Диски йдуть на дуже багатьох Geely антена ззаду на даху заводська. Сіру Geely таксі бачив стояла навпроти стрийського ринку. Схоже в нього там місце стоянки.
серія точно ВС****ВС. Зараз питання в ДАІ вирішується, шукають власника по тих номерах. Питання що швидше: ДАІ, хтось побачить у місті, чи повернуть доки.
Так, але ж коли це буде Geely - сіра-таксі-та саме з такими дисками-з іграшкою(яка легко відчапається, або навіть може від жари сама відлетіти) тоді буде більше шансів стверждувати що це саме та.
Я не розумію, до чого всі ті детективні нелегальні поради, якщо написана заява, порушена справа, є підозрюваний на відеозаписі, то хіба менти самі не можуть його знайти? Це ж їм як два пальці об асфальт
про що й мова: заява написана в ще в п'ятницю!!! До сьогоді ніякого результату, навіть особи не встановили. А відео сьогодні сам власник за певну суму отримав на заправці, і сам зайнявся пошуками....
Вони так і зробили і забили. Немає там криміналу! Їм по**й! Поки сам незарухаєшся, незнайдеш, а час спливає!
тему можна закривати, документи повернули. Більш докладно напишу пізніше. Всім спасибі хто долучився!
одже кінець історії: з МРЕВ отримали список схожих номерів авто та адрес їх власників (близько 12шт) потім завітали в гості до кожного власника. Знайшили потрбного, він повернув документи, а про пластикові картки (Visa, Метро та ін.) забув, але повернув згодом й ті. На рахунок грошей які були в барсетці не знаю.
Судячи з викладеного, сам він повертати не збирався. А як щото того щоб міліція його прижала, на відео ж видно (з твоїх слів) що лежала барсетка поки він її не забрав, в результаті барсетку знайшли в нього, відповідно все що було в барсетці міг привласнити лише він.
Міліція я так зрозумів нічого не збиралась робити, аргументували це тим що потрібно запит в Київ на перегляд відео з камер спостереження, і чекали на відповіть з Києва.
Та це і не від рядових залежить, така просто процедура. Це ж не менти, це в нас таке законодавство дибільне. ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ(В.Ф.Янукович). Хоч в принципі ці закони були і до них. ЖЫТЬ СТОЛО ВЕСЕЛЕЙ (М.Я.Азаров) - це хтось відчув?