Відповідь: Телеметрія Та, несподівано, виглядало все не дуже організовано але ми ж були новачки а тепер вже с досвідом. Була порада від рівенчан( для зручності)- якщо ми розраховуємо що результати фіксуватиме у файл вони(тобто організатори) то кожна машина має мати начипл персональний номер, доречи таки номери можна було купити і начипити в них же на місті. Якщо ми записуватиме результати самі(сьогодні наприклад це було три цифри - час старту, час пересіку стартового датчику та час пересіку фінішнього датчика ) то мають бути заготовлені списки учасників і хтось один оперативно списувати рез-ти заїздів з монітору на папір. Інакше багато часу губиться на елементарні "а це хто зліва?- а це пишить Марко на машині Травела, а справа:roll: ... зараз я перепитаю як його нік " Якби знати це все наперед, мали б і ноутбук з собою або хоча флешку. Сьогодні ми "віддячили" операторам і наши рез-ти будуть переслані на емл і вивішані на сайті Герром Кітом завтра- післязавтра. А взагалі, мені дуже сподобалося- такий заряд енергії отримала (як писар:roll: !!! уявляю собі що ви хлопці за кермами відчували:razz: Адміністратори, більше подібних телеметрій!!! Доречи Форсаж-клуб запрошує всіх нас на святкуваняя 2ої річниці їхнього клубу, програма дуже насичена, подробиці на їхньому сайті. Може нам знадобиться подібний досвід, отже наша 2га річничка також не за горами!
Відповідь: Телеметрія то ми тепер дружем з форсаж клубом??? П.С. Мені дуже сподобалось вчорашнє дійство!!!
Відповідь: Телеметрія Народ, я думаю, що така штука як телеметрія повинна бути у нас своя клубна. Готовність до виготовлення цього обладнання висловлював наш брат Пол. Пропоную, йому над цим впритул подумати, сказати бюджет і братися за втілення.
Відповідь: Телеметрія цікава ідея, купити дорогу цяцьку це класно, а толку, вона коштує певно 2-3к бакінскіх, скільки ми назбираєм з активних учасників клубу, краще клуб наш офіційно оформити!!!
Відповідь: Телеметрія по перше, реєстрація громадської організації не має жодного відношення до телеметрії. Це є окремий процес , який почнеться найближчим часом по друге, купувати дорогу цяцьку нам нафік не треба, у нас є фахівець, який може спаяти таку цяцьку попроще. Там не треба компутера і великого РК монітора, тільки довгий дріт, 4 датчики і секундомір (наскільки я це розумію). Я думаюю, що на це все і на оплату роботи фахівця ми цілком зможемо скинутись
Відповідь: Телеметрія теоретично ти прав, а вот на практиці, скільки підводних камнів буде, попробувати я тільки за, чим зможу тим поможу!
Відповідь: Телеметрія Антоха хто сказав про купівлю дорогої цяцьки. дивні люди я сказав що то можна зробити, а раз можна значить треба , а раз треба то зроблю, я слова на вітер не кидаю сказав зроблю. просто не на завтра і не на вчора, і не таку складну як у них, і не на основі цілого буса, а набагато простуше. Ще раз наголошу що не можна робити все зразу, робимо все поступово. от наш логотип готовий? а клубна машина готова? то значить що наразі нема потреби спішити міряти час проходження машини яка ще не готова. стосовно фоток то в мене є пару штук, але скажіть кому їх скинути щоб номера повитерав і ніки повставляв, ато в мене проблема з компютором (глючить)
Відповідь: Телеметрія Пусте все це... переїхали раз дріт(хто доречи з вас:?: ), датчик впав та (просто від удару об асфальт) розбився, криків було що ВВклуб рулить нема ніякої потреби наразі купляти ніякої системи телеметрії для клубу ,а нафіга? Мартіні, нам про клубну "машинку" пора поміркувати, щоб виставлятися на подібних акціях,доречи яки в тебе з Орестом ідеї що до цього?:?:
Відповідь: Телеметрія Є не тільки ідеї, але і початки роботи. В Києві будемо збирати Сірка. Є вже донор.
