Скільки коштує реєстрація авто?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ясно,що нагрілись добре, тільки офіційні послуги коштували 500 гривень.
    Стосовно суми не дуже здивувався, два роки тому ставив свою АУДІ 94р з обємом 2.6, з "перших рук" обійшлося 800 дол, "рішали" хотіли 1000.Тех огляд зробили "в подарок".Гольфа2 90 1.6 зняв за 200дол.
    При постановці на облік платиш процент від кубатури і вартості авто, бу можна оцінити як завгодно, хоч 2 гривні, ціна нового авто стоїть в прайсі, тут не змахлюєш. Зміна обєму не то,що нова переєрестрація із зміною власника і відповідною сплатою всіх податків.

2. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    Машини то різні, і роки випусків і ще ж в нього мабуть перша реєстрація зїла багато.
    читай уважніше: постановка на облік з заміною обєму двигуна, яка робилась на місці, без Києва і іншої волокіти, а так вийшло би дорожче.
    Оцінити як завгодно не вийде, в них спеціальний каталог, по якому визначають ціну + спеціальні формули. Інше питання якщо домовишся з ними намісті щодо оцінки:drinks: В мене взагалі була хохма, мій "раритет" не числився в їхньому каталозі:crazy: він мене питав скільки така машина базарі може коштувати.

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Нуууу...уу підскажіть, скільки коштує реєстрація (зняття і постановка на облік) причіпа(жигулівський). ТРОХИ ТЕРМІНОВВО!(1 місяць)!!!

4. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Щоб не віддавати на відкуп мєнтам визначення вартості авто, можна скористатись послугами фірм, які мають офіційний сертифікат на право проведення незалежної оцінки транспортних засобів. За якихось 100(+,-) грн. ви отримаєте офіційний документ, в якому буде вказана офіційна вартість вашого авто (в т.ч. ПДВ), а ПДВ, як відомо, 3%-им збором до пенсійного фонду не обкладається. Крім того, домовитись з оцінювачем про невелике коригування вартості (в бік зменшення) без порушення оціночних нормативів, не проблема.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    :nea: а "менти" і не оцінюють, оцінють експерти, будки яких знаходяться на території МРЕО і які успішно співпрацюють чи самі працюють "рішалами". 100 грив коштувало 2 роки тому, цікавить скільки зараз.

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Не знаю як у Вас панове у Львові, але в нас ні 100 грн., ні 100 долярів, ні 100 ойро не проходить. Минулого року реєстрував свою, також хотів занизити експертну оцінку. Обїздив 3-х експертів і ні одини навіть не хотів слухати про заниження. Крім того всі троє оцінили з похибкою 300-400 грн.

7. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Як оцінщик скажу Вам що не так все просто.
    1.Оцінка ТЗ коштує 300-500 грн.
    2.Жоден Оцінщик з стороньої фірми, яка не працює з органами не буде ризикувати своєю шкурою за 100грн.
    3.Тому краще все робити з "будочниками" на території.

8. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Рахує одна і та сама програма, видно просто не забили якісь дані по авто)
    Забиваєш дані, клікаєш і є оцінка :) Правда сама програмка ДУЖЕ дорога. Мало хто може її собі дозволити зараз.

9. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Привіт! Переоформляв машину місяць тому сам знімав з обліку і наново ставив вся процедура вийшла 3000 грн! знаю шоб зняти машину з обліку зараз треба в касу 850грн, а поставити на рєстрацію 1500 грн + ті всі податки! Сам нікуди неходив зробив все за 2 години! і ще 100 грн біржова угода!

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я так і зробив. визначають і оцінюють не по програмі, а по грубій - прегрубій книжці. написали, щзо машина подерта, гнила, м*ята, резина лиса, мотор жопа (чуть лі не на тросі притягнув її) )))). оцінили в 15 000 грн. тобто 3 куска баків по- старому курсу і 2 по-новому. коштувало 100 + 50 на лапу

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В середу планую знімати і ставити на облік причіп, з заміною номерного знаку. Коштує процедура 2000грн. за сам причіп віддав 1500грн. ОБДІРАЛОВКА!!!

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    абсолютно правильно, тіки ці так звані експерти можуть підкорегувати пробіг авто. В експертній оцінці моєї Корри поставили пробіг 400 тис.км., і з таким пробігом вийшло 40 тис. грн.(на той час то було 8 тис. вічнозелених), тобто 1200 грн. в Пенсійний фонд. Тобто вони фактично плюс\мінус вказали ринкову вартість даного авто. Про інші варіанти типу лиса резина, мотор в багажнику, корозія навіть у бардачку, руль на задньому правому сидінні пасажира і т.д. ні за які бабки навіть слухати не захотіли. Причому всі троє. Можливо то тіки в Франківську такі правильні експерти :D

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    після оцінки мені на руки видали такий собі зошит фрматом А4. в ньому є графи, в яких пише - пробіг, чи бита, не бита. навіть окремі графи на ліве і праве крило і капот і т.д. і в цих графах заповнюється все

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    м-дааа, кожне МРЕО дроhе як собі хоче. І ще раз переконуюся що тіки в нашій чудо-країні таке може бути.

• Подобається Подобається x 1
  15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ось один добродій виклав на Львівському форумі таке

• Подобається Подобається x 1
  16. gora

gora Active Member

Golf 4
    Мене чекає дана процедура 25.11.2009р. В мене 1,4 Гольф, 99 р.
    Думаю що вкладуся в 3 тис.
    Так що поділюся досвідом!!!!

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ставив на облік рокко мк1. Ітого - 1760грн.

18. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    ставив на початку мысяця Опель вектра 2004р 2.2 -3200грн+ТО 400грн

19. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А мене 24.11.2009р :D Сказали треба мати близько 3000грн, щоб зняти і поставити на облік (VW Passat B5, 1.6, 1998р)

20. justfun

justfun Початківець

Golf mk1 '78
    Повинен вкластись, декілька тижнів тому обійшлось 2800.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)