Сміх та й годі...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Sergio, 15 чер 2006.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    А в чому справа? Я шось не бачу там нічого такого...

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Тінь у вигляді круга. Якщо в сонячний день жбурнути на трасу звичайний господарський ТАЗік, то тінь буде саме такою - круглою...

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Ти знав!!! :lol: :lol: :lol:

5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Останнє редагування: 13 січ 2009
  6. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Вот то наш газ крадет :)

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ДАІ, згідно ухвалі про дорожній рух від 01.04.08, пропонує водіям нові pre-paid тарифи (тарифи з передоплатою) на послуги з розумного використовування ПДР:

Тариф «Економ» (10 у.е) — дозволяє три мінімальні порушення в місяць (перевищення швидкості до 30 км/г, непропускання пішохода на переході, парковка в недозволеному місці). Тариф призначений для нерішучих, боязких водіїв, які майже завжди їздять за правилами

Тариф «Нічний» (40 у.е) - дає знижку 50% на штрафи в нічний час. При оплаті на рік вперед – бонус: перевищення швидкості при русі по нічному місту до 50 км/ч, використання прямоточних глушників і до п'яти синіх лампочок в довільних місцях автомобіля.

«Тариф вихідного дня» (54 у.е) — знижка до 70% на штрафи у вихідні і святкові дні. Також дозволяє безкоштовно пересуватися на іржавій машині з димлячим мотором, без номерів і техогляду, за умови наявності на верхньому багажнику дивана, а в салоні – розсади, лопати і тещі.

Тариф «Блондинка» (99.99 у.е) - дозволяє рухатися не дотримуючись рядності, правил пріоритету, не користуючись покажчиками повороту і дзеркалами заднього вигляду. Особливий бонус «Подружки» дозволяє розмовляти по мобільному телефону без hands-free під час руху, одночасно фарбуючи нігті, вищипуючи брови і роблячи макіяж. Спонсор бонуса — журнал Cosmopolitan.

Тариф «Пролісок» (199 у.е) - діє з травня по вересень. Дозволяє судорожні маневри з витріщеними очима, різкі гальмування,
    несподівану зміну смуги і рух по автомагістралі в лівому ряді із швидкістю 40 км/г.

Тариф «Понеділок» (211 у.е) - дозволяє не дихати в трубочку вранці понеділка або іншого післясвяткового дня. Бонус «Корпоративний» додає до списку свят «День народження шефа», «Ювілей фірми» і «Начальник захворів».

Тариф «Ексклюзив» (400 у.е)– дозволяє їздити п'яним, без документів, по зутрічній смузі задом.

Тариф «Генеральний» (999 у.е)– дозволяє словесні образи (необмежено) і нанесення легких тілесних пошкоджень (до трьох зубів або чотирьох синяків включно) співробітникам ДАІ чином до генерала. Тому хто уклав контракт до травня цього року – іменна бейсбольна біта в подарунок.

Тариф «Безлімітний» (2000 у.е) — включає форму, кашкет, смугасту паличку і нагрудний знак співробітника ДАІ

• Подобається Подобається x 1
  8. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    "Я был счастлив! Я встречался с подругой целый год и в конце мы решили пожениться. Родители помогали нам любыми путями, друзья нас поддерживали. А подруга? Подруга была просто сказка! Единственная вещь, которая меня смущала - это ее младшая сестра. Ей было 20 лет, и она надевала мини-юбки и обтягивающие маечки с большими вырезами. Она всегда нагибалась, когда была возле меня, и демонстрировала свои трусики. Я уверен, что это была не случайность, так как она не делала такого больше ни перед кем. В один прекрасный день ее сестра позвонила мне и попросила, чтоб я пришел и посмотрел на свадебные приглашения. Когда я пришел, она была одна. Онамне сказала, что скоро я буду женат, но у нее есть чувства и желания ко
    мне, которые она не в силах преодолеть. Она сказала, что хочет заняться любовью со мной только один раз, перед тем как я поженюсь. Я был ужасноудивлен и не знал, что ответить. Она сказала: "Я поднимаюсь наверх, а ты, если хочешь, просто поднимись ко мне и возьми меня". Я был шокирован. Я застыл в удивлении, пока онаподнималась по ступенькам. Когда она поднялась наверх, она сняла трусики и кинула их мне. Я постоял немного, потом развернулся и направился напрямик к входной двери. Открыл дверь, вышел из дома и направился к своей машине.Мой будущий тесть стоял на улице, со слезами на глазах он меня обнял и сказал: "Мы очень рады, что ты прошел наш маленький тестик. Теперь мы точно знаем, что нету более подходящего мужщины для нашей дочери! Добро пожаловать в нашу семью!
    "Мораль рассказа: Всегда оставляй презервативы в машине....."

