Увага розшукується ідеальне перше авто :)

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем StevBenz, 1 лис 2012.

1. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Нарешті купив :)

Всім дякую за допомогу у виборі машини. Все цю тему можна закривати. Я купив собі авто. Придбав я собі Golf 2 syncro 1,8 повний інжектор 1988 рік, 4-х дверний.
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Вітаю.
    Фото в студію.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Приєднююсь до вітань!

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Вітаю з новим другом!
    На мою думку, варто би вже було змінити в підписі фразу "в пошуках"...
    Ну і цікаво би глянути на нашого нового члена Клюбу )))

5. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
  6. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Якісь криві ссилки.

7. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    О точно а я й забув :yes:

8. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    • Подобається Подобається x 1
  9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Відкрились)))

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вітаю з покупкою. по фото - авто в дуже хорошому стані. двигун має бути суперовим :)

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Вітаю, нехай тобі служить довго і безвідмовно)

12. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Хотів запитати, за деталі до неї. Бо машина в хорошому стані, є хіба маленькі проблеми але то не критично. Одна з них то ручки. Принципі вони нормально відкривають двері, але водійська дуже погано відкриваються. І от думаю собі їх поміняти зараз, і не знаю де краще замовити їх, ebay чи можна найти тут у нас. Бо я так пошукав на форумі і щось нічого не найшов. То може хтось щось порадити. Маю плани ще багато що поміняти, але то скоріш за все вже на літо. Хіба щось що не потребує сильного втручання і не забере цілий день, бо гаража на жаль не маю а день короткий.
    А так думаю як на початок.
    - поміняти решітку радіатора бо тріснута і кріплення ледь ледь тримаються.
    - ще зробити підсвідку приборів (дуже погано світить) і регулятора пічки(немає).
    - Поставити моторчик на задню щітку але він в мне вже є тому думаю поставлю найблищим часом.
    - Літню гуму купити. Хотів ще гарні диски купити BBS але то як гроші будуть бо дорогі холєра.
    - Антену треба бо немає.
    - А ще вчора побачив що тріснута пластмаса там де перед лобовим склом під капотом вода збирається. Не знаю як називається :sad:
    То те що хотів би зробити щонайближчим часом. І якщо хтось має і продає з того списку то охоче розгляну пропозицію. Хочеться її довести до красоти принаймні буду старатись.

13. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Вітаю з покупкою, нехай гарно служить.

З приводу ручок - є 3 варіанти: оригінальні, а ля гольф 3, а ля ауді. Перший і другий варіант можна купити у Львові, а третій я замовляв у Польщі. Особисто мені перший варіанти не дуже сподобалися, поїздив тиждень і замінив.
    А ля гольф 3 має конструктивний прорахунок і вони починають з часом розхитуватися.
    Скоро буду ставити третій варіант.

А та пласмаска, під лобовим, називається лівньовка, і знайти її проблематично, а в хорошому стані вартує 100-200 грн.

14. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    На рахунок ручок- моя думка оригінал, але дійсно оригінал з шроту (є досить), а не китай з магазину. Мав подібні до Г3, тому і підтримую оригінал. Ливнівку, думаю можна запаяти там де пластмасу паяють, ще і підсилити в проблемних місцях бо добру ливнівку не просто знайти, тому і просять за неї не мало...

15. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    А за третій варіант я щось читав що там треба переварбвати ручки.
    Та я вже найшов тут на форумі але не встиг купити :sad:.

Зараз поки що куплю оригінал а потім буду дивитись, Бо водійські двері дуже погано відкриваються, якщо попаде той язичок чи що там то відкриє якщо не попаде то не відкриє, деколи через пасажира відкриваю :sad:. Бо зараз зима і на вулиці бавитись з тими ручками не дуже охота.

16. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Та там вже не спаяєш бо нема частини, не багато але нема :sad:. Якось фото виложу

17. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Вітаю з придбанням!!!

18. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Головне не повторити моєї помилки, не розбирай авто на зиму. По трохи докупляй що треба, встановлюй, а прийде літо то нормально перебиреш її буде тобі щастя.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

19. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Я бачив, що чоловік зробив з кусків бампера, якого теж не вистачало 10-15%. Думаю, з лівньовкою значно простіше, але то справа кожного.

20. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    А де в нас у Львові є шроти з гольфами. Я знаю один за містом не далеко біля озера на кар'єрі. Але то трошки далеко їхати, можливо є десь у Львові?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)