Скільки коштує реєстрація авто?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Можливо ти нам розкажеш як машину було знято з обліку? На чию користь? Потім як куплено батьком в самого себе? А ми послухаєм того хто не пише фігні

• Подобається Подобається x 1
  2. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    це ще нормально якби порахували за 78тис. машину то би більше було. ну 3000 це я заокруглив бо вийшло приблизно 2830... ну якщо відняти 200 грн. за то що я не бігав то получиш 2530. не набагато менше. Я поспілкувався як забирав номера з якимось вуйком, який ставив таз 21093 на облік то він попав на 2200 десь. Не набагато менше. Ну і ставив я машину в Стрию на облік а не у Львові. Можливо якісь в них свої мутки))

3. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Була знята батьком легко і просто, в ген довіреності ясно написано що батько має право розпоряджатись нею як хоче, власник надав для цього усі законні права підтверджені нотаріальною печаткою. Відповідно батько може як зняти її з обліку або продати іншій людині. А так як ген довіреність закінчилась він виявив бажання не продовжувати довіреність а переоформити її на себе так як він має на це усі законні права.

А то що ти пишеш і чомусь думаєш що це не так, чи може більше того - що я когось хочу обманути чи фуфло гоню тоді це твої проблеми.

Читай мат часть Sasa ;)

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Бааа!! Форумів начитався, виразів модних набрався...
    Хех. Якщо не маєш прямих доказів і розписаних механізмів як це робиться то сам "не пиши фігні" і "учі мат часть" ;)
    "Тато переоформив" - то не аргумент. Аргументом буде детальна розповідь батька як це в нього вийшло без допомоги третіх осіб.

Тут розписано про довіреності.
    Крім того тут і тут народ "пише фігню"
    Я розумію що джерела не авторитетні, але на швидку руку авторитетніших не знайшов.

5. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Ніякої схеми нема, питав сьогодні в тата - всьо ясно як Божий день. Він так робив як я і кажу. Приїхав у Львівське ГАЇ зняв з обліку так як власник надає в довіреності йому таке право. Поїхав назад додому і поставив в себе на учот, так як власник надав йому таке право в довіреності.

Хочеш більше пояснень купи собі жигулі по довіреності і впєрьот на себе оформляти!!!!
    Якщо ти хочеш до мене дої..тися що я фігню гоню то нема питань, можна сісти і поговорити.

Бувай здоровий і не хворай - :hi:

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Sasa i Dan хватіт сваритись.
    я придумав іншу схему (в нашій державі то прокатить).
    як я вже казав - в мене передовіреність генеральна.
    також в мене в бардачку лежить довіреність від особи, яка мені продавала машину.
    так як в нас в державі бардак - з обліку я можу зняти за довіреністю того мужика, шо продав мені гольфіка, тобто шо я покупець.
    ну якби зовсім туго було би то таки би видзвонив того мужика, шо продав мені машину і з ним би знімав і ставив на себе.....:yes:

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Взагалі то схема є і то не одна. Дививсь:

Це написано в законі

Спитай батька яку відмітку йому поставили в ТП при знятті

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    щось не доганяю про що спор.
    Власник авто Вася, на нього виписаний тех.паспорт. Вася дає ген.довєрку Пєті, таким чином наділяє його правом проводити будь-які законні дії з авто. Пєтя їде в МРЕО і від іменні Васі знімає авто з обліку. Довєрка в МРЕО потрібна тільки для того, щоб МРЕО мало законні підстави видати документи про зняття з обліку Пєті, і щоб Пєтя мав законні підстави покласти свій автограф під тим, що він (Пєтя) ці документи отримав з дозволу власника-Васі. Находить Васю і везе його на товарну біржу, де Вася продає авто Пєті оформивши дану процедуру договором купівлі-продажу або в народі "біржовою угодою". Вуаля - Пєтя став новим власником авто, а Вася уже не при ділах.
    Sasa правильно наголосив - Пєтя не має права виписати біржову угоду сам на себе без участі Васі!!!!!!!
    Щойно спеціяльно передзвонив до знайомого в.о.нач.ДАЇ в місті іКс Ігрек-області - він підтвердив слова Sasa ну і все вище викладене мною теж :)
    Вроді доходчиво написав.
    Sasa + мульйон.

9. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    перед тим як знімати і переоформляти авто я також цікавився цим і мені в мрео даі надали таку інфо,

у мене небуло можливості привозити власника для біржової угоди.
    це в більшості випадків переоформляють вже без власників. непавно більшість взагалі незнють цього про бірж. угоду.

Останнє редагування: 26 бер 2010
  10. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    до мене звертайся якщоя помилюс ь а ти будеш компетентний в даних питанннях. :)
    фігню написав саме ти! як сам можеш зауважити.

11. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Зауваж що це ти написав і я це якраз і намагався донести до аудиторії, що власника авта нетреба. Тепер ти сам підтвердуєш мої ж слова :) просто смішно.

12. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    без власника авто чоловік який має доручення сам на себе непоставить авто!!!!!!!!
    невже ти неможеш цього зрозуміти!!! дивно мені!!! тобі це пишуть багато людей!

це незаконно!!!

13. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Дивно звичайно, бо батько так робив і все законно. То де правда? слухати тебе (ти так не робив), чи слухати батька (який так робив і який є людиною якій я повністю довіряю ;) )

неможу :)

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    якщо цікавить правда:

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Був в МРЕВі. Питав. При знятті з обліку в ТП ставиться помітка печатка "Для реалізації на території України". Реєстрація робиться тільки на підставі біржової угоди (угоди купівлі продажу). Якщо в довіреності є тільки 1 людина то вона не може на себе зареєструвати авто так як не може скласти договір купівлі продажу (продати сам собі). Договір може скластися тільки між:
    - Бувшим власником (вписаним в ТП)
    - Особами які вписані в генеральній довіреності (якщо їх там декілька)
    - Або передовірити машину куму який продасть її тобі.

Одже 3-ті особи повинні бути задіяні полюбе.

• Подобається Подобається x 2
  16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дякую за достовірну та перевірену на 100% тобтою інфу
    +1

17. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Ок :)

А тепер скажи мені о великий знавець Sasa (в тебе "3-ті особи повинні бути задіяні полюбе.") як мій батько переоформив на себе машину сам без власника а по тій довіреності що в нього була від власника?

В понеділок я говорив з батьком і він мені розказав те саме що я писав в коментах вище, ніяких поміток в техпаспорті в нього не стоїть.
    Для тебе повторюсь ще раз що бувший власник для того щоб переоформити машину батькові надав в довіреності всі юредичні права і мій батько на базі цього доручення і переоформив машину на себе. А про біржову угоду може і не ітися тому що в довіреності було сказано що власник дає батькові право "дарувати/продавати" дану машину. Думаю в даній ситуації за цим дорученнія батько трактується як другий власник автівки який захотів просто юридично оформити її на себе ;)

Коментарі, пропозиції? :)

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    коментар буде тільки один - скільки батя дав на лапу щоб зробити біржову без власника чи скільки батя дав на лапу в МРЕО щоб ото всьо зробила за нього і без його участі???

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Маммма міа. Ну та ясно що не стоїть. В нього вже новий тех паспорт.
    Коли машину знімають з обліку по причині переоформлення (зміни власника) то ОБОВЯЗКОВО розрізають старий ТП і ставлять відмітку.
    Якщо йому не розрізали ТП то я не знаю що і як він переоформляв чи хто за нього то все робив.

То я тебе прошу пояснити. "Нє пєрєваді стрелкі" :)

Останнє редагування: 8 кві 2010
  20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Може там ще було вказано подарувати/продати самому собі??? :D Таке неможливо!!!! Я також переоформляв авто, допомогали мені в цьому "не останні люди", які працюють в МРЕВ і був змушений все робити по правилах - попередній власник приїхав зняв а я на себе поставив (оскільки в ген угоді був тільки один я). З твоїх слів можна зробити висновок, що тут всі "лохи", а твій батько самий матьорий!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)