Дякую) Я потім все приміряв на встановлених заслонках, де підпирало, чи було зайве все повирізав і підігнав) Фоток не зробив
резиновий ущільнювач не айс, може скрипіти. Я в себе використовував віконний поролон хоча він і менш довговічний.
Обезшумлення під панеллю приладів Ось декілька фот, як обезшумив під панеллю. Зразу скажу, роблю дану справу вперше і не дуже добре знав які матеріали використовувати. Взяв якийсь 2 в 1, знизу бітумна клейка основа, зверху якась біля хрєнь, тіпа як губка, але плотніша і зразу видно довговічніша. Буде краще, як було, але не настільки добре, як би могло бути) Коли поклеїв цю штуку, то зрозумів, що потрібно було брати листи двох видів, віброізоляцію з фольгою і шумоізоляцію, вони тонші, тому їх по перше було б легше клеїти, по друге мало б дати кращий ефект, але мінус по грошах, ця моя напевно дешевша. Але повторюсь, навіть так буде краще, як було без неї. Клеїти треба коли на вулиці жара, або попередньо прогрівати метал феном. Особливої математики тут не потрібно, приблизно виміряв, відрізав, приклеїв. Попередньо здерши залишки старої шумки та мінінгітного клею приступив до роботи: Ліву частину ще повністю не доклеїв, бо не мав часу, але там особливо нема що описувати.
Fire and Ice Один з рідкісних екземплярів Fire and Ice, всього їх було випущено близько 7000, в той час, як всіх гольфів мк 2 було більше 10 мільйонів(!). Остання модифікація гольф 2 в Європі. Довгоочікуваний "жирок". Сидіння VAG Sport в оригінальних екстравагантних кольорах. Скажете "на любителя", або "помітний, викликаючий, претензійний...", так, це для мене те, що треба)))) Тепер частина історії буде жити і в моєму авто, чим я дуже задоволений. Розпакувавши посилку, все розставивши і пофотографувавши, я був задоволений, ніби після хорошого сексу з любимою дівчиною. Коли все гарно відмию і встановлю на своє місце, впевнений, буду задоволений не менше) Є звичайно деякі невеличкі дефекти, у вигляді тріщин, бруду, потертостей, але їх можна усунути. Там вище були дописи про легкий душ і про обезшумку під панеллю приладів.)
Чисто випадково натрапив на тему про продаж на гольф клубі, як тільки побачив цей салон, то зразу зрозумів, що він буде мій))) Навіть не знаю, чи то співпадіння, чи може вищі сили)))
Високочастотні динаміки від B4 Ось прикупив дешево пару "пищалок" вирішив вмонтувати їх в свою панельку. Щоб тримались, треба було трохи підігнати корпус динаміків і зробити по 2 невеликі прорізи в панелі, на їх кріплення. Правий став ідеально, я аж здивувався, з лівим було трохи мороки, прийшлось його корпус підганяти. Заодно полагодив поламані кріплення на панелі і на решітці.
Губа під фартух передній би пасувала))))), маю б/у правда підуставшу можу за 25 грн. запропонувати, по площадці валяється місце займає)))).
Извините что плюну в душу, но всеже... Диски немог хотябы одинаковые поставить? "диски это 80% внешнего вида машины" (Г.Форд)
Таке мене цікавить і маю в планах, фото скинь в пп. В нас тут правда доріг не дуже залишилось, але все ж))
Все вірно, таку фразу знаю. Диски хіба тільки задні однакові))) То я на таких купив і ще не встиг поміняти, бо все якось фінансів бракує. Придивлявся на 15", але ще вагаюсь, бо не знаю по чому буду в них їздити, а на зиму візьму 14", від гольф3/венто, такі, як передній лівий, то навіть не на зиму, а ще може літом, хай но тільки з фінансами розберусь) Ну і в загальному по машині ще треба дуже багато зробити, так що диски на разі- другий план.
я бы купил комплект одинаковых жестянок и сделал из них и своего разнобоя разварки. Самая большая проблема -найти токарный станок в котором можна зажать и обрезать полку диска Относительно дешево, красиво и несложно