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Боян, але красиво =)

10. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
  11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Распоряжение начальника:
    Каждому сотруднику в офисе предоставить пульт с двумя надписями:
    - кофе
    - минет
    У хороших сотрудников - это кнопки, у плохих - лампочки.

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Це тіпа...)))
    Збирає регіональний менеджер торгових агентів на мотиваційну розмову і каже:
    - Хто найкраще виконає план по продажах, тому минет, а в кого за місяць найгірший результат, той його і зробить...)))

Markell,а ти хітьор)))

13. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому,та й мовить домашнім по-українськи:
    - А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться.А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли,то я в графі національність написав,що я yкраїнець.
    Всі очі вилупили...а батько й каже:
    -Гаваріш,что yкраінєц тєперь? Ну-ну...Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке,а на автобусе,как всє бaндеровци єздят.Понял?
    А дідусь і собі:
    -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо?
    А мати:
    -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо?
    Сидять всі їдять...А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже:
    -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а?
    А той мовчазно так,насуплено та й каже:
    -Я...я всього тільки як годину українець,а як вас москалів вже ненавижу!

• Подобається Подобається x 3
  14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Шановний КЛIЕНТ!
    Як Вам вiдомо, на ринку фiнансових ресурсiв жопа повна, НБУ мiняе ставку Так часто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитiв, зрубали трохи бабла, бабло пiшло на бл...дей i Хеннесi... кароче, думали, що бабла вистачить тим лохам, якi в нас розмiстили депозити, але кинулись рахувати - сцуко, не фатае! Ну, депозити тим лохам все одно невiдомо, коли вiддамо, Але бабло нам зараз треба, бо коньяк i курорти дорожчають.
    У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкавi напрягти Вашу дупу, i роздуплитися нам не на 15% рiчних, якi ми Вам по кредиту дали, а, скажем, з моменту отримання цього листа вважати вiдсотковою ставкою 25%? Кароч, ми тут вносимо змiни, то шоб ви були в курсi, ага. Якщо ж Ви з пiдвищенням в¦дсотковоi ставки не згоднi - тодi несiть нам всю суму боргу по кредиту, чорт з Вами.
    З повагою, топ-топ-топ менеджер банку "О.Б.Банк"

КЛIЕНТ пише банку:
    Шановнi представники однiеi з трьох найдавнiших професiй (як вiдомо, це - повii, лихварi i розбiйники, виберiть самi, до кого Ви вiдноситеся, бо я затрудняюсь).
    Я, та вся моя сiм'я гiрко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощi,якi настигли Вашу фiнансову установу i Вас особисто. Щиро шкодуeмо, що серед цих проблем немаe чуми, пожежi, землетрусу, безплiддя, снiговоi лавини, виверження вулкану, iмпотенцii та активноi участi в мiтингу на пiдтримку Наталii Вiтренко, який проводитиметься в Iвано-Франкiвську.
    Чудово розумiю, що якщо зараз не пiдняти вiдсоткову ставку по кредитах - то когось з Ваших топ-менеджерiв можуть пiдняти в повiтря на намиленiй краватцi. I, звичайно, проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зi змiною вiдсотковоi ставки. Але Ви пропонуeте з 15% рiчних збiльшити до 25% рiчних, а я погоджуюся з 15% рiчних збiльшити до 15,01% рiчних.
    У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збiльшення вiдсотковоi ставки, тому не повинен нести i достроково погашати всю суму кредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицiю про збiльшення вiдсотковоi ставки, даю згоду на ii збiльшення виключно до 15,01% рiчних, що й прошу вiдобразити в тому iншомовному документi, який Ви нарекли "Договор о прeдоставлeнии займа".
    I в срацi я Вас маю. КЛIEНТ.

Останнє редагування: 30 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  15. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    http://vkontakte.ru/note8210473?oid=12267830 , для тих хто не зможе зайти , читайте нижче , жесть .

