Та ніфіга вони там не міняли. Бо в неділю ніхто машину не крутить, а сьогодні в велике св`ято тимбільше. В кожному жарті є доля правди:D
Як на мене то Алекс це сплошний разводняк!!! Гроші деруть, вішають болячок стільки шо просто 3,14здц. На б6 пассаті хотіли міняти компресор кондиціонера, а виявилось що був просто не підключений роз`єм вентилятора, хотіли міняти бензонасос, а проблема була в радіаторі (після довгої їзди, після заглушення мотору, машина не заводилась). Алекс - атстой (ІМХО)
Офіційні СТО то завжди атстой. На "Пластику" перед відвидинами СТО ще заставляють їхати на їхню мийку.
Ні, сенсор міняли, таким найобом вони не страдають. Старий мені тако віддали... Тут прикол в іншому: Сьогодні мені приснилось вночі, що перед тим як до них їхати треба капот відкрити і глянути всередину. Сказано-зроблено. Я прикаловся.... Приїхав до них, вивів менеджера свого по ремонтах до машини, відкрив капот і питаю: -що ми у п'ятницю робим? -діагностували і міняли сенсор тиску -ну раз ми сенсор тиску міняли, покажіть мені де він знаходиться -ну ось тут внизу на впускному колекторі(показує справді туди де той сенсор сидить) -ТО ЯКОГО ХЕРА ви мені поміняли сенсор тиску гальмівного вакууму який знаходиться в іншому місці і виглядає так само???!!! -ШТО? -Волинская Резня!!!!!! Короче, завів його тим питанням в штупор, він заїхав машиною в бокс, і через пару хвилин з усмішкою від вуха до вуха вийшов мені сказати, що справді ПРОЇБАЛИСЯ))) Машина зараз там.. жду на калл бєк..
Тобі так здається і ти їх недооцінюєш. При розробці машини умовно прогнозують всі можливі несправності до скажім 200 000 пробігу. Далі спрогнозувати просто не реально. Відповідні прогнози і чіткі кроки їх вирішення записують в спеціальні проги. Жодний офіціал НЕ має права відхилитись від цих кроків і займатись колхозом. Навіть діагностика проходить за чек-лістом. Плюс враховуючи кількість різних моторів вони НЕ можуть фізично знати всі болячки кожного з них. Це добре, що штекер не контачив, а попробуй до такого догадатись.. Плюс старими корчами там не охоче займаються і це вповні нормально!!
І так, як і обіцяв декому, напишу про кінець моєї епопеї з помилками FSI... Сьогодні через 3 години після здачі гольфа в алексі отримав телефонний дзвінок - машина готова, перевірена, приїжджайте забирайте, помилок більше немає.. Це не могло не тішити і як як ракета полетів її забирати (із затримкою щоб свій салат з пивом доїсти допити). Приїхав, забрав... Дуже хеппі, тому, що в алексі результат досягнутий помилки справді немає. Я реально не знаю, як вони його поміняли не знімаючи колектор, але таки поміняли і все стало гут. По Алексу: Чим задоволений: 1. Конкретний час здачі авто 2. Мийка перед ремонтом (відповідно отримувати помиту машину доволі приємно) 3. Наявність кафе, де можна поїсти і на роботу подивитись (звірити чи не розводять в часі) 4. Жодного розводу, все як є.. 5. Визнали свою помилку 6. і основне - є результат ! 7. єдині хто реально розібрався із моїм FSI/BAD/FYK 8. можливо ще чимось, але не згадаю чим.. 9. друге після основного - вартістю ремонту -> 10 балів -> happy! Чим НЕ задоволений: 1. Звичайно ж - витраченим часом у п"ятницю, але суть така, що машину просто віддавати потрібно 2. Розташовані в чорта на кулічках 3. Нормального вибачення у свою сторону я якось не дуже й то почув (із-за їхнього пройобу, який мені коштував 2-3 години мого часу, відсутність авто і щось 100 грн екстра витрат) 4. Жодної запропонованої компенсації - це було б логічно.. навіть звичайну дрібницю в стилі кави.. 5. Сьогодні машину вже не помили.. а вартувало б.. готовий був заплатити окремо! 6. Не задоволений стилем спілкуванням. Тобто, будучи українцем - не звернув б на це скоріш за все уваги, але є як є... + Навряд чи варто було мені притикати "про дещо" Ну і все.. Загалом враховуючи все вище написане результат моїх дописів і критики по Алексі постає питання: Чи буду я далі в них щось робити і посилати до них своїх німецьких друзів та й решту знайомих і членів родини - ТАК БУДУ! Я задоволений ! Чи залишу я фідбек на нім. VW - Звичайно і лише позитивний, без цих нюансів які виникли... буває ж, хіба ні? P.S.: любі друзі, як здаєте машину на ремонт - відключайте відеореєстратор, бо якщо підключений до постійного плюса, як от в мене, то писатиме все що там відбувається... Все, біжу за попкорном і попаду ще на вечірній сеанс.. )))
колись вони виписували талончик на безкоштовнуь каву в їхньому кафе в 5-ти хвилинах їзди від мого дому, можна було б зателефонувати і попити горіляки!!! )))
