ТЕХ.ОГЛЯД питання тавідповіді.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем SIK, 8 бер 2011.

1. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    актуальне для мене питання. в мене ТО до 23.06. не знаю, що робити. світить штраф, якщо не проходити?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я особисто чекаю відміни ТО. Їжджу так поки що.
    Думаю до осені рухати точно не будуть - а там побачим

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Аналогічно)

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    також чекаю! В мене до 12.2011р.
    Знайомий даівець радив почекати, вони не штрафують!(хіба розвод)

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Невідомо в яку сторону його зарухають! Згадайте що було декілька років назад з введенням діагностики на СТО, і як ті "барани" до..бувались до якості лако-фарбового покриття. Я б краще пройшов ТО поки непотрібно проходити мед.комісію, да переплатить ті 200-400грн і на ближчі два роки забув би про всю цю суєту (старий талон про ТО буде дійсний і по нових правилах). Бо вони в жовтні щось придумають (доопрацюють) а в грудні будуть штрафувати (425грн за непройдений тех.огляд). Дешевше всерівно не буде невігідно державі втрачати кошти. Думайте самі! та для нас ніхто нічого доброго не зробить!

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    1000%
    В будь якому випадку придумають механізм "збивання" з нас бабла

7. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    і я чекаю, купив без техогляду від 2010року,
    також питав у інспектора ДАІ жовківського р-ну то він сказав що їм була вказівка покищо не накладати штрафи за ТО

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    може воно і так, але я собі уявляю діалог:
    -- Так, у вас прострочений тало ТО. Штраф...
    -- Та ви що, вам же була вказівка...
    Поки не прийнятий новий закон, діє старий. А таким перехідним станом і можуть користуватись, щоб штрафувати. То типу як перед святами якимось в неті була "качка", що мовляв, можно трохи випити і їхати, ДАІ не буде карати. Типу вони люди і все розуміють... Не вірю!

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Їжджу без ТО з березня місяця... ні разу не штрафанули. На всякий випадок тримаю документи на ТО в бардачку і маю легенду вчора був і немає талонів ТО )))))))))))))

10. dima1405

dima1405 Місцевий

Які саме доки? власне я навіть уяви не маю які потрібні:) Медична довідка здається не потрібна, квитанція про податок -???, квитанції про сплату за ТО -???, довідка про діагностику -???.
    Два роки назад в Києві та області в обов"язковому порядку видавали лише пластикові талони про проходження ТО, а обладнання невстигли встановити на всі пункти проходження, тому була видана постанова про те що кінцевий термін проходження ТО переноситься з грудня на січень. Так от мене штрафонули незалежно від наявності в мене всіх доків та квитанцій необхідних на той час, і жодного гайця не цікавив той факт що є така постанова. Як він мені сказав: "У меня приказ руководства" а після виписки штрафа додав "А что правда сломана машинка для пластиковых талонов?". От і все 425грн як не було. Рішать Вам!!!

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Квитанції про сплату за талончики і ппроходження ТО + акт обслідування на СТО.

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    якби обідно це незвучало, але тебе розвели!

13. dima1405

dima1405 Місцевий

Навіть якщо так, то я не ображаюсь, бо в них своя робота і вони її виконали, а я завчасно не потурбувався про проходження ТО хоч і пройшов всі процедури в жовтні а півтора місяці чекав доки прийде моя черга на розпечатку талона. А треба було все робити ще весною коли немає черг і пів року до кінцевого терміну! Я поплатився!!!

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    • Подобається Подобається x 1
  15. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
  16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    закон вступить в дію після 30 днів після опублікування:
    Хто знає, коли його опублікують?

17. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Новини » Повідомлення 05.07.2011 11:04версія для друку
    Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень" (Інформаційне управління) Законодавчим актом скасовується обов'язковий технічний огляд для легкових автомобілів, що не використовуються у комерційних цілях та суттєво спрощується порядок проходження обов'язкового технічного контролю для інших транспортних засобів. Державну автоінспекцію МВС України усунено від проведення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів та передано такі повноваження суб'єктам господарювання.
    Також скасовано вимоги щодо обов'язкової наявності у водія дорожнього (маршрутного) листа та нотаріально посвідченої довіреності на керування транспортним засобом.
    Відповідні зміни внесено до законів "Про дорожній рух", "Про автомобільний транспорт", "Про міліцію", "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів", "Про страхування", а також до Цивільного кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення.
    Закон набирає чинності через 30 днів з дня його опублікування.
    Відповідний законопроект зареєстровано за №8397.

18. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Перше президент має підписати, тоді десь кілька днів-тижнів на публікацію, а тоді 30 днів відраховувати

19. вова 001

вова 001 Active Member

Volkswagen Passat B5+
    Клубна карта:
    000063
    Название законопроекта звучало крайне непривычно - "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно устранения избыточного государственного регулирования в сфере автомобильных перевозок" (№ 8397 от 15.04.2011 г.). Проект был внесен Президентом страны.Принятый закон вступает в силу через 30 дней со дня его официального опубликования.

http://autonews.rbc.ua/firstlook/14048/

20. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ну нарешті йду завтра знову відірву той папірець з шиби :) Вже раз відривав, але на всяк випадок знову приклеїв...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)