Розмова з інспектором ДАЇ

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем G60, 31 жов 2008.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Ги-ги! Другий інспектор певне вже не інспектор.

2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    23.12.2010 Триває перевірка інформації щодо нібито перевищення інспекторами столичної ДАІ службових повноважень

Сьогодні на окремих Інтернет - сайтах з'явилося повідомлення, що у Києві інспектори ДАІ зупинили автомобіль й на прохання пред'явити документи почали витягати водія з легковика.
    Відповідно до позиції керівництва МВС та Департаменту ДАІ МВС України щодо прозорості та відкритості діяльності органів внутрішніх справ, наразі вживаються заходи щодо встановлення обставин зазначеної події. За результатами проведення службової перевірки буде надана відповідна правова оцінка діям співробітників ДАІ і прийняті необхідні заходи реагування.

23 грудня 2010 року

Прес-служба Департаменту
    ДАІ МВС України

PS. Цікаво що виявить перевірка?!

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Перевірка виявить, що водій схопив інспектора за руку і він намагаючись втекти від нападника висмикнув його із автомобіля

• Подобається Подобається x 1
  4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Згідно позиції керівництва держави та зокрема керівництва МВС поведінка працівників ДАІ МВС є по панятіям, і тому пацанчікі ровні і все з ними буде ніштяк і заіпісь. Працівникам, братанам з ДАІ висловлена подяка та вручені цєнні подарки у вигляді великої пачки Сємок, барсєткі та іменних чьоток з підписом міністра МВС і керівника держави.

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Сьогодні рейд представників влади та ДАі в центрі міста проти порушників парковки. Будьте уважні !!!:pardon:

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    підтверджую....добре, що я без машини пару днів, бо в центрі реально немає де парканутись по правилах...

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В продовження допису №620 цієї теми. Сьогодні забрав постанову, мене знов виправдано

Кому влом читати в 2-х словах:
    Інспектор не мав права судити мене і виносити постанову на місці зі словами "от тобі сума штрафу - йди плати". Він повинен був передати протокол в "адмін группу" куди б мене викликали вислухали і вже там осудили правомірність моїх дій.

Останнє редагування: 17 бер 2011
  8. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Всім так потрібно - не полінуватись і подати оскарження на рішення працівників ДАІ.
    P.S. як ти не замальовував своє прізвище та по-батькові, а в самому кінці "спалився"... :D

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Sasa, може не зовсім по темі, але як ти вмудрився обігнати на Кульпарківській? Там же подвійна суцільна всюди...

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Не Кульпарківська, а Клепарівська...
    Це ділянка дороги після пивоварні. Якраз навпроти "прохідної" Інституту МНС.

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так, недодивився, там дійсно "многа букаф".

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    О, то любиме місце доярок...

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :D точно. поправлю

14. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Всім привіт. От і мені "пощастило" сьогодні поспілкуватись з інспектором і доказувати свою правоту в тому чого не скоював. Допоможіть будь ласка порадою, це взагалі моє перше порушення з складанням протоколу, і знайомих юристів немає, але хочеться відстояти свою правоту. буде трохи багато букв...

Живу в Франківську. В центрі в нас є така вулиця Сахарова, на ній розташований будинок СБУ і напроти нього зажди стоять менти (хто франківський той знає)). Вулиця коротка, з одного кінця стоїть знак "в"їзд заборонений", а з другого - знаків нема (і тут я нерозумію, вулицю можна рахувати односторонньою?)
    Ну в"їжджав я в вуличку з тої сторони де знаків нема (до речі там тільки дві полоси), і тримався ближче до лівого боку дороги, бо зправа ями, і розмітка позволяє. в той час по правій стороні мене догнав ланос і пішов на випередження, перестроїтись вправо змоги не було бо стукнув би його. тому притормозив, пропустив ланос і перестроївся за ним (позаду їхав ше старенький опель). і тут дивлюсь мент уже паличкою махнув. мене просто вбила відповідь на питання за шо зупинили - обгін за 50 метрів до пішохідного переходу!!!! Багато нервів я потратив за тих 40 хв розмови з ним, і якийсь молодий пацан, мав би бути толковим..... він мені сказав шо я той ланос обігнав.... я кажу ти як мужик, як людина дай мені слово шо я того ланоса обігнав, і тут він шось застеснявся і каже ну може не обігнав але того опеля шо заді тебе........ блін ну мені так хотілось разок його пробити.. вибачайте шо так пишу, але ця злість ше дотепер в мені сидить. ну я сказав шо: ти неправильно розібрався в ситуації і тепер сам невпевнений в тому шо правопорушення взагалі було. але він морду скривив і накатав протокол.я звичайно не погодився з протоколом в поясненні, підписав, так само і з постановою зробив, копії забрав.
    Буду в суд йти, оскаржувати. ну от вище питав чи вулицю односторонньою вважати можна, правда знаків "односторонній рух" немає. бо якшо одностороння то там взагалі такого поняття як обгін бути не може! там дійсно є пішохідний перехід, але суть в тому шо обгону я не робив, а обїждав перешкоди..
    Будь ласка порадьте як в цій ситуації бути, на шо ссилатись можна. буду дуже вдячний за будь-яку допомогу. грошей жалко штраф платити, але ше більше заїло та впертість і тупість мента, таким там немісце....
    Надіюсь всі всьо зрозуміють)) Дякую!

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Sasa , якщо тобі не важко, винеси будь-ласка пости про свою історію в окрему тему в цей розділ

16. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    У правилах, я не знайшов, де б було сказано, що таку вулицю вважати односторонньою. :sad: Розмітка там є?

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Жаль що в тебе свідків нема. Проте накатай і занеси заяву в суд.
    В позовній заяві пишеш все як тут написав + робиш упор на те що гаєць тебе на місці засудив чого робити права не мав.
    Шаблон позовної заяви тут в описі подій пишеш свій варіант. Якщо мав свідка то обовязково зазнач що був свідок і його прізвище.

Доречі дорога ні разу не одностороння. А обгін ти не здійснював так як:
    "обгін це випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху." а ти не випереджав. Все так і пишеш.
    Якщо треба додаткової консультації юриста по телефону - маякни в ПП я тобі устрою.

Останнє редагування: 18 бер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Правильно, але ж він їхав по зустрічній оминаючи перешкоди (ями), і його випередили ЗЛІВА.

Тому дійсно опиши все як тут описав. Можна ще добавити, що для твоєї машини яма в дорожному покритті то перешкода, а для танка, чи то ба, ланоса і його власника - ні, і тому що зустрічного руху не було (а його там впринципі бути не може бо стоїть знак) тому ти і оминав перешкоди по лівій смузі.

19. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Випередив ланос мене якраз зправої сторони, поякій і я мав би рухатись, але як казав там ями а машини шкода, тому і об"їжджав по зустрічній. Вибачай, я трохи заплутано перший пост написав:) Дякую що відгукнувся!

Sasa дуже дякую за відповідь і за шаблон! До речі свідок в мене є, але в протоколі її не записав, бо мені той мент сказав шо потрібні документи які засвідчують особу, а таких не було..Ну нічо, дуже дякую за допомогу. а пізніше відпишусь з результатом.

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Блін, мав написати СПРАВА, думав, думав, але написав... ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)