Скільки коштує реєстрація авто?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. gora

gora Active Member

Golf 4
    ))))))))))))) ХЕРОС це круто:D

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ні! Ніяких пільг в мене немає! Потім, всерівно дається начальнику 100грн, щоб він закрив очі на таку суму (все продумано, щоб всім їм було добре). Якби брали з повної вартості, то думаю, що одиниці б переоформляли авто!!!!

3. gora

gora Active Member

Golf 4
    Завтра їду ставити на облік!!!!!! так що побажайте мені удвачі!!!!
    Відпишу що по чом!!!

4. gora

gora Active Member

Golf 4
    Все слава богу збувся!!!! Збувся і проблеми з постановкою на облік і що не настільки приємно збувся своїх кровно зароблених грошей!!!! )))))
    Отже 550 грн. - експертиза, оцінка, біржова угода!!! Оцінили в 43 тис. грн. Це все я зробив на протязі 2 год. з 9 до 11 ранку!! Робилося все в Ченвцях!!! оскільки я прописаний в районі мені прийшлося набирати знайомого Дайця!!
    Дальше цікавіше підїхав до нього (він працює в обл. даї але залишилися знайомі в районі). Він щось довго рахував і сказав приблизну суму 3 300 грн. ну і сказав що сам все зробить + можливо ще здача лишиться!!!! Ну я залишив йому відповідну суму всі документи!!! А вже у вечері він завіз мені номера і тех. паспорт та талон ТО + я ще доплати 160 грн. не вислачило!!!!((((((((
    Отже в сумі вийшло 4010 грн. Враженя двоякі в прнципі ніяких напряг не було але одне турбує не знаю за яким принципов розділилася сума в 3300 грн. (Пен.фонд + ТО+ податок+ послуги)!!! Що скільки і куда я не знаю напевно вже і не дізнаюся ніколи!!!
    Одне радує що все слава богу збувся цієї мороки!!!

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Отож висновок: Чернівці від Львова невідстають!!!!!

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Зараз хочу ставити авто на постійний облік - нові номера - 100 доларів, вживані - 200грн на лапу і 100 в касу, а от техпаспорт то взагалі біда- за неменше чим 800 доларів за пластиковий ніхто говорити не хоче, залишається тимчасовий - 300грн і потім продовжувати по 250грн за кожен раз. Лихо!!!

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Продовження 250??? Це з якої радості?
    Батя мій коли Ниву купив то йому казали мол нема постійних ТП (бланків) то він продовжував тимчасові але без 250 грн. Каже мол не маєте бланків - то не мої проблеми, тоді продовжуйте тимчасовий ТП.

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    1. Перший раз чую про те щоб за номера ще на лапу давали.
    2. Продовження тимчасового ТП (за умови що нема підтвердження з МРЕО попередньої реєстраці авто) БЕЗПЛАТНЕ і навіть БЕЗ ЧЕРГИ у віконечку видачі документів.

П.С. По-моєму тебе розводять.
    П.П.С. А взагалі про реєстрацію авто є окрема тема

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Саша, можливо ти правий, просто я виклав те, що мені сказали по грошах і документах. Ще не мав змоги перевірити, але у вівторок поїду взнавати

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    В Коломиї можливо так, а у Львові вже немає чому дивуватись

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    В Коломиї саме дибільне МРЕО з яким мені доводилось зустрічатись в своєму житті:hang1::shok::crazy::hang1:
    Якщо в тебе машина чиста і з доками все гуд я б реєстрував сам і не треба ніяким рішалкінам платити. Якщо ти здав усі необхідні документи в віконечко на реєстрацію - тобі ЗОБОВЯЗАНІ зареєструвати авто до кінця дня, видати державні реєстраційні знаки, та тимчасовий ТП на 3 місяці (поки не прийде підтвердження). Правда мусиш потратити цілий день, зате сам у себе заробиш суму яку б ти віддав рішалкіну:D

• Подобається Подобається x 2
  12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    2 Vova$ +1
    leopold слухай Вову.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    якщо ні в кого з вас не вкрали номера, зараз всі получать указкою по пальцях за офтоп

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Можем продовжити
    2 Leopold - чекаєм звіту

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    назріло питання, тому напишу тут.
    я зараз їжджу по генералці.
    хочу найближчим часом переоформити машинку на себе.

ось питання: я можу по генералці типу продати авто самому собі, тобто зняти з реєстрації і поствити на себе??
    виглядає - шо так, але хотів би перепитатись?.

як ця процедура приблизно виглядає?

16. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    неможна так!!! тре щоб в дорученні були вписані двоє тоді один знімає і оформляється на другого,

я мав дорученні з жінкою генеральне як переоформляв то жінка знімала , на мене ставили але я її вписував в тех паспорт.

на сьогоднішній день ціна 500 баксів переоформляли ауді 80В4 2,0 моноінжектор 1992року в ціну входить ТО

Ти можеш зняти, поставити на когось з родичів, батько, мама, жінка..брат... кого хочеш кароче і вписати себе в тех. паспорт.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Фігово получається, бо я в доручені один вписаний (в мене доручення від пручителя), хіба шукати того мужика, в якого брав гольф і з ним знімати з реєстрації...
    бо хочу машину саме на себе посавити і бути її власником.

18. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Минулого тижня поставив на облік свій турбо сарай. Приблизно 1000 грн. за всі папірці (страхівку, тех. паспорт., послуги всяких працівників, експертів) + 3% від вартості машини в пенсійний фонд. Ціна сарая в мудрій книжці експерта 78тис. з копійками. Це офф. частина, а не офф. ще 200 гр. аби порахували нормально ціну машини і за швидкість.(ще тра знати кому давати) В загальному під 3000 за ракету 96 року, яку німець коли продав за пару евро то певно перехрестився:mocking:

19. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Не слухай необізнаних людей.
    1 випадок) Мій батько рік назад переоформляв. Він мав генералку на 5 років. Їхав у Львів знімав сам звідти з реєстрації бо машина була оформлена на попереднього власника, потім їхав додому і оформляв на себе знову ж таки.
    Так що оформити на себе ти її зможеш.

2 випадок) Мій знайомий робив так само як і батько і все оформив на себе без власника авто.

Хочу звернутись до Міші - якщо не знаєш то не пиши такої фігні бо шляки трафляють коли людей дезінформують :diablo:

• Подобається Подобається x 1
  20. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Щось задох..ра з тебе зняли, я за 3000грн. поставив свою Бору 2001 року :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)