відсутній номер ДВИГУНА

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем 7776, 9 лис 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В п'ятницю знімав з обліку Пасата під Одесою: фоткали авто і номер кузова. №двигуна тільки записали в заяву.
    П.С. На днях на свою Джету збираюся ставити 2Е, старий РВ невикидаю. Треба вписувати більший об'єм в техпаспорт?

Останнє редагування: 24 лис 2009
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Друже, не парся, ти справді не зобов'язаний знати номер свого двигуна, кузова ітд. Достатньо того, що в тебе є техпаспорт. Як і не зобов'язаний бігати в страхову і ДАІ. Саме на тих, хто за ними бігає вони і наживаються. Коли я писав по барабану то мав на увазі, що це мій законний вибір і я ним користаюся. Тому раджу щоби тобі і усім, кого хвилює подібні проблеми були глибоко в д... в дудці і барабані. Як і раджу тобі щоби якісь секретні бази і історії авто, що їх собі складають хабарники були по барабану. Маєш на те повне законне право.

P.S. Кожен може відмовитись від фотографування його двигуна, так як ця процедура з майном власника не має законодавчих підстав. Але це особиста справа кожного, як і давати хабарі чи бігати за ДАІ з документами, які вони вимагають на власний особистий розсуд.

• Подобається Подобається x 1
  3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    а може продаєш?

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    номер двигуна і навіть БУКВИ вносяться в базу. можу навіть відсканувати ксерокопії документів, в тому числі і ЕКСПЕРТИЗИ свого авта, яку я робив при постановці на облік. там вказано таке - машина - така-така. номер кузова - такий-то. двигун - PG і номер вписаний.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саме так! Нещодавно ставив на облік мк1 і ось копія відповідного документа

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    До речі, ти ж ніби інший двигун зібрався ставити. Як будеш формалізувати цю заміну?

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Спочатку потрібно щоб двигун, що ставитиму ні наякій машині не рахувався, а далі діло техніки в "країні мрій хабарів"

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А хто це заперечуавав? Навіщо повторювати вже написане? Одні вносять, інші не вносять, одні фотографують інші ні - кожен склоняє той народ як хоче. Дивно що власників ще не фотографують "бо треба внести в базу".

• Подобається Подобається x 2
  9. tayrys

tayrys Новачок

2107
    Це просто ЖАХ! б/н це капець! як так! в мене в тех паспорті зазначено б/н що робити я машину продаю!

10. tayrys

tayrys Новачок

2107
    ЯКЩО ВИ ЗНАЄТЕ ВІДПОВІДЬ ! відпишіть! в мене в ТП на авто вписано б/н і в базі в МРЕО також рахується Б/Н ! чи будуть якісь проблеми коли я буду знімати і ставити в МРЕО !

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    в тебе двигун б/н, чи авто б/н??

12. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Можливо ти хотів запитати "в тебе кузов б/н, чи авто б/н??"
    Думаю відповідь буде - "кузов б/н"

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хотів запитати "двигун чи кузов".
    якшо двигун - то є невелика біда (у вазах і москвичах в тарий ТехПаспорт вписувались номери двигунів, у новий не вписують).

а якшо кузова - треба везти свою ласточку на шрот під розборку - продавати нема толку (розумні люди не куплять). а якшо куплять нерозумні, то як рознюхають в чому проблема - можуть прийти і перерахувати усі кості.... ІМХО

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    безномерні машини з обліку не знімаються. Вона буде стояти на обліку в твому МРЕО довічно!

15. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Бугага :hang1:

16. Taras0000

Taras0000 Новачок

Caddy
    Маю проблему. В МРЕО не можу жарееструвати авто тому, що немае номера двигуна. Зробив експертизу. Написали що номер пошкоджено іржою. З цими документами пішов до начальника МРЕО. Начальник сказав, що з 06.01.2011 вийшла постанова, що неможна реєструвати такі двигуни. Запропонував мені прийти на слідуючий день, тоді він знатиме що робити. Коли я до нього прийшов він знову назначив іншу дату і так вже триває 2 тижні. Який в мене вихід в цій ситуації і чи дійсно прийняли такий закон??

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    наскільки пригадую при реєстрації вони повинні вписати в бланк номнри ОСНОВНИХ агрегатів транспортного засобу ;)
    Кузов точно основний, а от двигун то їм як заманеться, інакше кажучи, скільки ти запропонуєш, якщо з номером двигуна проблеми. Якщо ніц не запропонуєш - будеш бігати так довго...

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Якщо він тебе посилає вже на протязі 2 тижнів, ти повинен зрозуміти, що просто так він тобі нічого не зробить(потрібно башляти). А якщо ти противник "хабарів", тоді вихід у тебе один - це письмово написати на ім'я начальника МРЕВ листа, де просити щоб тобі письмово пояснили з яких причин, і чому вони не можуть поставити машину на облік з такою "бідою"(іржа виїла номер двигуна).

19. even91

even91 Active Member

Passat B3 1.8 AAM '91
    Полюбе хочуть бабла!

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Тим більше якщо є експертиза що засвідчує природнє(не болгарочне) знищення номера агрегата, то йдеш на пошту(хоч і за рогом будівлі МРЕО) і відсилаєш заказним листом з повідомленням про отримання: заяву з проханням поставити авто на облік, з копією всих документів і обов"язково копією експертизи і на нступний день після отримання ними листа ідеш до начальника. В нього по закону 31 календарний день на відповдь, та як правило після такого листа(офіційного) вони вмикають 5ту передачу замість задньої і вирішують проблему(без лапи). Ніпуха!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)