тобто все зводиться до того, що машину мають обслуговувати мавпочки за інструкцією, а включати хоч іноді мозги не потрібно. 70% несправностей автомобіля діагностуються однаково у всіх машинах Насправді в ELSA чітко описано в якій послідовності треба діагностувати несправності різних агрегатів і завжди все починається з банальних перевірок контактів, напруг і опорів. Просто "майстри" на то забивають і одразу переходять до останнього пункту в офіційній процедурі діагностики у вигляді заміни агрегату
7. не змогли роздрукувати хісторі-машини 8. таксі яке мені викликали - це йобаний встид... Краще б собі сам 1500 викликав, якби телефон мав з собою... вийшло б в 100500 разів комфортніше і по ціні те саме
Наскільки памятаю в тебе некоректно працює термостат - десь там на чек листах було таке - чи справив до того
Діагностика термостату була не вірною і він працює справно. Це підтвердив відділ технічного обслуговування VW De
Так я і їду до офіціала, тому що він займається тими машинами і ПОВИНЕН знати всі болячки кожної моделі та окремої комплектації. Чому на офіціалі сказали міняти робочу деталь, яка б не зняла питання поломки. Майстри які крутять гайки в гаражах відразу сказали що може бути і знайшли поломку... При таких їхніх розкладах, при поломці чогось, треба машину здати на шрот та купити нову і не парити собі і їм моск. Старий корч це в тебе, мене і 90% членів цього клубу, Б6 пассат вже не такий і старий корч.
Скажи мені, яким методом при розробці машини у твоєму випадку повинні були передбачити твою поломку після 300 000 км. пробігу? І взагалі, принцип маркетингу не передбачає сильного парення цими питаннями. Головна ціль - продати новий автомобіль і мінімізувати його поломки в гарантійний термін. Все решта - всім похуй! Якщо ти їздиш на старому кориті - значить ти не маєш бабла на нову машину. Немаєш бабла - ти нікому нахер не цікавий і ніхто тобі нічого не "повинен"
Якраз теперішній автомеркетинг орієнтований на запчастини та сервіс. Впарили автомобіль який через 300 т км починає сипатись і тоді... Велкам. От вам замість зняття поломки на компі треба поміняти пів мотору. А таких лохів багато. А якщо я їм цікавий тільки як покупець нового тазіка, то нех.фіг тримати сервіс (хіба що для лохів) ІМХО
Розробкою автомобіля не займаються люди на Алексі, цим займаються люди і Бундесі, а люди на Алексі (і йому подобних) повинні знайти поломку та її справити, а не поміняти датчик тиску, зняти з тебе гроші, віддати машину з чеком на приборах.... Я їм приганяю тільки Волькса, по яким вони працюють, і вони не можуть справити, а приганяю в гараж до д. Васі любе і різне і він все зробить, будь то Волькс, Мерс чи Джилі. Питання: нах.я такий сервіс, нах.я туда їхати і платити за пусті розмови і витрачений в пусту час?
З ними особливо справ не мав, раз хотів по дрібницях і то не вдалось. Вони морожені і зажрані до нємогу. Хотів розкодувати гамму 5 з 5 пасата, по він номеру, написав їм листа, вони відповіли через тиждень якимись непонятними ієрогліфами, дійсно, я написав ще раз, попросив продублювати нормальною мовою, хоч німецькою, хоч китайською, я б собі сам перевів, вже рік пройшов, а відповіді так і не було. Я вважаю, що пофіг на якій ти машині, старе корито, чи нова з салону, але якщо то офіційний сервіс, то має обслуговувати любе авто відповідної марки. А може хтось сервісну книжку веде, то на яких гаражах йому там зррблять сертифікований запис? В нас така влада в країні, що більшість могла б собі дозволити як мінімум бмв е34 і вище, десь там в чужих краях, а зиушені купляти задрипаних жигуликів, або щось краще з гіршого але іномарочне в рідній неньці Україні, бо в нас ті гроші, то не гроші. Так от, є офіційний сервіс VW, значить повинен обслуговувати всі VW, а ні, то змінити назву на "авто новіші 20.. років". Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Я тобі відкрию секрет: VW може тобі надати код до магнітоли лише у тому випадку, якщо ти прийдеш до них і надаш копію свого паспорту і техпаспорту автомобіля. Ці копії вони згідно із регламентом повинні зберігати щось 5 років.. По емейлу й дурний зрозуміє, що вони тобі ніхера б не скинули ))) Інфа 100%, бо вже кілька разів таке робив.. Доречі, послуга безкоштовна )
Добавлю, що ставлю 100%, що тобі відписали нормальною кирилицею, проблеми на твому комп"ютері, відповідно це твої проблеми.. А магнітола розкодовується не по VIN-номеру авто, а по серійному номеру магнітоли )