобіля відбувався у щільному потоці автотранспорту[/FONT][FONT="]. Оскільки машина була з одним пасажиром та повним багажником, то на підйом йшла досить погано, тому, щоб пропустити автомобілі позаду меня, я перейшов на праву смугу дорожньої растини. [/FONT][FONT="]Крім того, з лівого боку по ходу руху, мій автомобіль періодично [/FONT][FONT="]випержали[/FONT][FONT="] інші автотранспорті засоби.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Безпосередньо перед зупинкою мого т/з працівниками міліції я рухався із дозволеною швидкістю, не перевищуючи допустиму межу. У цьому я переконаний, оскільки, безпосередньо перед зупинкою мого т/з я звернув увагу на покази мого спідометра, вони склали менш [/FONT][FONT="]105[/FONT][FONT="]км/год. Факт фіксації перевищення швидкості не означає, що це порушення належить саме мені, оскільки, застосованим інспектором ДПС приладом вимірювання швидкості [/FONT][FONT="]«Беркут» [/FONT][FONT="]технічно неможливо встановити, що зафіксоване порушення було вчинене саме моїм автомобілем.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Слід зазначити, що зі мною у машині[/FONT][FONT="] перебуувала ___________, вона може виступити свідком. [/FONT] [FONT="]Головним аргументом я вважаю те, що мою вимогу працівник ДПС не показав сертифікат повіреності радара. Вести замір швидкості без сертифіката повіреності категорично забароняеться. [/FONT] [FONT="]ПРОШУ:[/FONT] [FONT="]1. [/FONT][FONT="]Скасувати постанову по справі про адміністративне правопорушення [/FONT][FONT="]ВН440000[/FONT][FONT="] від [/FONT][FONT="]24.10.2010р.[/FONT][FONT="], як таку, що [/FONT][FONT="]не доводить моєї вини.[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]додаток: 1. копія постанови [/FONT][FONT="]ВН№440000[/FONT][FONT="]; 2. копія протоколу [/FONT][FONT="]ВН1[/FONT][FONT="] №[/FONT][FONT="]210000[/FONT][FONT="]; 3. копії позовної заяви з додатками; 4. копія квитанції про сплату держмита. [/FONT][FONT="]Victorlas [/FONT][FONT="] _______________ "__" ___________ 20[/FONT][FONT="]10[/FONT][FONT="]р.[/FONT]
чувак,для таких документів у нас спеціальний розділ є, закинь туди (разом з коротким викладом своєї історії)
На фотоапарат. Розвод на лоха кажеш... хм... ну спробуй там обігнати а я подивлюся як ти їм докажеш Не в швидкості справа. Там пішохідний перехід за 200метрів до них фотіки з афігенним зумом. Вот і знімають на відео як порушники на переході обганяють. Я одігнав реально до пішоходного переходу, але то мало - треба за 50м до нього закінчити обгін.
Сьогодні по радіо Львівська хвиля розказували про те, що вже ДАЇ 10 день фотографує в центрі автомобілі, які припарковані з порушеннями правил дорожнього руху. Далі залишають повідомлення про те, що потрібно з'явитися в ДАЇ, і заплатити штраф. Якщо водій не з'являється, вони висилають рекомендований лист, а далі самі вже тоді оформляють всі документи. Тому будьте уважні !!! Вже склати біля 1500 протоколів.
Я на днях десь власне бачив, шо даішник ходжив навколо припаркованої машини, шось малював на бумажці. Мабуть таки то правда. Будьмо обережні
Я можна "відмовитись" від штрафу, якщо припаркувався не там де треба і до тебе підійшов Полісмен. Чи є якісь варіанти? ))
Victorlas, можна зробити вигляд, що в тебе машина поламалась..типу аварійна зупинка..але треба хоча б аварійку включити...
Корочє ДАІ почало заробляти на Миколая http://vgolos.com.ua/politic/news/39625.html http://mytavria.org.ua/lvovskoe-dai-proverit-voditelej-na-znanie-kodeksov-i-prikazov-mvd/ Список технічних засобів згідно наказу МВД 01.03.2010 N 33, фотокамер там і близько немає http://mytavria.org.ua/vas-ostanovilo-dai-prosilo-dunut-v-trubku/
Доречі, в минуло-тижневому випуску Експресу писали, що втратило чинність розпорядження МВС 466 від 21 травня минулого року, тепер ДАІ знову може: 1)безпідставно зупиняти авто (хоча вони так і робили, але з ними можна було сперечатися за це ) 2)ловити за перевищення біля самого знаку в'їзду в населений пункт (раніше було до 1 км) 3)знову ті медведі можуть ховатися у кущах Одним словом - козли, мало того, що не збільшують права людей, то ще обрізають які є, скоро обріжуть ті пальці до самої шиї, як в тому анекдоті))...