Выдержки из женского автофорума

Леонид Тмур 2 лютого 2009 о 10:26
    Женский автофорум:) корочное издание)))

Оставила свою малышку в автосервисе. Могут ли ей там сделать что-нибудь нехорошее?
    (Blondinka)

Кто-нибудь сдавал на права с шестого раза? Какие там неожиданности подстерегают?
    (Blonda)

Капот никак не подцепляется ногтем ((((((((((((
    (Блондуля)

Скажите, где можно купить права? У меня есть, но все спрашивают? где я их купила, так чтобы знать? куда посылать тех? кто спрашивает, а мне-то подарили!
    (James Blond)

Муж говорит, что женские трусики в бардачке ему нужны, чтобы протирать головки цилилиндров. Скажите, а мне тоже надо в бардачке иметь женские трусики или подойдут мужские трусики?
    (Blondistka)

Как боретесь с мужскими волосами в салоне? Просто это такое попадалово...
    (Blonda Color)

Грудь это рулеззз! Но рулить реально мешает. И приборы не видно
    (Блондик)

Кому нравятся мохнатые рули, заходите ко мне в приват. Брить ли руль?
    (Блондейка)

Выехала из гаража и уже две недели езжу задом. Очень хочу научиться ездить передом, а то шея болит уже.
    (Брунеточка)

За рулем уже 2 года, а еще ни разу не испытала удовольствия от вождения. Подскажите!
    (Фригидра)

Обязательно вставлять пистолет в горловину самой или можно просить мужчин?
    (Nedotroga)

Кто-нибудь знает, как заглушить двигатель? Срочно!!!
    (Bloshinka)

Девчонки, кто менял трансмиссию у «Камаза», отзовитесь!
    (Blondilla)

Хочу купить праворульную, чтоб руль не мешал.
    (Гей-ша!)

Девчонки! Кто чем за машину расплачивается?
    (Белая Воронка)

Где скачать мелодии для бибикалки?
    (Белянка)

Вчера весь день ездила с открытым капотом И ни одна зараза не подсказала! Кто-нибудь ещ есть такой же рассеянный?
    (Бабачка)

Девчонки, встречаемся завтра на штрафстоянке!
    (Злая Т тька Из ГАИ)

Где в Лэнд Ровере можно руки помыть? А душ принять?
    (Белоручка)

Кто-нить знает, откуда подводится газ к педали?
    (Блондинуля)

На всякий случай я езжу на «ручнике». А мне говорят: «дура». Не надо что ли?
    (Tihaya Sapa)

Что обозначает вытянутый средний палец с обгрызенным ногтем? Видела вчера в четыр х машинах Новая мода?
    (Пресамая)

Сосед посоветовал разуть фары. Может быть «переобуть шары»? Но я уже «переобувалась». Поясните, плиз
    (Bombilka)

Потеряла машину. Муж узнает убьет! Посоветуйте, где взять такую же недорого на вечер, чтоб отмазаться?
    (Растеряша)

Попробовала закрыть дверь на два оборота ключа, а замок сломался... На скока оборотов закрывать дверь?
    (Верка-пятидверка)

Из-за критических дней замкнулся электроподогрев сидения. Теперь мерзну
    (Kapelka)

Муж постоянно подначивает меня, что я дура. Как его переубедить?
    (Bolonka)

У кого какие фантазии во время заправки?
    (Бьянка)

Как больше любите ездить с открытыми или закрытыми глазами? А при свете или при выключенных фарах?
    (Противотуманная)

Читайте и выписывайте журнал «Крестьянка за рулем»!
    (Спамер)

Каждый день, утром и вечером целую своего «Мерсика» в носик. Помада вьелась и не стирается, появились ржавые пятна. На сервисе сказали, что надо перекрашивать машину машину в тон помаде... Девчонки, есть бутики, где продают помаду оптом?
    (Чмочница)

Механик говорит, что мой «Хуммер» много бензина «жр т». Порекомендуйте какую-нибудь диету!
    (Граммулька)

Как приучить мужа сидеть на пассажирском сидении?
    (Госпожа)

Соскребала снег с ветрового стекла и случайно выдавила. Подскажите как вставить обратно и можно затянуть плёнкой?
    (Белая Бланш)

16. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

17. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Если люди перестанут пить, то гаишники перестанут есть.

А знаете ли вы, что...
    ... искусство по настоящему ругаться матом приходит только с умением водить машину.

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Это Точно :lol:

19. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Їде киянка в Карпати на оддих. По дорозі спускає колесо, машина не їде, вона не знає що з тим всім робити. Підходить до неї гуцул, дивисі, копає ногов по колесу і співчуваючи каже: «О! То тре мінєти!» А вона йому: «Пусть будут міньєти, толька срємантіруйтє!

20. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN
    ТОЖЕ НЕМНОГО ПОСМЕЯТЬСЯ!!!!

Вместо “Аффтар Жжош! Пешы исчо!” следует писать:

В душе моей огонь горит прекрасный,
    Его зажгли Вы - автор слов бесценных.
    Перо в руке, чернила, шарф атласный...
    Пишите дальше, радуйте нас бренных.

Вместо “Зачот!” следует писать:

Ваш креатив - образчик мысли, слога,