Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Блін, вийшов покурити, а в нас гайони прям під офісом на парковці...на залізняка, домахались шоб стовпчики паркувальні демонтували. Афігеть, не мають вже до чого домахатись.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! За те, що виїжджав з кільця з лівого (внутрішнього) ряду. Зупинив мене і почав мені розказувати, що я створив аварійну ситуацію, попросив пройти до нього в машину. В машині взагалі була хохма: гаєць витягнув свій мобільний і почав мені крутити відеозаписи, на яких "била запечетлєна мая сітуация". Посміявшись від душі з його винахідливості, я спокійно пояснив йому що таке "аварійна ситуація" і переконав (8)) його, що в моєму випадку її не було, оскільки інших учасників дорожнього руху, яким я міг створити перешкоду, на той момент на кільці не було.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! абалдеть, я чув шо хочуть оборудувати всі гайцовозки відеокамерами но недумав що то настільки мобільні камери мають бути.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Сьогодні по місту немеряно ментури. Поки їхав Личаківська-Бандери-Замарстинівська то бачив 4 чи 5 постів, в тому числі з Дніпра, один раз і зупинили.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Кажуть на Патона сидить мент з фотоапаратом біля пішохідного переходу і знімає на цифровий фотік як водіїї не пропускають пішоходів Будьмо уважні
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! кароче їду я раз по Новому Львові виїжаю з вулиці Тернопільська і повертаю навіво (незнаю як та вулиця називається але там наліво тільки маршрутки їдуть..) я то знав але думаю знака нема побалакаю з ним якшо шось.. кароче так і сталося біля заправки вони мене зупинили, сказали шо звітам неможна їхати я сказав шо я з тернопільської а там знака нема, а вони мені шо там має бути всплошна осьова лінія (хтіли писати протокол але я сказав шо на діско спішу і вони відпустили) але найбільший прікол в тому шо там нема осьової!!! якшо нема то можна зсилатися на знак і осьову чи там є ше якась зачіпка???
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Нема постів - правила дорожнього руху не працюють! Мене сьогодні на перехресті Дорошенка-Пр.Свободи чуть маршрутка не переїхала!Навіть козел не тормозив, хоча їхав на червоне! Пропоную зробити чорний список маршруток і зробити їм колись "тьомную" пі...асам кон...им!:evil::evil::evil: Я такий злий... правда копнув його в дверку так нормально, аж полегшало...