А нащо? TopGear це власне програма де юзають культові авто від різних автобрендів, хоч і юзають їх із порядною долею сарказму чи скептицизму. Та власне і нові авто там обговорюють за такими ж критеріями.
Сер...(хотіла сказати трохи по іншому , але стрималася) себ...чи як тебе там, Дель Мар...з крутого міста, який їздить на задрипаній 10 річній машині (ай-яй-яй...як не встидно), пише дотепні дописи.... і НАМ тут розказує про культовість машин, ти переплутав клуби явно... І прохання не писати тут так, ніби у тебе є знижки в травматології....
) не думаю, що Себастьян - це Артем. просто хтось схожий по психотипу (темпераменту і т.д. , чи як там то називається).
Чоловіче з 3м гольфом і 7м на картинці, не знаю хто то такий, "але я єдиний і неповторимий" галичанин )) Долой Даунбас ?
Мммм-да...таких шикарних компліментів мені ніхто не робив :shok: Ну не навчили людину відмінювання в школі, біда...Але хоч насмішив... тішуся,що ти так добре розбираєшся в марках машин ну те, що ти єдиний - я не сумніваюся, а от на рахунок неповторності і того, що ти галичанин...тут треба подумати Я б швидше сказала, що ти хлопєц з галіції....
Не знаю, як вставити відео з контакту, але гляньте по ссилці, стільки жирних тачок за одну серію я ще не бачив, а увесь прікол в тому, що тут не далеко на початку, є наш любимий WV golf)))) http://vk.com/video14156854_166883876
Ох точно, машинально, ..ляяяя точно позорище, ще й сам не замітив того))))) То мож якось поправити?))