Скільки коштує реєстрація авто?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2009.

1. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    певно як мінімум начальник мрео :D

2. gora

gora Active Member

Golf 4
    Приєднаюсь і я до цієї дискусії!!!!!! І як не дивно буду на стороні більшості!!!
    Хоч який би не був у нас в країні "безпридел" , продати чи подарувати самому собі не можна - це все "сказки"!!!!!
    Я коли купляв свою ласточку також радився з "неостаніми людьми" з МРЕО. Мене попереджували, якщо буду брати мафинку по ген. дорученню щоб вписував туди чим побільше народу, з рідні звичайно. Щоб в майбутньомі міг легко переоформити на себе!!!!!!
    Miha +1
    Vova$ +1
    Bosh +1
    Ну і звичайно самий затятий борець за матінку правду Sasa +1

3. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Якщо більшість проти мене то не буду продовжувати дискусію далі.

Скажу лиш одне:
    Факт залишається фактом і батько нікому на лапу не давав.
    Можливо в МРЕО затупили або ще з якихось причин дозволили переоформити так машину - мені це не відомо :pardon:

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    З цього було потрібно починати! :yes:

5. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Трохи і я скажу, для рейтингу так би мовити.
    Не треба плутати поняття і повноваження. До чого я веду? До того, що в МРЕВ авто знімається з обліку. Це спокійно міг зробити батько автора теми по довіреності. Хтось це буде заперечувати? Думаю ні. Все, авто зняте з обліку в МРЕВ. З тимчасовим реєстраційним документом батько іде собі в будку де роблять біржові угоди. Це вже не МРЕВ, там так собі понти не наганяють. Переговорив з дядьком в будці і опа, маємо договір купівлі-продажу від імені ВЛАСНИКА (наголошую, не батька а власника) на ім"я батька. Аргументом на цю користь для біржовика спокійно слугує генералка, в якій власник надав повноваження розпорядитись будь яким способом. от і все. І батько з біржовою угодою як покупець-новий власник іде в МРЕВ і ставить авто на облік. От вам і петрушка. І нема ніяких проблем.
    А суть цієї байки яка: не забуваймо панове що ми не в Німеччині. Це там не можна. А в нашому Гандурасі якшо і не можна, але треба, то трошки можна. :))

• Подобається Подобається x 1
  6. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Вставлю і я своїх 5 копійок в цю тему, так як маю свіжий досвід по переоформленні машини! Приблизно місяць тому переоформляв свою машину (Audi 80 b2 coupe обєм по паспорту 2,3 літра) в Львівському МРЕО. Отже зняття з обліку обійшлося попередньому власнику в $200, так як він знімав. А мені щоб поставити на облік то все винесло десь в районі $400 - $500 (само собою зі взятками і так далі). Проблема зараз в МРЕО в наступному, для тих хто не вкурсі, номерів нових не має, за б/у хочуть в районі 500 грн на лапу, перше, друге - техпаспортів немає, якщо хочеш техпаспорт $100 доларів, я зробив собі тимчасовий поки то все розсосеться, але і тимчасовий як вони кажуть вони не мають права видавати, і за то теж треба платити в районі 400 грн (начальник МРЕО не хоче підписувати на тимчасовий то йому на лапу, з власного спілкування з ним скажу барига повний, без грошей підписати на тимчасовий не хотів, хоть і мав це зробити, але з ним не поспориш). Вони зараз друть по повній бо їх можуть всіх поміняти, тому працюють за принципом - поки є треба дерти! Про експерів взагалі окрема історія, мені номер так понівичили(хоть їм було заплачено, але вони хотіли більше), потравили все в радіусі 30 см біля номера тепер гемор з ржавчиною, і постійно треба солідолом мастити. Можу сказати одне, зараз не варто переоформляти машину кому не горить, краще чуть почекати пару місяців. Якщо комусь треба більш детальніше, що кому платив, то можу написати. Коротко можна сказати гіркий досвід в мене був Української бюрократії і тому подібного, щоб не виражатися)

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :diablo: жопашники :diablo:

8. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    чомусь дуже дорого,
    я як продавав то новий власник зняв і поставив за 500 доларів
    ауді 80В4 1992 2,0 моноінжектор, з техоглядом включно

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    не забудьте при розмові загубити троха грошей

ну ви блін дайотє!!! Якщо в МРЕО немає номерів чи бланків ТП машини на реєстрацію просто не беруть. Тимчасовий ТП при реєстрації виписується ОДНОЗНАЧНО, поки з попереднього місця реєстрації не прийде підтвердження.
    І ще одне, якщо ви здали документи на реєстрацію в МРЕО і у вас їх прийняли до кінця дня вам МРЕО ЗОБОВЯЗАНЕ видати номера і ТП. А 500 грн. на лапу - ВАС РОЗВОДЯТЬ!!!!!!

10. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Дорого тому, що новий призедент і буде міняти всіх, тому вони і тягнуть зараз що можуть і з кого можуть! В нашій державі я вже нічому не дивуюся, навіть якщо вони введуть податок на воздух! :)

11. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Це по закону так, а в нас закону немає для них, він тільки для нас! Тому, там якщо щось не подобається то їдь собі без доків на машину і без номерів... така країна! З ким там судитися, там немає на кого в суд подати що вони не виконують свої обовязки, тому що марна справа судитися з державою!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    То всё басні Крилова... Якийсь тобі трактор фіговий попався.
    В Тернополі зняли з другом Г2 1.8 зі всіма біржовими угодами = 1300 грн
    Поставили у Львові в четвер на облік за 300$ включно з техоглядом. За номери ніхто навіть не заікався.

13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Мені рішалкін казав шо якшо я хочу вибрати або взяти якісь блатні б.у. номери то можу за 500 грн то собі мати. Але коли я відмовився він сказав шо то навіть на краще бо якшо б.у. то можуть бути непонятки якшо хтось їх "памятає".

14. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    чоловік у якого я купив шкода фабія седан зняв з обліку 1,4 2004 року за 1000 грн. він проходив усіх експертів тут а сам процес зняття проходив у м. Рівне (машина там на реєстрації була).
    я буду ставити сам її на облік , усе детально розпишу.....
    думаю у вівторок-середу..

15. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    питання:
    якщо я хочу до прикладу хороший номер ( вс1177 ......або інший ну це як приклад...) при постановці авто, до кого і в який час мені підходити? в касу при здачі док. чи при підписах?
    хто таке робив???

16. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    от цікаво цікаво.. чекаю Міха від тебе оповіді про ставку авта)

17. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Miha і де ж той детальний звіт, продаю машину мені б твоя розповідь дуже пригодилась)))

18. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    розказую, продавець який мені продавав авто проходив усі процедури тут у Львівському МРЕВ, машина була на реєстрації у м. Рівне тому йому ще потрібно було їхати у рівне для безпосереднього зняття з обліку, зняття з обліку його потягнуло на 200 баксів , він нічого не робив а за нього бігали так він мені розказував,

Я поставив на облік за 1500 грн приблизно! не більше цієї суми це точно, це без ТО, в цю суму входить 50 грн за тонування, щоб не здирати плівки. :)))
    пройшов усі віконечка на постановку з 09,00 до 11,30, сам і без допомоги інших. а от якздав у віконечко о 11,30 шгод . то отримав тимчасовий техпаспорт та номера десь в 16,00 год. ото я мля злий був..... так довго чекав.

ще десь 350 тре буде заплатити за пластиковий тех паспорт.!

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    недавно отримував той пластиковий техпаспорт офіційної плати 336 грн і 70 гривень сумарно шоби скорше заяви проходили.
    по часу пішло
    день перший субота
    1 година шоби дали відповідь з МРЕВ тої області відки авто
    5 годин роздрук заяви (включаючи обід) було би довше якби в черзі не почали бунтувати і відганяти рішалкіних без черги
    20 хв на то шоби підписати в експерта по розшуку
    день другий вівторок
    1,5 години від моменту здачі доків в роботу і отримання тех паспорта пластикового.

20. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    А що нормальний разу не видають?????

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)