Скільки коштує реєстрація авто?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. gora

gora Active Member

Golf 4
    Побачимо де пр*****ки (вельмишановні працівники Дай, дай , дай.........) дешевші :D !!!!! В Чернівцях чи у Львові!!!!!!!!!!

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Буду переоформляти в цю суботу! Відпишу, що і скільки!

3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Скільки часу зараз можна їздити на тимчасовій реєстрації?

4. gora

gora Active Member

Golf 4
    Після зняття автомобіля видається тимчасовий техпаспорт, у вигляді "книжички" там пишеться скільки днів діє тимчасова реєстрація (у моєму випадку 90 днів, напевно як і у всіх ) і те що машина знята з реєстрація для реалізації. Після закінчення цього часу автомобіль потрібно поставити на облік аба продовжити транзити , також на 90 днів за певну суму в нас це коштує від 200-400 грн. точно не знаю, лише цікавився тому що зараз знаходжуся перед виробом ставити, чи ні!!!
    І таку процедуру можна повторити декілька разів, але є якесь обмеження точно не знаю скільки!!!! Але в мене судід вже два роки катається на транзитак, правда в нього кум працює в органах, не знаю можливо це збіг:D!!!
    P.S.
    І ще не забутьте взяти доручення від власника автомобіля!!!!!
    Не повторюйте моїх помилок((((( Знявши автомобіль з реєстрації 3 міс. тому в м.Красилові, Хмельницької обл., і не взявши доручення я щасливий повертався додому в Чернівці (300-350 км.)!!! Ну і звичайно здійснилася моя мрія (завжди хотів попередити колег водії про наявність патруля Дайців)!!! Ну так за 300 км. я проїхав десь 5 постів і щиро радів коли проїхав їх і гордо "блимав" зустрічним. Слава Богу мене ні один із тих патрулів не зупинив:girl_angel:!!!!!!! Я фактично не мав шодного документу який підтверджував мою принадлежність до даного автомобіля!!! Так що пийшлося ще раз їхати своїм ходом робити доручення!!! Так що будьте уважні!!!!!
    І ще для критиків це мій перший автомобіль, до цього не стикався з даною процедурою, тому цю свою помилку яка могла стати фатальною (штраф площадка, навіть конфіскація) списую на не досвідченість!!

• Подобається Подобається x 1
  5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    в мене трішки інша ситуація - власник машини лізингова компанія, так що з тимчасовими номерами дають угоду, договір купівлі-продажу та іншу фігню. Просто не можу згадати, хтось говорив що тепер тимчасрва реєстрація діє тільки 2 тижні

6. gora

gora Active Member

Golf 4
    Ні справа в тому, що коли вже заключений договір куплі-продажу (купча в народі), то необхідно ставити автомобільна на облік протягом 5 днів (знайомі розповідали)!!!! Тобто транзити видаються і продовжуються для тобо щоб машину можна було реалізувати, а якщо вже є договір куплі-продажу то вона фактично вже реалізована.

Останнє редагування: 19 лис 2009
  7. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    о.к. дуже дякую

8. gora

gora Active Member

Golf 4
    Ну і як можна тебе привітати?:yahoo:
    чекаю на відповідь!!!!!!!

9. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    за свого Гольфа мин місяця давав 4250 і за пів год. забрав новий тх паспорт і номери )) причому номери нові ! якшо старі -500 грн. але їх тре чекати руский місяць (

10. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ще ні!!! В суботу невдалось, планую завтра!

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    черги?? , чи просто не получилось в суботу в мрев попасти?

12. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Людина, яка має мені в цьому допомогти - незмогла вирватись здому!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Мабуть Михайло звати :)

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ні, Роман! Це не з тих, хто цим ділом заробляє на життя!

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    коли я купував свої машини (у 2005 і 2007) цей термін складав 10 днів. Він навіть вказаний в угоді про купівлю-продаж.

До речі, мав історію в 2005, коли купив гольфа, мені про то не сказали, точніше господар сказав, можеш їздити 3 місяці. А нафіга нам читати всякі документи, ми ітак найрозумніші :) От так я і їздив 3 місяці. Пиняли мене дайці нераз, за червоні номера навіть не заікалися, і одного разу, до речі, я навіть у одного спитав, скільки можу їздити на транзитах, він каже 3 місяці, ну я і їздив. І от проходить 3 місяці, я, як у нас прийнято, в самий останній день цього терміну їду в МРЕВ ставити машину на облік. Біля універу франка мене зупиняють дайці і починають пресувати за те, що мій гольф мав бути зареєстрований протягом 10 днів після купівлі і показали мені де це написано в моїй угоді :) Лякали арештмайданчиком, але відпустили за 50 чи 100 гривень, уже не памятаю. От такий закон підлості :)

Останнє редагування: 24 лис 2009
  16. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    але подовжити цей термін якось можна?

17. gora

gora Active Member

Golf 4
    А ти не цікавився - генеральне доручення лізингова компанія тобі не може дати?

18. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    в мене вже є на руках договір купівлі-продажу, доручень вони не дають ((( завтра відправляю знаки і ТП на зняття з реєстрації в Київ

19. gora

gora Active Member

Golf 4
    Чим вони це аргуметують?

20. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    тим, що вони дуже правильна компанія з іноземним капітало і працюють тільки так: або платиш кожен місяць внески і потім міняєш авто, або платиш і викуповуєш:diablo:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)