бачив, але я ніколи не чув в нього породистого вихлопу на 75й трубі, без каталізатора. ти ніколи не показував, шо воно може урвати з місця, я досить непогано тримався на хвості і не відставав. а, згадав - я його завести не міг - це я надовго запам'ятаю..
це був секрет анти угонний,і вже за 2 тижні після твої проби Пасік став породи такої з закидоном на феррарі.А якщо чесно то головне що я довів собі що це можливо і я це зробив, тому його так і хапнули бо їхав огого як на універсал
+ Дід Панас, зараз згадає, як він хотів всім похвастатись і для цього робив фотки вареного вихлопу, голови, полірованих каналів (чи що там робили ?) + не можу згадати чи відкривався капот, думаю діру і декілька нових фільтрів всі б помітили.
хочете покакати ваша справа , а коробку фільтра від VR6 Rules мав бачити як заглядали ми під мій капот, а дири в бампері були коли ти моло неполучив по лепеті як вирішив жартома всістися на свіжомальований капоп і бампер своми джинсами з металевими закльопками, а дирочок всього навсього дві і то мальовані в тон бампера, а взагалі ваша справа )))
я щось не особливо зверну увагу, але дуже дивно що ти не пофоткав ту всю красу і ні з ким навіть не потягався на 402м, це все дуже дивно і всіх наштовхує на певні обкакуючі висновки
чесно,я зі всім що було поїздив лише 2 місяці , а тягатись нема сенсу бо мотор нерозкрутиш більше базового, єдине що зменшився розхід,і прохи прискорення весь кайф починався після 45км суттєво відчутно було,подруге з ким тягатись? універсалом з сірками чи корами що в двічі легші, яж недоставив в авто торбіну чи компресор,просто модифікував вихлоп,змінив налаштування і подачу повіртя збільшив обманним методом ,а ефект зявлявся коли він розганявся і повітря заганяло тиском в воздухопровід
Вовчик, шось ти юліш.. покращив вихлоп - не рівняється з економією пального. як мінімум з таким самим пасіком - міг би і поїздити. навіть не хотів це обговорювати
на мотоциклах сузукі той ram air (інерційний надув) проявляє ефект десь після 180. ну а поганятись міг б принаймі б зі мною
))) давайте так ная я буду дід і Панас і байкар, але собі я все довів а кому і шо реально чині ваша спарва але з невелико доплатою поміняв авто на новіше на 11 років крапка.
містер Вовчик, розставляй хоть деколи розділові знаки і перечитуй, що пишеш - бо, реально, азіров - то ще квіточки в порівнянні, як ти пишеш!