Зараз будемо згадувати.. ))) 1 - 58 – «підсвітка приборки» 2 - MASSE – «маса» 3 - TANK – «бак» 4 - TEMP – «температура ОР» 5 - KL 1 ??? – на «+» катушки запалення (це для тахометра) 6 - UHR «годинник», на постійне +12В 7 - FERNL – «дальнє світло» 8 - ??? 9 - OEL тиск масла 10 - CAT VORGL ??? – (в мене не задіяно, думаю і тобі не знадобиться…) 11 - ??? 12 - 61 ??? 13 - 49a – «поворотніки» 14 - 15 – «+12» після включення запалення Тепер дивись, розберись що написано на «8» та «11». На «тиск масла» має бути задіяно 2 клєми (в тебе показано тільки «9»). Має бути написано «OEL 0,3 BAR», «OEL 1.8 BAR» або «OEL 1», «OEL 2». На старій панельці теж 2 провода. - «OEL 0,3 BAR» на датчик тиску масла який стоїть над масляним фільтром (чорний (коричневий, синій), 0,3 бар, нормально-замкнений); - «OEL 1.8 BAR» на датчик тиску масла який вкручений збоку в двигун (білий, 1,8 бар, нормально-розімкнений). «61» - не пам’ятаю, мушу дома підглянути….)) (підозрюю, що за індикатор заряду АКБ відповідає, але точно не пам’ятаю, ще гляну). Другий роз’єм на приборці (маленький) я взагалі не рухав. Він для допоміжних приблуд (паси безпеки, кондей…). Думаю в тебе на панельці під нього навіть лампочки не впаяні, але якщо дуже цікаво, то можеш легко прослідкувати по доріжках куди вони ведуть)))) Що стосується розходоміру палива. Купляєш 2 метра трубки під вакумнік (на базарі приблизно 10-15грн за метр, або може альтернативу підбереш )))) ) – один кінець на сосок на приборці, другий кінець протягуєш в моторний відсік і до вакумніка (глянеш від впускного колектора йде трубка на вакумнік, на ній має бути трійник (четверник), від якого одна тоненька трубочка йде до карба, а на другому соску має бути заглушка. Так ось, заглушку в музей Поля чудєс, а на її місце другий кінець новопридбаної трубки). Ще є один нюанс, щоб запрацював розходомір в середині нього є релюшка, яка повинна якимось макаром замикатись. Мені прийшлось розібрати розходомір і насильно її замкнути куском бАМАжкі))). Збираєш все назад підключаєш, заводиш, все працює, упаковуєш панель, і їдеш довольний інший геморой шукати ))))) Р.С. За лампочку розходоміру вже писали раніше....
Знайшов щось таке: якщо не так виправляйте. 1- Т7/6 сер/син KL.58 подсветка 2- Т7b/5 кор MASSE земля 3- Т7/5 ф/чер TANK Датчик уровня топлива 4- Т7b/6 ж/кр TEMP Датчик температуры ОЖ 5- Т7b/4 ч/кр KL.1 сигнал с катушки на тахометр 6- Т7b/3 кр Питание часов (кл 30) 7- ---- 8- ---- 9- ---- 10- --- 11- --- 12- Т7a/5 син KL.61 Зарядка 13- T7/7 кр/син BLINKER 49 AF Указатель поворотов 14- Т7c/7 чер KL.15 + от зажигания Взято http://www.golf2club.com/forum/lofiversion/index.php/t664-50.html
Після старанного вивчення EXISTу, дійшов висновку що я був правий. Для GOLF, JETTA 2 був лише один варіант приборок на два розєми (2 однакові за розмірами чорного і білого кольору по 7 контактів). А якщо попадається інша приборка з іншими 2 розємами, то це приборка з PASSAT B2 1981-1984 року випуску. Приборки за зовнішнім виглядом однакові, але відрізняються як мінімум (а може й лише) штекерами ( в них є на 6 і на 14 контактів). Хороший висновок - тепер на ШРОТАХ можна питати ще за приборки до Пасатів Б2, машини рідкісні, тому приборки я думаю до них не сильно розбирають. І якщо руки з того місця, то за допомогою підказок на цьому форумі, а також озброївшись банальними електричними схемами до Пасата і Гольфа буде легко їх переробити, як це і довели наші одноклубники (див вище).
Незгоден! в мене раніше стояла приборка і проводка на два роз"єми(ще рідна), а після заміни всієї проводки приборка на один роз"єм, доречі приборку купував за 600грн (з тахометром та ел.годинником)
З чим ти не згідний? Я ж написав що: Але варіант з двома розємами - є лише один, коли розєми однакового розміру.
По перше відразу хочу поправити сам себе: З датчиками несвідомо загнався, вчора глянув, має бути все навпаки: - 0,3 Бар - стоїть зверху (збоку головки) двигуна; - 1,8 Бар - стоїть знизу (над масляним фільтром). Щодо кольорів датчиків, то тут теж виявив неоднозначності... дані в ЕТКА дещо відрізняються. ХЗ. Щодо самої приборки, не знаю точно від чого вона (код гляну при наступній розбірці панелі), але ЕТКА дійсно показує що такі приборки ставились і на Гольф/Джети, і на Пассати2. Але навіть в ЕТКА не знайшов на малюнках саме таких роз'ємів (на доріжках. ні там, ні там). Golf 2, а можна фото твоєї нової приборки?
Розєми під номерами 191 919 060 і 191 919 060А - для Гольфів 2 Розєми під номерами 161 919 060 і 161 919 060А - для Пасатів Б2 P.S. Пропоную адмінам розділити цю тему на сам продаж який був на початку і довідковий матеріал який є на останніх сторінках і перенести це в розділ "Електрика"
я бачив як знімали такі дроти (5кат.) з А8,стояли на сигналці і ще якось.Авто не дихало.Я хотів на діоди поставити,передумав з поради Комаріка який знімав цю виту пару.Такий ризик не оправдує себе.
Ой. Того брате я тобі не скажу. Коли првцював на Інтернет провайдера доводилося патч-корди робити самому і обжимав виту пару практично кожен день. Так от деколи працювали з нормальною витою парою а деколи готові патчкорди різали пополам і обжимали. Так от, були патчкорди (заводські самі дешеві) і обжати їх була справжня мука, бо розкладаєш пари по кольорах перед обжимом, а вони не слухаються і тікають... Довший час не могли зрозуміти в чому причина аж потім пригляділись а воно цуко багатожильне! Ну для прикладу: Раз Два Три Думаю решту розмов про виту пару буде доцільно перенести в приват.