Внимание!!!Розыск владельца!!!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Dino_grey, 30 лип 2012.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    А й справді по стікеру можна взнати яка страхова, передзвонити в львівський офіс і згідно номеру авто можуть елементарно підказати дані страхувальника. Звісно вони не зоборвязані і можуть повноправно відмовити (Закон України про захист персональних даних тощо вже діє) Тобто навіть сильно в бардачок і особисті речі лізти не треба, бо вцілому залізши в салон - це вже є порушення власності вазовода.

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    подзвонити і сказати, що є підозра на угон. попросити, хай звяжуться з людиною. як на мене - гнило обманювати МНС смородом і бомбами...

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Да!А ты где-то рядом живеш???
    А про страховую я что-то и не подумал!!!
    Про труп в багажнике или в бардочке,когда я звонил ментам они не обратили внимание на эти слова!!!!

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Напиши заяву в прокуратуру, в ній вкажи що авто Вам невідоме, в дворі граються діти а не дай Бог в ній щось знаходиться небезпечне для життя чи здоров"я мешканців Вашого будинку. Тільки нетреба казати про "тікаючі звуки" за лже визов як мінімум штраф а можуть і посадити для наглядності. На рахунок неприємних запахів це можна сміливо (Тю, а вам що невоняє цей сморід? фуууу) робити експертизу чи правильно працює ніс ніхто небуде. А прокуратура однозначно розбереться з цим питанням, принаймі в письмовій формі (можливо й в усній) дасть відповідь про власника і чому це авто стоїть в Вашому дворі. Прокуратура це незалежний орган який підпорядковується не президенту а головному прокурору і в його полномочіях є можливість лізти в справи абсолютно всіх державних органів просто по бажанню.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Во насмішив.....)))))))))))))))))))))))))))))))))))

6. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    Знаю цю машину і її власника...купив недавно пацан машину, дещо ще потрібно в ній відремонтувати, тому і не їздить...Скинув йому силку на цю тему, хай почитає, яка популярна стала його машина..:

Останнє редагування: 31 лип 2012
  7. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Цікавий якийсь пацанчик,кинув машину,не закрив,не провідує...:D

8. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Если пацанчик с района скажи ему чтоб поставил к себе во двор(потому-что некоторые соседи собираются ёё отогнать куда-то)И прийдется пацанчику деиствительно давать в розиск!
    Бо я собирался звонить в страховую, а страховка наверно на предедущего владельца!!!

Останнє редагування: 1 сер 2012
  9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Буде хохма, якщо ті фото тої ВАЗівки з'являться на сайтах типу АВТОБАЗАР під рубрикою ПРОДАМ, не дорого за символічну плату, документи в бардачку, а бабло на карточку, отримаємо бабло, СМСкою вишлемо адес машинки.:yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)