В п'ятницю знімав з обліку Пасата під Одесою: фоткали авто і номер кузова. №двигуна тільки записали в заяву. П.С. На днях на свою Джету збираюся ставити 2Е, старий РВ невикидаю. Треба вписувати більший об'єм в техпаспорт?
Друже, не парся, ти справді не зобов'язаний знати номер свого двигуна, кузова ітд. Достатньо того, що в тебе є техпаспорт. Як і не зобов'язаний бігати в страхову і ДАІ. Саме на тих, хто за ними бігає вони і наживаються. Коли я писав по барабану то мав на увазі, що це мій законний вибір і я ним користаюся. Тому раджу щоби тобі і усім, кого хвилює подібні проблеми були глибоко в д... в дудці і барабані. Як і раджу тобі щоби якісь секретні бази і історії авто, що їх собі складають хабарники були по барабану. Маєш на те повне законне право. P.S. Кожен може відмовитись від фотографування його двигуна, так як ця процедура з майном власника не має законодавчих підстав. Але це особиста справа кожного, як і давати хабарі чи бігати за ДАІ з документами, які вони вимагають на власний особистий розсуд.
номер двигуна і навіть БУКВИ вносяться в базу. можу навіть відсканувати ксерокопії документів, в тому числі і ЕКСПЕРТИЗИ свого авта, яку я робив при постановці на облік. там вказано таке - машина - така-така. номер кузова - такий-то. двигун - PG і номер вписаний.
Спочатку потрібно щоб двигун, що ставитиму ні наякій машині не рахувався, а далі діло техніки в "країні мрій хабарів"
А хто це заперечуавав? Навіщо повторювати вже написане? Одні вносять, інші не вносять, одні фотографують інші ні - кожен склоняє той народ як хоче. Дивно що власників ще не фотографують "бо треба внести в базу".
ЯКЩО ВИ ЗНАЄТЕ ВІДПОВІДЬ ! відпишіть! в мене в ТП на авто вписано б/н і в базі в МРЕО також рахується Б/Н ! чи будуть якісь проблеми коли я буду знімати і ставити в МРЕО !
хотів запитати "двигун чи кузов". якшо двигун - то є невелика біда (у вазах і москвичах в тарий ТехПаспорт вписувались номери двигунів, у новий не вписують). а якшо кузова - треба везти свою ласточку на шрот під розборку - продавати нема толку (розумні люди не куплять). а якшо куплять нерозумні, то як рознюхають в чому проблема - можуть прийти і перерахувати усі кості.... ІМХО
Маю проблему. В МРЕО не можу жарееструвати авто тому, що немае номера двигуна. Зробив експертизу. Написали що номер пошкоджено іржою. З цими документами пішов до начальника МРЕО. Начальник сказав, що з 06.01.2011 вийшла постанова, що неможна реєструвати такі двигуни. Запропонував мені прийти на слідуючий день, тоді він знатиме що робити. Коли я до нього прийшов він знову назначив іншу дату і так вже триває 2 тижні. Який в мене вихід в цій ситуації і чи дійсно прийняли такий закон??
наскільки пригадую при реєстрації вони повинні вписати в бланк номнри ОСНОВНИХ агрегатів транспортного засобу Кузов точно основний, а от двигун то їм як заманеться, інакше кажучи, скільки ти запропонуєш, якщо з номером двигуна проблеми. Якщо ніц не запропонуєш - будеш бігати так довго...
Якщо він тебе посилає вже на протязі 2 тижнів, ти повинен зрозуміти, що просто так він тобі нічого не зробить(потрібно башляти). А якщо ти противник "хабарів", тоді вихід у тебе один - це письмово написати на ім'я начальника МРЕВ листа, де просити щоб тобі письмово пояснили з яких причин, і чому вони не можуть поставити машину на облік з такою "бідою"(іржа виїла номер двигуна).
Тим більше якщо є експертиза що засвідчує природнє(не болгарочне) знищення номера агрегата, то йдеш на пошту(хоч і за рогом будівлі МРЕО) і відсилаєш заказним листом з повідомленням про отримання: заяву з проханням поставити авто на облік, з копією всих документів і обов"язково копією експертизи і на нступний день після отримання ними листа ідеш до начальника. В нього по закону 31 календарний день на відповдь, та як правило після такого листа(офіційного) вони вмикають 5ту передачу замість задньої і вирішують проблему(без лапи). Ніпуха!