А какие могут быт возвражения!!!! Наоборот: Вчора 15:04Dino_greY Цитата: Допис від Solaris я думаю що поїду тому і слідкую за темою.. Вот я и говорю "Чем больше народу тем прикольней отдохнем"
Значит можно подбить итогои на сегоднешний день: ИТОГО RomanoProddi Олег М. FasT dunkan ENERGY ROS DINO_GREY И еше присоеденились к нам SOLARIS SVISTUN DRAPULA и с ним еше две машины LUBAS 50\50 FAST 50\50 И так у нас получается 12-ть машин,без LUBAS,и FAST покаместь (решайтесь)!!! ЧУВСТВУЮ ХОРОШИЙ ОТДЫХ ВЫЙДЕТ!!!:wacko1::wacko1::wacko1:
Итак звонил я на Свитяз узнать ценовую политику,итого получается что сутка с чаловека будет стоить около 50-ти грн. это на Гряде!!! В приватном секторе в с.Шацьк тоже ( + - ) такиеж самые цены!!!!! Тепер по бензину А 95- 6,78*50лит.=340грн. Туда приблезительно 250 км. в одну сторону!!! (Расход на 100км считайте каждый сами по вашей машине) Ну и на свои прихоти расщитывайте сами сколько брать денег!!!!!!!! P.S. Народ тепер надо чтоб вы, точно написали кто и сколько людей свами будет ехать!!!!
Їду полюбас, ще й може не сам. Хіба що кінець світу настане........)))))))))) народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! підтягуйтесь!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Де Мартіні подівся???????????
Незнаю как кто,но я хочу поехать и поеду (ну конечно если не получится ФМО) Я не имею ввиду тебя,я вообше про фсех!!!
мій номер 8-066-079-85-22. 8-093-69-44-000. на Світязі наберемось і зустрінемось. П.С. учасникам форуму - буде дуже гарно тільки два учасники п*ють пиво і розмовляють
я ще точно не скажу. сьогодні був на курсах по кваліфікації. в мене так получається, що після Світязя - вихід на роботу і треба в п*ятницю забрати свідоцтво. я думаю десь ближче обіда або післяобіду буду виїжджати. Ще точно дам знати, ближче до п*ятниці. Могли б здибатись в Володимирі-Вол. Ти ж через нього будеш їхати???
ти нормально збираєшся, з*їзд планується чи планувався правильніше на ці числа. Бач, народ не сильно хоче. Треба попросити Мартіні, щоб він організував ще безкоштовних нових (ще інщих) наклейок і роздавати їх на Світязі - тоді і народ підтянеться. Я щось зхарився з тим світязем. агітували, закликали з Діно-Грей - а у відповідь - тиша, повний штіль........
Бля, який повний штіль? Он Діно диви який список вже намалював! Чи ти думав шо тут 300 чоловік поїде?
Ігор, друже!!!!! цей список підозріло мовчить. Діно написав, щоб ще раз зробили переписку хто їде - всі мовчать, крім нас двох, юрка і саса
З ряду причин, мабуть доведеться знову перепланувати свою відпустку, ось одна з них http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=1&t=6803 тому не зможу долучитися до зїзду на Шатцьких, попрямую прямо в Адессу-маму. Доречі, хлопці також планують вертатися через Камянець та Хотин
Ідея Супер! Організаторам, як тепер модно казати "Ріспект і уважуха!" Але ніяк не получається поїхати в звязку з рядочком причин. Хлопці їдьте однозначно!