Відповідь: Офіційні фото Golf VI На туарег не подібний, а загалом скидається не на авто наступного покоління, а на звичайний рестайлінг. Все-таки мабуть зарано ще для Гольф-6 , адже Гольф-5 ще цілком актуальний і морально не застарілий.
Відповідь: Офіційні фото Golf VI Як на мене, машинка в профіль дивиться просто бомба. За рахунок невеликої площі бокових вікон, задертої задньої лінії вікон і заднього звісу "а-ля гольф 4" (як на мене, 2 і 4 моделі це самі шо не є гольфи) - досить агресивно і дійсно гарно. Морда...астра, альмера, але не гольф. Зад не однозначні емоції викликає, але як на мене нема цілісності в машині...так як би бокові лінії, з різким ребром і агресивною тематикою, і зализаний зад розробляли різні дизайнери, а зборщики по своїй ініціативі поставили капот від 5 гольфа. Таке враження, шо таки намагались мінімально повернутись до олд-скулу і справжнього гольфа, але шось таки стало на перешкоді...
Відповідь: Офіційні фото Golf VI На 4 фотці зверху змахує на 4 гольфа. А так дійсно ніби 5 рестайлінгова вийшла. P.S. Прогресу щось не видно зовсім. Наприклад, якщо б я їздив зараз на 4 гольфі і які б лишні гроші не мав, але не бачив би сенсу міняти з 4 на 5, потім з 5 на 6. Бо реально немає сенсу: 6 від 4 мало шо втікла по дизайну + більше, навіть, програє чітвьорці. ІМХО
Відповідь: Офіційні фото Golf VI По дизайну фар розробники вернулись назад до 4-го Гольфа. Ті самі 2 рефлектори для дального і ближнього світла + поворотничок.
Огляд ШОСТОГО гольфа!!! Це російський ресурс, але огляд має бути непоганий, читайте, коментуйте. Огляд ще не дочитав, але машинка на фотках сподобалась) http://www.drive.ru/volkswagen/drive-test/2008/10/13/1753186/rab_lampi.html
Смішно читати такий коментар про статтю, опубліковану на найкращому автомобільному сайті Росії. Покажи мені український ресурс, де роблять огляди краще
+1.Навіть більше(мене зараз затопчуть власники 3,4,5)від багатьох чув і згідний с тим,що Гольф закінчився на 2-ці,в тому значенні - яке в нього вклали розробники машини-легенди!
Згоден,мені також 5-ий подобається! 6-ий на фото також подобається,чекаю з нетерпінням побачити його вживу,разом з Scirocco МК3!
Машина агонь!!! Зміни звісно є, але щось дуже покруглішав. Думаю що в чорному та в темну пору буде схоже на Ауді
Можливо і найкращий автомобільний сайт Росії, СНГ, але це не значить що ВСІ статті супер обєктивні і гарно написані:p
не в тему але неме цікавить чи буде новий скіроко рахуватися як MK3 ? бо по ідеї корадо то є МК3! чи я неправий?
Имхо невчасно його зробил, дуже рано. Зараз світова криза хто буде брати пачками. Вчора дзвонив на салон замовити 5-ку вже не можна це лише те, що залишилось зняті з виробництва. Тре було пізніше бо швидко надоїсть, а продадуть мало.
Саме так! VW працює над створенням нового корадо, але це буде 5-ти дверне купе! Правда в умовах світовох фін кризи, новий корадо наврят чи вийде в світ.