В суботу вже потрапив на те що ДАІшники пасуться так як колись. Їхав по київській трасі, тільки перетнув межі рідної області і вїхав в Рівненську область і тут - гоп дивлюся знак обмеження 90, здивувався бо таких майже і неставлять і шось заговорився з батьком який сидів збоку і тут одразу махають мені полосатою палкою. Я здивований зупиняюся бо знаю що точно не їхав багато (карбюратор не дає витискати більше 90). Мені показують на фарі цифри 83 і кажуть що порушую бо це населенний пункт. Я чесно кажучи в шоці - бо принципово не ганяю через населенні пункти більше 80 ніколи . Просить показати документи, я йому їх даю. І вже вирішую шо будь шо буде але на лапу не дам. Даішник просить вийти з машини, я був у хорошому настрої і чомусь не захотів йому доказувати шо почекаю на протокол в машині. Стою біля їх машини - вони уточнюють чи дійсно я проживаю у львові за цією адресою, я стверджую і кажу - а чи не можна почекати мені в своїй машині, бо в мене взуття літнє а на дворі мороз. Вони запрошують до своєї (мабуть надіялися на щось), включають пічку і починає типу заповняти протокол, знову питання чи дійсно за цією адресою проживаю. І тут питають чи потрібна мені копія протоколу, я кажу звичайно потрібна - і нагадую щоб не забули записати туди свідка. Даішник здивований - якого свідка. Я кажу - який підтвердить що я їхав не порушуючи швидкість, а то за мною їхав таурег, може це ви його швидкість зафіксували, мені по вашому приладу не ясно чия це швидкість. Даішник задумався і тут каже - що порушення незначне і віддає мені документи і бажає щасливої дороги. Тепер я в шоці і питаю чи не прийде мені протокол потім без мого підписа і мого свідка, він показує протокол, походу почав заповняти лише шапку без моїх даних. Як потім виявилося, по дорозі назад, населений пункт там є - Бугаївка. Але він короткий - менший кілометра, знак населеного пункта стоїть одразу за 50м після знаку обмеження 90. Наскільки я розумію за новими правилами перед цим селом була ділянка з обмеженням 110 (з окремими двома смугами в кожен бік з роздільною смугою) і щоб не було різкого гальмування до 60 в населеному, ставлять ще знак 90 перед ним - але чому ж його не поставити за 200-300 метрів, а лише за 50-100. Там таких сіл з такими знаками десь штук 5. Так що будьте обрежні. Не знаю чи не записали вони мої дані десь на папірці і мені не прийде потім протокол, але вперше коли я принципово захотів протокол і навіть не пропонував на лапу здається закінчився щасливо (перед тим чесно признаюся двічі дав на лапу і одного разу пропонував але все одно протокол дістав)
В нас раз було таке в Тернопільскій області, даєць за перевищення швидкості почав заповнювати протокол, но після давгих посненнь що вони стоять надто близько до знаку населоного пункту, неправильногой його представлення і т.д. віддав документи і побажав щасливої дороги..... а через півроку прийшло повідомлення з виконавчої служби з заповненим протоколом і штрафом((((( от такі от пси.
На выходных ездил в Белгород, чуть прав не лишился. По городу ездил без карты и навигатора, соответственно немного заблудился. Вовремя поняв, что еду в противоположном направлении решил исправить ситуацию и развернуться через двойную сплошную + в пробке стоять не хотелось, только я это сделал, как меня сразу с мигалкам "..4554.." примите в право). Начитавщись форумов знаю что России с этим делом строго, суд у них выиграть практически не реально. Решил признать свою вину и рассказать как живется в Украине, про то, что я чистокровно русский, а родители родом с Урала. Парни выслушав, как мне живется пожелали счастливого пути и отпустили) Выходит российские гаишники тоже люди!
Знову показали себе "Хто на дорозі начяльніка", просто "пісець" !!! http://reporter.korrespondent.net/reports/6216