а чим шода сервіс на зеленій не того рівня? думаю обладнання і проги з документацією до фольца в них є
Сумніваюся, що на шкоду можна їздити з гарантійними випадками в фольксах. Щодо ніко - то позор просто, коли ділер япошок продає ауді, мабуть такого нема нвде в світі
мене цікавить тільки післягарантійний сервіс, але офіційний. алекс не подобається через цілий вагон причин
коли фолькс обслуговується на шкоді це не офіційний сервіс, вони не мають доступу до електронної книжки машини, не можуть вносити офіційних ТО.
незнаю як в нас, може й дійсно так, але в мене є книжка ще німецька до мого авто і там є відмітки про прогодження ТО. так от всі вони здійснювались на Audi сервісі там в них
В Німеччині колись VAG мав спільні СТО по всій Європі. Зараз вже не так, хоча деякі офіційні ділери можуть і продавати і обслуговувати ці машини разом, це економить компанії гроші.
тій книжці можна вірити тільки і ВИКЛЮЧНО в тому випадку, якщо Rules сам отримував її з рук німця. та й то не на всі 100%! в іншому випадку - це просто туфта!
отримував з рук перегонщика і там стоять печатки автосервіса. але проштампована тільки до за 2 роки до того як перетнула кордон, тобто там ще 2 роки каталась по неофіційних сервісах
Не хочу Тобі робити рух серпом по одному місцю, але скажу, що може бути правдива - доки авто було на гарантії, доти сервісувалося в ОД, а потім - як Бозя на душу поклала... А головне - правда!
Друзі, зараз у всіх автодилерів паперові книжки дублюють електронними. І навіть якщо втратиться паперова то нічого страшного, роздрукують нову з усіма записами. ЕК заводять і на старі машини автоматично як тільки ті приїжджають до дилера хоч лампочку поміняти. Так що оригінал чи піробка тепер вже не має жодного значення. А взагалі тут тема про інше, пропоную не продовжувати флуд.
В машині горить чек із-за помилки р0108, тиск на впускному завеликий. Приїхав на Алекс на 10:30 за попередньою домовленістю. Скарга: горить чек, треба діагностика цієї помилки. Менеджер відразу на 3 години мене налаштував по ціні 200 грн/год. Я погодився і віддавши ключі пішов в їх кафе-очікування. Рівно через 3 години (рівно до хвилини) машина виїхала з боксу. Менеджер по ремонту погодився з тим, що більшість часу був просто простой. Результат діагностики: датчик тиску капутт. Тоді я рішив здивувати менеджера івана сказавши, що: якщо це датчик, то такий самий новий датчик лежить в мому багажнику, міняйте. Заміна повинна була коштувати 300грн. Машина знову заїхала в бокс. Прикол в тому, що я фізично не шарю як вони йог поміняли, бо достатись до нього ну просто НЕ реально не знімаючи впускний(вони не знімали) В 17 годині мені віддали машину сказавши що все гут, датчик поміняний, помилки немає. Я на 5хвилин став хеппі. Ціна вийшла супер: Всього 300 грн за все мінус мої 15% знижки( вийшло 255 грн). Сів в машину, завів мотор і на тобі, чек знову загорівся, знову все те саме(( Я був розчарований до меж, провівши цілий день в них.. Вернувся до менеджера, повідомив, він запропонував понеділок на 9ту годину.. Що ж, завтра буде видно.. Клятий FSI !!!!!!!!!!
Доречі всі системні повідомлення в них, які історія машини - на нім. мові, яку вони здається не дуже шарять((