Коли фарбував окуляри фар уважно розглянувши регулювання фари ту яка піднімає і опускає ближнє світло прийшов до висновку що можна встановити електро коректори. Взяв два коректора від Пассат В3, у них штирьок металічний на відміну від Гольфа 3 там штирьок пластмасовий. Проводка і регулятор коректорів залишилися від рідних фар. Пів години роботи і коректори на своєму місці без складних технічних переробок. Все працює, залишилося відрегулювати фари на стенді.
Доречі маю один коректор,бо фару розбили - міняю на педальний вузіл + півас П.С.якщо потрібно і компанію :D
Кілька днів тому заїхали на автосервіс, привіз знайомому запчастини. Підходить до нас мужичок і каже що в нього є такі ж фари як у мене, мовляв син колись мав Гольфа один бік розбив на фарі корпус, знайти такі не змогли і поставили сток. Я звичайно вчепився в мужичка руками і ногами - давай сюди ці фари і все що від них залишилося. Він сказав 200 грн. і ось вчора я їх забрав і офігел намісці це виявилася BLACK HELLA! Сьогодні з двох комплектів буду робити один бомбовий, і буде тепер у мене купа запчастин і скла. Ось трошки фото оптики.
Сьогодні займався фарами, але виникла маленька проблемка не знайшли одного елемента до тих фар. Нема одного дальнього модуля, але ще є надія що його знайдуть. Ось трохи фоток процесу установки темної Хелли. Пока залишив свій модуль дальнього, якщо не знайдуть то буду знімати свій модуль відклеювати скло і робити всередину рамочку з жесті едентичну лівій фарі. Дякую Каматозу за експлуатацію його гаража і навколишьої території
Сьогодні весь день займались установкою акустичної системи Nokia Digital Sound System (DSP) від Гольфа 3 GTI 20Jahre. Загальний вид всієї системи. Пробна розкладка з підключенням до аккумулятору, так сказати пробний заїзд. Все запустилось, переносим все на вулицю до машини і панеслась. Розборка всього що мішало протяжці проводки (чуть з розуму не зійшов з проводкою і розборкою), демонтаж штатної проводки під динаміки та піщалки. Затяжка проводки в задні двері в звязку з відсутністю заводської. Я через годин пять після початку роботи, холодний вже Саб зблизька. Підсилювач і вся система made in sveden. Блок управління системою. Після підключення системи і зборки автомобіля проведений тест-драйв, звучання мене поразило, і не тільки мене, одним словом СИЛА.
Круто! Ще мабуть трохи часу і в тебе гольф стане нафарширований всіма можливими оригінальними жирами, які тільки придумав VW для G3
Це все класно, але я не розумію, проробити таку роботу і поставити стару штатну акустику.. Бачу перід має гарні місця під акустику, можна було б запхати жирну 3-х компонентку з поканалкою.
Мені поки що не тисне і мій 1.6 Ага і відвалити за нею пару тисяч гривень, ти послухав би як вона грає та стара акустика.
Перечитав всю тему від начала до кінця. Приємно бачити, коли в машину вкладують не тільки гроші, але і душу. Особливо сподобалася оптика, дуже захотілося таку на свій пасик....
Приїхала на розборку Вента я собі зняв сонцезахисний козирьок з підсвіткою дзеркальця на пасажирську сторону і якось випадково поліз до піщалок ті що в панелі стоять а там хоп і замість піщалок два динаміки оригінальних, сьогодні поставив собі, звук став більш об'ємним але менше стало чути динаміки ті що в дверях, нехай поки стоять послухаю трохи а там видно буде.