Шостий Golf...

Тема у розділі 'Новини Volkswagen', створена користувачем Newsbot, 8 тра 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Офіційні фото Golf VI

На туарег не подібний, а загалом скидається не на авто наступного покоління, а на звичайний рестайлінг. Все-таки мабуть зарано ще для Гольф-6 , адже Гольф-5 ще цілком актуальний і морально не застарілий.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

мені подобається !!! ;)

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Як на мене, машинка в профіль дивиться просто бомба. За рахунок невеликої площі бокових вікон, задертої задньої лінії вікон і заднього звісу "а-ля гольф 4" (як на мене, 2 і 4 моделі це самі шо не є гольфи) - досить агресивно і дійсно гарно. Морда...астра, альмера, але не гольф. Зад не однозначні емоції викликає, але як на мене нема цілісності в машині...так як би бокові лінії, з різким ребром і агресивною тематикою, і зализаний зад розробляли різні дизайнери, а зборщики по своїй ініціативі поставили капот від 5 гольфа. Таке враження, шо таки намагались мінімально повернутись до олд-скулу і справжнього гольфа, але шось таки стало на перешкоді...

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

На 4 фотці зверху змахує на 4 гольфа. А так дійсно ніби 5 рестайлінгова вийшла.

P.S. Прогресу щось не видно зовсім. Наприклад, якщо б я їздив зараз на 4 гольфі і які б лишні гроші не мав, але не бачив би сенсу міняти з 4 на 5, потім з 5 на 6. Бо реально немає сенсу: 6 від 4 мало шо втікла по дизайну + більше, навіть, програє чітвьорці.

ІМХО

5. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

По дизайну фар розробники вернулись назад до 4-го Гольфа. Ті самі 2 рефлектори для дального і ближнього світла + поворотничок.

6. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    • Подобається Подобається x 1
  7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    він мені якийсь як маленький туарег :)) особливо заді

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Смішно читати такий коментар про статтю, опубліковану на найкращому автомобільному сайті Росії. Покажи мені український ресурс, де роблять огляди краще :)

9. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    +1.Навіть більше(мене зараз затопчуть власники 3,4,5)від багатьох чув і згідний с тим,що Гольф закінчився на 2-ці,в тому значенні - яке в нього вклали розробники машини-легенди!

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    хоч і маю зараз 3 гольф, але згідний з думкою Ярика.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    от ви шо не кажіть, а мені 5 подобається, особливо у ГТІ-виконанні

12. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Згоден,мені також 5-ий подобається!

6-ий на фото також подобається,чекаю з нетерпінням побачити його вживу,разом з Scirocco МК3!

13. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Машина агонь!!! Зміни звісно є, але щось дуже покруглішав. Думаю що в чорному та в темну пору буде схоже на Ауді

14. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Можливо і найкращий автомобільний сайт Росії, СНГ, але це не значить що ВСІ статті супер обєктивні і гарно написані:p

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Scirocco :)

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    не в тему але неме цікавить чи буде новий скіроко рахуватися як MK3 ?
    бо по ідеї корадо то є МК3!

чи я неправий?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    його анонсували як скіроко 3 покоління

а коррадо - то є коррадо , і може незабаром вийде коррадо-2 :)

18. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Имхо невчасно його зробил, дуже рано. Зараз світова криза хто буде брати пачками. Вчора дзвонив на салон замовити 5-ку вже не можна це лише те, що залишилось зняті з виробництва. Тре було пізніше бо швидко надоїсть, а продадуть мало.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чувак, став якісь крапки, коми, ато щоб зрозуміти те, що ти пишеш, треба пару разів перечитувати.

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саме так! VW працює над створенням нового корадо, але це буде 5-ти дверне купе! Правда в умовах світовох фін кризи, новий корадо наврят чи вийде в світ.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)