та тема до дупи.. вибачєйте на слові... бо поки напишеш то вони вжепереїдуть.. треба масово закупляти рації і передавати ситуацію по них..
Хочаб будем знати де вони можуть стояти зараз... Бо сьогодні зранку стояли на розворотці під сихівським мостом, там їх ше ніколи не було... Оце було б круто)) Але вважай шо рація ловить ну на 5км.. а ми в різних кінцях Львова)
я говорю про радіостанції а не переносні під мостом вони стоять постійно.. бачу бо постійно їзджу там.. але ти правильно кажеш!!!
Ага)) тоді та)) круто) Ти мабуть не зрозумів)) Я там теж кожен день їжжу по пару раз, але сьогодні вони стояли: якшо їхати з сихова - поворот на луганську - розворот на 180 до стрийської, от на тій розворотці стояли... З"їдеш з моста не так - всьо.. .попав... З Рукавички буш троха швидше їхати - то саме.. ппц...
Та я не про то)) Ти теж мене не поняв)) ВВечері гугл-ерсом покажу тобі)) Бо зара втікаю день студіка відмічати)
1 - Отут стояли сьогодні... хоча самі не мають права там стояти по правилах... 2 - тут найчастіше стоять, на знак стоп і на швидкість ловлять... 3 - то саме шо і в 2му варіанті... 2Драпула: снігу ше нема) Хоча зара вже троха падає на сихові)
включаєш гугл і шукаєш "Google Планета Земля" , качаєш , установляєш, і дивишся з супутника на будь яку точку землі, правда не онлайн фотки десь 2-3 річної давності
Будьте уважні! Стоїть один Даєць на перехресті В.Великого-Кн.Ольги з "ВІЗИРОМ". Знімає хто з якої полоси на кільце заїжджає.
бачив його але ІМХО він просто фоткає тих розумників які на острівці безпеки паркуються шоби на базар піти.
Я досі не шарю)) Особисто я їжжу з правого ряду - прямо і направо(він швидше рухається завжди), з лівого - наліво і назад...
є тема на форумі Шоб ти довго не шукав і не парився зїзджати з кільця можна тіки з правого ряду, чомусь в нас мало хто так їздить
Логічно, роблю так само.Тема не нова, мусолилась на багатьох форумах але офіційного тлумачення я так і не побачив.