За останній місяць зовсім трошки попрацював над гольфіком, прикупив бровку, може не кожному подобається такий тюнінг, але мене таке якраз пре)) Пошаманив трошки в салоні, обклеїв простий і дешевий, від віку пожовтілий і потьмянілий пластик карпетом, вийшло гарно, мені так подобається набагато більше) Ще б тільки стелю доробити... Мій хенд мейд жирок, управління музикою на рулі))) Під"єднав до раніше впаяного аукс виходу айпод шафл 4 генерації, а щоб все працювало закріплене на рулі, змонтував ровід, який розтягується і стягується, кароче взяв кусок проводу від старого телефону, який йде мід апаратом і слухавкою. Сьогодні тестував, провід при повному викручуванні руля намотується навколо осі і так само просто розмотується і стає в свою попереднє положення))
Знайти мож, але чи варто її купити, встановити, а потім на ямах відірвати? В нас в місті ще толком дороги не полатали... А взагалі то в планах широкі бампера)
Обтягнув класно, акуратно. Бровку тоже хочу, дуже хочу, коли тобі ту брав, то думав собі зробити зі скловолокна. А от та штука на рулі не для моїх нервів.:rofl:.
а що тобі заважало той плеєр десь на панелі приліпити... бо отой провід навкруги сруля - то трохи не по техніці безпеки, так сказати, та і естетика від того страдає, імхо
На рулі зручніше, аніж на панелі, сьогодні вже за другий день їзди тестував, нічого не мішає, все гуд Але плеєр так само без проблем можна переставити в любе інше місце і не залишиться жодних слідів переробок
Холодний неон на панель Почав займатись недавно придбаним холодним неоном. Підклеїв його акуратно до трохи давніше придбаної м"якої панелі, на авто ще не встановлюю, бо хочу ще вмонтувати 4", 2х полосні динаміки в місця штатно розраховані на вч "пищалки". Виглядає приблизно так:
В мене вже все на авто встановлено, як "з-фоткаю", то викладу, але то краса "неопісуєма", ні фото, ні словами не передати, так що, як будеш, обов'язково глянь, тобі сподобається
Там вище фото самої панелі при спалаху, то приблизно так, але завтра постараюсь зробити при світлі фото) Та все рівно весь ефект видно тільки в темряві))) Ти про що, які провода на колонці?))) там всі провода які є, всі акуратно сховані по своїх місцях)))
Дроти були під рулем, так як в ралійних авто, схожа технологія) З практичної точки зору не мішало абсолютно нічого хоч як не крути, але їх там вже давно немає)