Дякую. Їржу зачистив до блєска ще тиждень назад. Перетворювачем ржавчини обробив тоді ж. 2 McAr питання в мене не те як пофарбувати ззовні, а як дно обробити ззовні. Баранек в балончиках - до дупи. Колись ним обробив пороги - не кайф... стирається Грунт я маю фарбу і розчинник теж а лак на дні мені не нужен. А чого так? Її бочками продають?
Ще простіше, грунтуєш, і замазуєш бітумом.Розфасовка бітума йшла 1л, хіба може зараз 20л бочками продають.
я бачив літрові і пятилітрові, собі взяв пяти, пішло зо два літра. якщо машину не перекидати то мазати мастікою - дуже брудна, липка і погановідмиваючася справа, вже як замурзуватись то заради усёго дна а не для латки 10*10 перетворювачі іржі також різні бувають, є такі що утворюють захисну плівку (ефект як від оцинковки металу), а є такі що треба змивати
перетворювачі іржі також різні бувають, є такі що утворюють захисну плівку (ефект як від оцинковки металу), а є такі що треба змивати[/QUOTE] Щоб не створювати нової теми, напишу тут. Прийшла пора відпустки і хочу обробити дно на своєму гольфі. Як купував рік тому, так і не подивився стан дна (всередині оброблено). Цікавлять наступні моменти: 1. Якими мастиками тепер мажуть? Колись Волгу мазав бітукасом і бронзою. 2. Якщо помазати перетворювачем іржі, чи потім там під тою захисною плівкою ще більше ржавіє? 3. Які ще нюанси варто врахувати?
Якщо залушуться матеріали, то відкуплю. Мені потрібно одне крило переднє обробити. Через одне крило не хочеться скуповувати матеріал, який залишиться.
На одне крило немає що відкуповувати. Якщо треба, то в мене ще лишилася "бронза" з попередньої машини.