Увага пости ДАІ!!!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Rostyk, 18 січ 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Увага пости ДАІ!!!

коп... :) ггги
    зразу собі уявляю Махоні з Поліцейської академії

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

ти де таке бачив?
    Immoral, Пєшоход, пише:
    то пішоходів пинили?

3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Усміхнув... Маладца!8)

4. Immoral

Immoral Початківець

Пєшоход

Я помилився роблячи ставку шо почерпнувши з дописа корисну інформацію ти не будеш придиратись до будови речення. Пинили транспортні засоби які не пропускали пішоходів на нерегульованому пішоходному переході.

Пишучи цей пост в мене виникло офтопне питання: Гайці можуть "пинити" пішоходів наприклад за перехід на червоне світло? Сорі за офф але дайте пліз відповідь

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

то ти для мене це писав? дякую!

вони зобовязані це робити, але це напевно не так прибутково, як зупиняти водіїв

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

мене вже за***ли пі*****и які чекають маршрутку біля пішоходного переходу :x
    інших слів не нахожу :evil:

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

менти то Дорожня патрульна служба а не Авто патрульна служба, а пішоход це також учасник руху, тому повинні і пішоходів пинити навіть ожного з моєї роботи в центрі спинили і оштрафували на 2грн. (але мені здається шо то два менти просто поспорили між собою шо розкрутять пішохода на 2 гривні, або на каву їм не хватало)

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Шо візьме мєнт з пішохода, якшо той скаже шо немає дєнєг? І документів? Заборонить йому дорогу переходити?
    От ввели б посвідчення пішохода, якшо немає такого-дорогу не можна самостійно переходити, тіки за руку з пішоходом, який має таке посвідчення. Перейшов без посвідчення дорогу, або нетверезий, або створив аварійну ситуацію-на штрафплощадку для пішоходів забирати, зробити біля автомобільної гетто, або вилучати посвідчення. Для отримання посвідчення-здавати екзамен на знання ПДР, наявність мінімального IQ і адекватінсть. Круто було б?

• Подобається Подобається x 2
  9. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

а що, по Львову LT35 xи VW CRAFTER не їздять? чи то же не VW????

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Елтешка як маршрутка? Не бачив такого ні у Львові ні в Києві ні в Калуші.

Ну от скажи чесно - ти часто їздиш чи бачиш такі маршрутки? Якщо ні - то навіщо флудити?

11. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

ну, не всі "крафтери" такі, як на твоїй рекламці!

реально їздять LT35: Київ-Ірпінь, на метро Академмістечко купа.., маршрут 17
    +7 теж є. так, я їздив...

Про Львів не знаю... Не був дааааавно!

12. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Відучора, 25 лютого, у Львівській області розпочалася спеціальна операція «Автомобіль», яка триватиме до 5 березня 2008 року. Участь в цій операції, окрім «даішників» Львівщини, беруть і представники спецпідрозділу «Кобра» та державтоінспектори з Івано-Франківська (5 екіпажів). Про це сьогодні, 26 лютого, ЗІК повідомила керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
    За словами С.Добровольської, метою проведення спецоперації є: виявлення викрадених автотранспортних засобів, автомобілів з перебитими чи знищеними номерами агрегатів, вантажу без документів чи вантажу з підробленими документами.
    «Хоча усі вищезгадані заходи працівники проводять щоденно, але ця спецоперація передбачає посилений варіант несення служби – 12 годин на добу (раніше було по 8 годин на добу)», – розповіла С.Добровольська.
    С.Добровольська наголосила, що лише за вчорашній день у Львівській області було виявлено 10 автомобілів з перебитими і знищеними номерами агрегатів, п’ять номерів агрегатів не відповідали номерам, зазначених у відповідних автомобільних документах, а ще документи на п’ять автомобілів були підробленими. Окрім того, на дорогах Львівської області учора було затримано п’ятьох водіїв, яких вже за рішеннями судів були позбавленні прав керування.

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Цуко...наступна їхня опреація буде називатись "Якшо ви ше їздите після попередніх операцій то тепер вам вже точно пі..да"
    Або "Ви ше не платили? Тоді ми зупиняємо вас"

14. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

:mrgreen:
    ржу немогу....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Р.S. Вони такі злющі на вигляд просто ...опа! Сьогодні бачив на Левандівці на перехресті Широкої-Суботівської біля церкви. Ну просто монстри... і форма у них не помаранчева а чорна...:evil::evil::evil: фіг побачиш здалека...

15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

то номера моторів???

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Так. Мене вчора зупиняли і 10 хв перевіряли номер мотора. Я думав мені кирдик. Через 10 хв роботи ножами і наждачками міліція віддала мені документи і сказала, що все в порядку :shock:

А ще вони своєю формою почистили від бруду всю передню панель. Тепер на мийку мотора не поїду - такі відпечатки шкода стирати.

17. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

А якщо би оприділили що мотор не той, то що за то грозить ?

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

За це грозить штрафмайданчик. Експлуатація авто зі зміненим обємом заборонена. Раджу поредагувати свій допис.

19. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

:-D:mrgreen::-D:mrgreen::-D

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Піднімаю тему бо вона сьогодні актуальна як ніколи

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)