Відповідь: Телеметрія можна но не точно і довго паритись. а то треба робити в кожній машині окремо і теж не точно. (хіба для клубної.)
Відповідь: Телеметрія Орест дай ссилку де можна побільше про це почитати, або створи тему і тримай нас у курсі подій:!: на телеметрії зібралася гордість нашого клубу- такий азарт!:-D
Відповідь: Телеметрія за то я знаю чому час такий поганий був, сьогодні то буду виправляти:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Телеметрія ну тут як сказати в тополя 1.8 + компресор в травела взагалі незнати що там но більше ніж 1.6 в мартіні так як в тополя а в мене стоковий варіант без ніякого тюнінгу + хлам в багажнику і всього 1395 а час 19.436 так що я за свою полочку горжусь не менше за вас. поло руліт.
Відповідь: Телеметрія круто Корадо 1.8 Г60 150 коней здається - 17.255 і мій гольфік 1.6 коней менше паходу в два рази - 17.336
Відповідь: Телеметрія Можна. І той глюк що швидкість вираховувалася неправильно вже був виправлений. Але на самому початку перегонів було розбито один сенсор, і ті що міряють швидкість були переставлені на фініш. Розгін 0-100, поки що, не вираховується. В планах не тільки розгін, а загальна динаміка швидкості/часу/відстані в графіку.
Відповідь: Телеметрія як хочу так роблю !!! і їду швидше від тебе! коли я приїжав на драг то дивилися там ті їхні спеціалісти і поставили свій діагноз 1.6 !
Відповідь: Телеметрія Голова немає відношення до обєму, рахуйте що це тюнінг так шо в Травела 1.6 І час хороший. Мій час на гонках в першій спробі 17.8. А в решті спроб в мене зломалася машина (карб, колектор, 2 передача) В спробі без другої передачі - час біля 19 з чимось ) Також був час 26 секунд )
Відповідь: Телеметрія та мені чуть очі не повилазали я приїхав пізніше дивлюсь ти на старті кажу комусь там дивись як зарас вісімка порве когось там потім дивлюсь на табло і в ауті ! потім вже хтось сказав шо передача невтикається
Відповідь: Телеметрія Мля, а я не зміг. Був на весіллі кращого друга. А так хотілось взнати свій результат, може було б менше за 18.5 сек. (як мені колись наміряли камерою, коли я з Тополя корою ганявся). То Travel: коли мутим слалом на міцубі?
Відповідь: Телеметрія Було б менше - 18.5 то смішно Я думаю ти би в районі 16.5 мав би їхати залізно. Буде шанс ще через місяць на 4 етапі. Участь 45 грн помоєму.
Відповідь: Телеметрія а я знаю "що там" там - ТРАВЕЛ:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: в Травеловій машині в декільках заїздах їхали різні драйвери,але найкращі результати видавав саме ТРАВЕЛ за кермом! Травел рулить!
Відповідь: Телеметрія Класно б було на телеметрії порівняти результати одной і той самої машини з різними водіями:roll:
Відповідь: Телеметрія Буде таке! Коли клубна мафинка буде на ходу! Будемо шукати водія для неї методом підбору на телеметрії.