Відповідь: Телеметрія Результати телеметрії прислані Юрком з Форсаж клубу: Save result -------------------------------------------------------------------- topol travel Час реакції на старті: 0.216 Час реакції на старті: 0.614 Час проходження траси: 17.728 Час проходження траси: 18.347 Час "чистого" проходження: 17.512 Час "чистого" проходження: 17.733 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Kit Pol Час реакції на старті: 0.502 Час реакції на старті: 0.638 Час проходження траси: 2.535 Час проходження траси: 20.152 Час "чистого" проходження: 2.033 Час "чистого" проходження: 19.514 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Evgesha -- Час реакції на старті: 0.214 Час реакції на старті: 1.051 Час проходження траси: 19.844 Час проходження траси: 27.387 Час "чистого" проходження: 19.630 Час "чистого" проходження: 26.336 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- topol -- Час реакції на старті: 0.262 Час реакції на старті: 20.286 Час проходження траси: 17.357 Час проходження траси: 20.286 Час "чистого" проходження: 17.095 Час "чистого" проходження: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Kit Martini Час реакції на старті: 1.309 Час реакції на старті: 0.786 Час проходження траси: 20.001 Час проходження траси: 18.041 Час "чистого" проходження: 18.692 Час "чистого" проходження: 17.255 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Martini -- Час реакції на старті: 0.629 Час реакції на старті: 2.021 Час проходження траси: 18.133 Час проходження траси: 22.371 Час "чистого" проходження: 17.504 Час "чистого" проходження: 20.350 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Travel Beyliz Час реакції на старті: 0.045 Час реакції на старті: 0.476 Час проходження траси: 17.522 Час проходження траси: 17.848 Час "чистого" проходження: 17.477 Час "чистого" проходження: 17.372 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Travel Beyliz Час реакції на старті: 0.407 Час реакції на старті: 0.523 Час проходження траси: 17.743 Час проходження траси: 18.752 Час "чистого" проходження: 17.336 Час "чистого" проходження: 18.229 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Pol Topol Час реакції на старті: 0.225 Час реакції на старті: 0.344 Час проходження траси: 20.446 Час проходження траси: 18.510 Час "чистого" проходження: 20.221 Час "чистого" проходження: 18.166 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Pol Topol Час реакції на старті: 0.138 Час реакції на старті: 0.359 Час проходження траси: 19.998 Час проходження траси: 17.828 Час "чистого" проходження: 19.860 Час "чистого" проходження: 17.469 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Topol -- Час реакції на старті: 0.376 Час реакції на старті: 0.412 Час проходження траси: 18.087 Час проходження траси: 20.826 Час "чистого" проходження: 17.711 Час "чистого" проходження: 20.414 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 -------------------------------------------------------------------- Pol Antoha Час реакції на старті: 0.734 Час реакції на старті: 0.880 Час проходження траси: 20.170 Час проходження траси: 19.975 Час "чистого" проходження: 19.436 Час "чистого" проходження: 19.095 Швидкість на фініші: 0.000 Швидкість на фініші: 0.000 - - - - - - - - - - - - - - - - - - Я обурений своїм результатом, бо на табло бачив зовсім інше... Якщо хтось це помітить стосовно себе, пишіть я відредагую!
Там таке табло було, шо могло привидітися багато що Отже чемпіон у нас Тополь! Найкращий результат у нього 17.095 У мене 17.255 Почесне третє місце у Травела 17.336 Шкода шо я тіки два рази проїхав, простір для вдосконалення техніки у мене ще є огого
Відповідь: Телеметрія В файлі записів зберігається абсолютно теж саме що і виводиться на табло. Деякі сегменти на табло погано працювали, через це деякі цифри були невідповідно відображені. Які конкретно запитання по роботі телеметрії у вас є ?
Відповідь: Телеметрія Ніяких конкретних запитань немає! Спасибі за пояснення! Буду тепер тихенько обурюватись на Джетту...
Відповідь: Телеметрія У мене запитання Чи можна зробити щоб показувало швидкість на фініші? А якби ще розгін 0-100 , то взагалі супер