А загалом смачне авто!!!А де можна вичитати про авто..типу эвропа, ПынкФлойд,Манхетан..?Яка у них різниця?
Попався мені випадково такий козирьок з Пассата В3, установити можна практично на любий автомобіль. Кріпиться на край потолка над зеркалом між сонцезхисними козирьками автомобіля. Ось що получилось в мене.
Сьогодні занявся бардачком, стояв в мене від Гольфа з кондюком. Вчора приїхав великий бардачок, поміняв і замутив підсвітку а то вночі нічого не можливо знайти. Ось сам бардачок на машині. Ось как виглядае місце під бардачок. А ось і самі бардачки, зліва під кондюк а зправа великий. Далі зробив отвір під підсвітку. Ось такий взяв фонарік від Венти. Вид з верху. Вид з середини. Ну ось бардачок вже стоїт в машині, все працює
Накінець дойшли руки до передка, кілька днів тому займався окулярами фар, знайшов у неті номер своєї фарби і поїхав на підбір. Фарбу знайшли відразу, 20 хвилин і 65 грн. і фарба в балончику під тиском в мене. Ще купив лак і шкірку для матовки. Ось процес фарбування і результат. Фарбував вперше і як для новачка в цій справі вийшло не погано, без потьоків і всяких прилипших мух і т.д. Ложив три шари фарби з перервами хвилин по двадцять і три шари лаку. Так до слова, майстри хуйдожники за цю процедуру заспівали мені 60 американшьких рублів, мені все влізло в фарба 65 грн., лак 30 грн. шкурка 12 грн. і того 107 грн. і дві чи три години потраченого часу.